Penguen007'nin Koleksiyonu

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1021
  • BeyPuan 32343
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Penguen007'nin Koleksiyonu
« Yanıtla #45 : Mayıs 23, 2025, 16:45:17 »
Gümmm, yeni bir güncelleme.

Scorpio'yu aldım. Zap Bit ile test yapmak zorundaydım, çok güzel planlarım var onunla ilgili. Level'a çok umut bağlamıştım ama hiç istediğim gibi olmadı. Belki bu onun yerini doldurur diye düşünüyorum. Blade'den de iyi şeyler çıkabilir. Ve tabii uzun şeritli fırlatıcı ile geliyor. Zaten fırlatıcı ile beslenen bi adam olduğum için çok cazip gelen bir şey. Gene elimde sağlam fırlatıcı kalmamıştı çünkü hiç :D

Ayrıca Horusood görüyorsunuz. Taa Beyblade turnuvalarına ilk gelmeye başladığım dönem, Goblin Oyun Kulübü'nde görüp (duyup) aşık olduğum Beyblade. Almak şimdi nasip oldu. Sesini çok seviyorum. Bir süre daha pakette dursun bakalım.

Ve altta da WizardArc görülüyor. Böylece CX dönemine giriş yapmış olduk. Zaten Büyücü olarak almamak olmazdı. 4-55'ten biraz umudum vardı ama aşırı zayıf malesef.

Level Chip aldığımı söylemişim geçen güncellemede. Emperor Forneus'un dengesini düzeltebileceğini uımuyordum, ama hiç öyle olmadı :D O da oturacak artık koleksiyonda...

Şimdi hala Kazakistan'dan aktarma yaparak gelen CX setimi bekliyoruz. Allah'ın izniyle bu yaz elimize geçer artık.

Son zamanlarda da 7-60 ve 7-70 hakkında düşünmeye başladım. Hatta rüyalarıma bile girdiler. Yani bir sonraki paylaşımda onları görebilirsiniz. 7-60 için LeonCrest mi almam gerekecek diye düşünüyordum, sonra nelerden çıktığına baktım. Sanırım PissWave'i alacağım bu vesileyle, bulabilirsem yani. Ondan çıkıyormuş. Hem Kick Bit'im de olur. O da güzel bişey gibi duruyor. Hem de hangi Whale'ım daha ağır çıkarsa onu sürerim artık karşınıza :D

7-70 ise sadece setten çıkıyormuş malesef. Yani onu tekli bulmaya falan çalışıcam sanırım. X'te yalnızca RubberAccel'i tekli almıştım. Bu da belki o listeye eklenir yani. Bakalım.
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1021
  • BeyPuan 32343
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #46 : Haziran 29, 2025, 00:04:04 »
Bir güncelleme vakti daha.

Son zamanlarda 7'li Rathcetlar çok hoşuma gitmeye başladı. Zart diye Ekstrem yememek için elimden geleni yapmak istiyorum. Bu yüzden ağırlık merkezini aşağı çeken ve kalınlıkları sayesinde dışarı çıkmadan tutunma kapasaitesine sahip 7-60 ve 7-70 Ratchetlarını edinmek istedim. Hafif asimetrik olmaları da 1-60 gibi çukurdan çıkma şansı veriyordur diye hayal ediyorum.

Bunun için Random Booster'dan çıkan WhaleWave'i aldım. Elevate için aldığım Whale'dan yarım gram daha ağır çıktı :D Bunu kullanırım yani artık. Kick Bit de ilgimi çekiyor. Hatta onunla test videosu da gelebilir kanalıma bi ara.

Onun yanında da 7-70 aldım tek. X'te şimdiye kadar aldığım ikinci tek parça. Normalde hep full kombo alıyordum. Önceki tekli parçam da RubberAccel'di. O seti almadım ama içindeki parçaları teker teker topluyorum :D

Resimde görülenlerin dışında bir de Winder Launcher L aldım. Resimde olmamasının sebebi de yanlışlıkla Foklow'un çantasına koymuş olmamız. Ve onun da bu çantayla şehir dışına gitmesi :D Bu da tam sene başında kaybolan Accel'imin geri dönmesinden sonra gerçekleşti. Koleksiyonun iki yakası bir türlü bir araya gelemiyor cidden :D

Ortada gördüğünüz ise bir Wizard Fafnir... Tamamen yanlışlıkla aldım. Aslında uzun zamandır sahip olmak istediğim Drain Fafnir'i sipariş etmiştim. Yanında da Xcalibur koleksiyonumu mükemmelleştirmeye giden yolda ihtiyacım olan Magnum Disk. Ama bu kargoda daha önce hiç yaşamadığım bir sorun yaşadım. Kargonun ederinin 30 euro'yu aştığını iddia ettikleri için İstanbul'un ta öbür ucuna hesap vermeye gittim. Elime de Wizard geçti... Bence muhtemelen Japonya'da bunun paketlenme aşamasında bir karışıklık oldu ve benim Fafnir ve Magnum başkasına giderken, bu Wizard Fafnir bana gelmiş oldu. Neyse, en azından lakabıma yakışıyor. Aynı anda sipariş ettiğim WhaleWave 7-60 Kick'in başına böyle bir şey gelmiş olsaydı koyardı. Bu ise muhtemelen yaşayabileceğim en küçük kayıp, o yüzden üzülmüyorum. Hatta belki bundan çıkan GT Weight de bir işe yarayabilir...

