Haberler:
Bana özel olduğu için sanırım...
Demek istediğim şu: Driger V2'nin bilinen tek alternatif rengi kırmızı olanı http://beyblade.wikia.com/wiki/Driger_V2. Seninki gibi metalik veya gümüş rengini internette bulamadım. Seninkine en yakın olarak sahte RC Beyblade kutusundan çıkan aşağıdaki fotoğraflardaki saldırı çemberini buldum. Ayrıca saldırı çemberinin boyası soyulmuş. Bu da daha önce plastik Beybladelerde karşılaşmadığım bir durum.Sahte Draciel V2 RC ve Driger V2 Yedek Saldırı Çemberi:SpoilerSpoilerDuranga:SpoilerYanlış anlama bilerek yaptın veya diskalifiye edelim filan demiyorum ama ortada şüpheli bir parça var ve bundan sonraki turnuvalarda başka saldırı çemberi kullansan daha iyi olur.
Demek istediğim şu: Driger V2'nin bilinen tek alternatif rengi kırmızı olanı http://beyblade.wikia.com/wiki/Driger_V2. Seninki gibi metalik veya gümüş rengini internette bulamadım. Seninkine en yakın olarak sahte RC Beyblade kutusundan çıkan aşağıdaki fotoğraflardaki saldırı çemberini buldum. Ayrıca saldırı çemberinin boyası soyulmuş. Bu da daha önce plastik Beybladelerde karşılaşmadığım bir durum.Sahte Draciel V2 RC ve Driger V2 Yedek Saldırı Çemberi:Yanlış anlama bilerek yaptın veya diskalifiye edelim filan demiyorum ama ortada şüpheli bir parça var ve bundan sonraki turnuvalarda başka saldırı çemberi kullansan daha iyi olur.
Bu 2 görselden hangisi sahte anlamadım...
Sahte Draciel RC nin saldırı çemberine çok benziyor ancak böyle nadide bir parça orijinal olmaz mı yani şüpheli olduğu sürece kullanılmasın tamam ama hadi orijinalse ileride kullanabilir bunu nasıl anlayacağız WBO'ye sorsak orda bilen çıkar mı
pegasus,l drago,libra,saggitario. bunlardan satmak istediğin olursa alıcıyım direk.satmak istediğin beybladein varmı alıyım.?
Saymaya üşendim
Beybladeler harika gözüküyor biraz geç yazmış olabilirim ama gerçekten muhteşemker drunzer lar falan muhteşem bir imparatorluk bu kadar mı güzel olur inşallah dranzer mf yi ve thunder pegasus u da alabilirsin
Güzel Bir Koleksiyon,Forumdakilerden Burst'te Benden Fazla Beyi Olan Birinin Çıkacağını Sanmıyorum
Gerçekten çok büyük ve güzel bir koleksiyon,eksik parçaları bulmanı umuyorum
Sağ ol dostum. Thunder Pegasus bulmuştum aslında; ancak 1200 $'dı, Flame Pegasus'un aynısı ve yalnızca rengi ayrı olduğundan o parayı vermeye kıyamadım. Daha uygununu bulmaya çalışacağım.