Haberler:
Cobalt Drake'i geç olmadan aldığınız için sizi kutluyorum. Allah biliyor ya o Beyblade'e içim gidiyor. Hatta alsam kullanmam muhtemelen, boyası sökülür falan diye
Teşekkür ederim fakat geri sattım Cobalt Drake'i. Maalesef 2 bölüm bile zar zor gözüken bir beyblade için çok pahalı geldi. Her ne kadar çok güzel gözükse de animede hiçbir önemi olmadığı için kendisi ile bir bağ kuramadım. Normalde gene tutmak istiyordum ama biraz para lazım oldu mecburen sattım.
Hayırlısı olsun. Gümrük sınırı düştü daha da ulaşılamaz hale geldi. Ama sınır 150 dolarda kalsaydı da, ben de almayabilirdim çünkü boyası sökülünce soğuyorum ve değeri de düşüyor. Çarpıştırmamak lazım o zaman da almanın manası kalmadı. Beyblade almak için 500 dolar bütçem olsa net alırdım ama Benim şuan elimde Knight Shield var, Cobalt Dragoon yolda, umarım ulaşır. İleride güzel birkaç Beyblade çıkarsa onlardan da alıp koleksiyon paylaşabilirim ben de. Bakalım, daha CX gelecekmiş.
Hayırlı olsunGel şu turnuvalara artık
Biraz daha dikkatli baktım dan 3D baskı olanlar bayağı iyiymiş. Ağırlık çemberlerini nasıl yapıyorlar acaba?
X Koleksiyonumu dağıtmayı düşünürken Ankara'da gerçekleşen ve gerçekleşmesi muhtemel turnuvalar sebebiyle biraz daha büyüttüm. Bir kaç meta blade almak zorunda kaldım. Phoenix Wing'i de bende olmasına rağmen hem mold 3 olsun hem de bir tanesi boyası çıkmadan koleksiyonluk temiz kalsın diye yedekledim. Samurai Saber'ı da atıcısı yüzünden istiyordum. @RHunter sağolsun yardımcı oldu.