Son olarak da arkada X Jenerasyonu'ndaki Xcalibur remake'ini görüyorsunuz. Bir zamanların Britanya Kralı olarak, çıkan tüm Xcaliburları toplamak benim için farz. Bugün elime geçmiş olması da manidar oldu. Çünkü aynı zamanda Xiphoid Xcalibur'umu kırdık bugün :D Bir kılıç giderken diğeri gelmiş oldu.

Sword Launcher tarzı şeyler de hiçbir işe yaramadıkları için rafımda tozlanmak adına hemen yerini alacak. Ama üçüncü uzun şeritten zarar gelmez.

Son zamanlarda AeroPegasus'un değerini yeni yeni anlamaya başladığım için, BeyBattle Pass alıp, uygulamayı indirip, Pegasus düşürmeye çalışmak istedim. Ama bugün turnuvada yaşananlar, kaynaklarımı farklı bir şekilde kullanmaya teşvik etti beni. Yani bir sonraki güncellemede birçok Burst müsabık parçası göreceksiniz muhtemelen. Pegasus da başka bahara...
  • 2
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 371
  • BeyPuan 2315
« Yanıtla #47 : Haziran 30, 2025, 09:42:14 »
Güzel, 7'li ratchetlar önemli.  8)

Yalnız ters yazmışsın galiba. Knight Mail setinden çıkan ratchet 7-70, Whale Wave de 7-60'la gleiyor.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1021
  • BeyPuan 32343
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #48 : Haziran 30, 2025, 13:17:28 »
Güzel, 7'li ratchetlar önemli.  8)

Yalnız ters yazmışsın galiba. Knight Mail setinden çıkan ratchet 7-70, Whale Wave de 7-60'la gleiyor.

Haklısın, düzelttim
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1021
  • BeyPuan 32343
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #49 : Ekim 26, 2025, 23:38:25 »
BUMMMMMM! Uzun bir aradan sonra, yine bir güncelleme vakti.

Öncelikle, vermiş olduğum aranın sebeplerini açıklamakla başlamalıyım. Bu konuyu güncellemeye ara vermemin sebebi aslında bazı parçalarımı gizli tutmaktı. Ama burada paylaşmış olmasam da gizli tutmuş olmadım, yani pek anlamı kalmadı aslında :D Aranın uzama sebebi de, Dünya Şampiyonası'na hazırlık sürecinin çok yoğun geçmesiydi. Hem buna vakit ayırmış olmadım, hem de kendim için bir şeyler satın almıyordum zaten. Artık bunları başarıyla geride bıraktığımız için güncelleme yapma vakti gelmiş oldu.

Önce bunlarla başlamak lazım. Bende Bearing Drift zaten vardı. Ama Burst destesinde birden fazla tank bulunmasını gerekli görmeye başladığımda, diğer Drift varyantlarını da almaya karar verdim. Gizli tutmak istediğim alışveriş de buydu. Ama bu sır açığa çıktı zaten. Resimde görülen F Gear da @Iva 'dan bir hediye. Bunu hak etmek için ne yaptım bilmiyorum ama buradan da teşekkürlerimi sunayım.

Bunlarla birlikte Drift varyantlarını toplamış oldum. Tabii hayvani derecede nadir Metal Bearing Drift'in peşine hiç düşmeyeceğim, kalsın :D

Sonra da bu. AeroPegasus düşürmeye çalışmak için almıştım :D Ne kadar uzun zamandır güncelleme yapmadığımı buradan anlayabiliyoruz. Genel olarak bi hayal kırıklığı olmuş oldu bu. Telefonumun Çin markası olduğunu çok düşünmeden aldım çünkü bu aleti. Apk olarak falan da çalıştıramadım uygulamayı. Bunu başarma yolları varmış ama üzerine beyin enerjisi harcamış olmadım hiç.

Fırlatıcıma taktığım zaman verdiği his hoşuma gitti. Ama sonra pil de taktım ve ağırlık tam ucuna toplanmış olduğu için dengesiz geldi. Ama daha da sonra gerçek fırlatışta denedim ve çok hoştu. Artık hep bununla fırlatıyorum. Fırlatıcının biraz ağır olması güzel bir şey. Belki bir gün uygulamayı da çözeriz.

