Haberler:
Güncel KoleksiyonBakuten Jenerasyonu : Dranzer F,Draciel F,Draciel MS ve Gaia Dragoon MS Takara Tomy marka.Sarı Driger V'nin markası yok.Geri kalan A&L marka.Flash Leopard 2'nin ağırlık diskinde sıkıntı var.Metal Jenerasyonu : İlk iki sıra Hasbro.(birinci sıranın sol başındaki L-Drago Takara Tomy,ikinci sıranın sağ başındaki Beyblade sahte) Geri kalanı sahte.Burst Jenerasyonu :Cho-Z Valtryek,Wolborg,Driger F ve Gaia Dragoon S sahte, geri kalan Hasbro marka.
Çok güzel bir koleksiyon çok beğendim özellikle metal serisinin sanırım l Drago destructer ın hepsi var sanırım ne güzel ,, bnde biriktiren ilmek isterdim
Teşekkürler,umarım kocaman bir koleksiyonun olur bir gün.Bir aralar kafayı L-Drago'ya takmıştım.
teşekkür ederim umarım olur ve bu forumdakilerle bir turnuvaya katılırım belli oluyor zaten bn seni hep Ryuga Pp su ile hatırlıyorum hani bu forumda Ryuga kim olmalı desek seni seçerdim
Sahtelerin içinde en dayanıklı olanlarındandır şu ortadan vidalılar. Plastiğinde hafif bir esneklik olur, çabuk soyulur ama bir dayanıklılığı vardır. Aynı zamanda orijinale en çok benzerliği olanlarındandır.Toptancısı Izmir'de Kemeraltı'daki çarşıda, genellikle Türkiye'ye oradan dağılır. Bir yolum düşse oralara toptan 15-20 tane alacağımda, neyse...
Dragoon F
takara tommy marka heralde
Cosmic Pegasus F:D Hasbro Spark FX
Hayırlı olsun baya ilerlettin sende ha
Çok güzel bir koleksiyon umarım benimde böyle bir koleksiyonum olur.