Bummmm sonra da bu. Elbette almam gerekiyordu. Çok verimli bir set ve her Beybladeciye lazım. Bir defa, sırf Jaggy için FoxBrush almayı düşünüyordum. Ama burada HellsBrave'in altında Jaggy var. Yani Random Booster'ı almama gerek kalmıyor. Uzuun zamandır lafını ettiğim 1-70 var. Ve tabii tüm parçaları ile SharkScale. Metanın yeni zirvesi.

Sanırım bu Deck Set'te yaşadığıma benzer bir şeyi EmperorMight Deck Set'te de yaşayacağım. Sırf M-85 için TriceraPress almayı düşünüyordum ama o setten çıkacağı için sanırım gerek kalmamış olacak.

PerseusDark ve iğrenç renkli DranBrave de elimde. Bunlarla 1G CX turnuvası falan düzenlemeyi düşünüyorduk ama sanırım o iş de farklı bir şekil aldı. Çok sevilmeyen bir sisteme sevgi göstermek istemiştik ama Blast oldukça sevilmiş oldu. Bilmiyorum belki yine de yaparız.

Beybladelerin kendisine gelince ise, sanırım Brave metada fena olmayan bir yer buldu kendine aslında. Dark ise bu rengiyle çok güzel ama işlevsel değil. Çift yöne dönüşlü olmaması da bir hayal kırıklığıydı. O özelliği neye saklıyorlar acaba? Requiem legacy'ye mi?

Yine geçmiş olan zamanı vurgulamak için de PegasusBlast'in resmini bu şekilde atacağım. Elime geçtiği gün böyle gözüküyormuşum :D

Ağır övgüler üzerine aldık ama övüldüğü kadar işletenimiz olmadı şimdiye kadar. Ama henüz ben adam akıllı test etmedim 😈

Blast'e takmalık Wheel için de CeberusFlame gerekliydi elbette. Elime geçtikten sonra birkaç dakika içinde turnuvada kullandım :D

Bum. Bu da elime geçmesi için abartısız bi 4 ay falan beklediğim saha. Benim orjinal emektar sahanın geldiği hali bilen bilir. Yenisini almak tabii ki lazımdı. Bunun da jenerasyonun estetik açıdan en güzel stadyumu olduğunu düşünüyorum. Daha kıyamadım turnuvaya getirmeye :D Ve henüz mandallarını da takmadım zaten. Bakalım, Kumite gibi büyük etkinlikler düzenlediğim zaman elimde birden fazla saha olması güzel bir avantaj olacaktır.

Bunlar da Şampiyonum @Wings of Legend 'dan hediyeler. O Japonya'ya gittiğinde sipariş vermemiştim hiç. Ama kırmızı Blast sevgimden bahsetmiştim. O da bana almış. Ayrıca hazırlık aşamasında kırılan Wing'imin yerine de bu yeni kalıp Wing'i almış. Onu da istiyordum. Bunlar için ona yeniden teşekkür ediyorum. Benim kırmızı Blast söyledikleri gibi sıkı çıkmadı. Ağır Wing ise sanırım dayanıklılık konusunda biraz daha erken enerji kaybediyor. Savunma konusunda ise eskisiyle eşdeğer veya daha iyi gibi. Hemen desteye koydum :D

Bu da son. Ben, kaybolan her şeyin yerine yenisinin konulması gerektiğini düşünen birisi değilim. Ama elbette iki WizardRod'um birden kırıldıktan sonra yenisini almak zorundaydım. Her Beybladecinin bir WizardRod'ı olması gerek. En az. Duyduklarıma göre Japonya'da 1G banının kalkmasıyla birlikte bu Kasım ayında WizardRod'ın yeni renkleri çıkacakmış. Bundan sonra bir tane daha WizardRod almayı planlıyorum o dönem. Bakalım yeni renkler neymiş. Beğenirsem onlardan almayı düşündüğüm için bekleyeceğim. Yakın zamanda Rod'ların bir son tüketim tarihi olduğunu keşfetmiş olduk. Bu aslında şaşırtıcı değil çünkü onu test kölesi olarak kullanıyoruz. Birden fazla WizardRod'a sahip olma arzumun kaynağı da bu. İkisini de test edip iyi olanı müsabakaya sürmek, ötekini ise test kölesi yapmak.

Evet, güncelleme bu kadar. Sıradaki hedeflerim dediğim gibi EmperorMight Set ve dördüncü WizardRod :D Bi ara da GhostCircle almak istiyorum. Ha bi de Şampiyonluk sonrası bir HoverWyvern'üm olmazsa olmaz. Ama o kadar çok test birikti ki, yeni alınacak şeyleri çok düşünemiyorum. Önce elimde olanların hakkını bi vermem lazım.
  • 0
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 111
  • BeyPuan 150
  • Siyah Duranza, Saldır!
« Yanıtla #50 : Ekim 27, 2025, 00:34:02 »
BUMMMMMM! Uzun bir aradan sonra, yine bir güncelleme vakti.

Hayırlı olsun ratchet'ın vidasına kadar esenlikler diliyorum
  • 1
  • 0
Tavuklu pilav ve kuru fasülye