Haberler:
Konu çok hoşuma gitti, hepsini hikayeleriyle beraber yazmışsın. Güzel koleksiyon. Ben de paylaşacağım.
Teşekkür ederim. Yakında bir güncelleme daha yapacağım. Yeni X parçaları yolda. Senin koleksiyonu görmek için de heyecanlıyım
Güzel sipariş olmuş. İlk sipariş oldukça kapsamlı, 30€ sınırına takılmıyor mu?
Resimde bir araya koydum ama siparişte sınırı göz önünde bulundurarak böle böle kargolattım
Son olarak da şimdiye kadar haşat ettiğim X fırlatıcıları yığınını göstermek istiyorum Bu turnuvada fırlatıcıya zıbanmaktan elimde küçük bi nasır oluştu. Belki bundan sonra parmağımı bantlarım.
O fırlatıcıların hepsi bozuldu mu?
Evet. Gerçekten tüm gücümle fırlatmayı tercih ediyorum X'te. Kırmızı olanın içini açıp yağlayıp yeniden birleştirmeyi de denedim ama tamir edemedim. Bence X'in en büyük eksiği şu an fırlatıcıların kırılganlığı. Ama bu biraz bana has bi sorun
Evvet, senenin ilk güncellemesinin vakti sonunda geldi! Bugün, arkadaşlarımın hediyelerini ve hala yolda olan bir Beyblade'imi de sayarsak, 30 tane X Beyblade'ine sahibim. Yani 8 kişilik brakete, 3G turnuvası yaptırabilirim sırf kendi koleksiyonumla Ama ondan önce, yeni aldığım Burst Beyblade'ine bakalım Gördüğünüz gibi taptaze bir Judgement aldım. Potansiyel GT turnuvası için kullanmak istediğim parça bu. Uzun zamandır da ilgileniyordum ve daha fazla geciktirmek istemedim. X bu kadar çabuk başlamasaydı, Burst heveslerimi gidermeye odaklanmış oldurdum jenerasyonlar arası dönemde. Yani bunu da muhtemelen çok önceden almış olurdum. Gelecek güncellemelerde de göreceğiniz üzere, o heves hala biraz sürüyor ve almak istediğim birkaç Burst parçası var hala. Elde ettiğim zaman siz de görürsünüz.İşte şimdi X Beybladelerine bakmaya başlayabiliriz. İlk defa kılıç, ve (sağa dönüş) ipli fırlatıcılara sahibim X'te. İpli fırlatıcıya dair fantezilerim var, fırsat olursa bu hafta Dereceli X Turnuvası'nda gerçekleştirebilirim (hepinizi bekleriz)Onun dışında resimde UnicornSting görülüyor. Üçüncü Unicorn'umu da elde etmiş oldum böylece İlkini bilerek ve isteyerek almıştım. Diğer ikisi ise başka Beybladelerin yanında gelmiş oluyor. İstediğim Beyblade'in yanında 100 lira falan farkla fazladan Beyblade görünce dayanamıyorum. Bu Unicorn da, ViperTail'ın yanında geldi. O da çok havalı bir Beyblade ve uzun zamandır istiyordum sahip olmayı. Rengi de çok güzel.Bir diğeri de başımın belası PhoenixRudder. Bir dönem fetişize ettiğim 9-70 için aldım. Bu Ratchet'ın gerçekten her Beybaldecinin koleksiyonunda olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda HellsChain de aldım. Yani tüm Hells evrimleri elimde. Reaper çıkana kadar tabii. Bunu alma sebebim de altındaki mavi Hexa. Diğer Hexa'm haşat olduğu için aldım. Diğerleri ise ağırbaşlar. SamuraiSaber'ı elbette Bit'i ve fırlatıcı şeridi için aldım. Blade'ine dair testler de yaparız. Son parça ise ImpactDrake. Ona dair büyük umutlarım var. Kullanmayı düşünmediğim parçası yok. Bakalım hayallerimiz gerçekleşecek mi? Bu sorunun cevabını öğrenmek için, Dereceli Turnuva'yı sakın kaçırmayın Bundan sonra almak istediğim şeyler, yine müsabık ve müsabık olmayan Burst parçaları, X'ten GolemRock, ve tabii gelecekte CX'e giriş...
Kılıç atıcı kırılmasın lütfen
Yeni bir gün yeni bir kargo. Bir süre şehir dışında olacağım için sipariş vermeyi bırakmıştım. Döndüğüm zaman da almak istediğim şeyleri bir anda aldım ve benim için büyük sayılacak bir kargo gelmiş oldu. İyice şımarıyoruz...Bilen bilir, GİST '24 etkinliğinde DranSword'um son fedakarlığını yaptı ve sonunda kırıldı. Beyblade TR kanalındaki kutu açma videosunda gördüğünüz DranSword'du kendisi. Daha önce de bahsettiğim gibi X, benim başlangıcına yetiştiğim ilk Jenerasyon. Yani olabildiğince hızlı başlamak ve takip etmek, böylece geri kalmamak istedim. Durum böyle olunca, aldığım DranSword ilk kalıp olmuş oldu. O kalıpta ise metalin bir kısmında incelik var. Yani ilk kalıp DranSword aslında belli bir kullanım süresine sahip. Veya belki de kullanım sayısı demeliyiz. Victory Valkyrie'de de böyle bir sorun vardı. Hatırlayan vardır. Yani aslında ben o DranSword'un kırılmasını bekliyordum. Müsabık destemin saf saldırı slotunu dolduruyordu o. Saf saldırı adına bir stok kombodan diğerine geçmeye karar verdim ben de. Bu yüzden SharkEdge istiyordum. Aslında LowFlat ile birlikte bulması daha kolay olsa uzun zaman önce alırdım. Ama zordu. Bu SharkEdge'in rengini de çok beğendim.Kırmızı UnicornSting ve WeissTiger'ı ise özellikle isteyerek almadım. Bulduğum SharkEdge ilanının yanında geliyordu ve oldukça ucuzdu. Gördüğüm diğer ilanlarda sırf SharkEdge + LowFlat'e ödemem gerekecek paradan daha az bir fiyat karşılığında 3 Beyblade edinme fırsatını kaçırmadım Yeşil WizardRod'u ise aslında alt parçaları için aldım. X'in en güzel parçaları olan 1-60 ve Rush yani. Bir süredir "main'im" dediğim kombonun bir parçası olan Rush'a sonunda sahibim. Ve E_Kare'den ödünç almam gerekmeyecek Bir X'çi olarak şimdiye kadar bir Rush'ımın olmaması büyük günah. Açıkçası en başlarda inanmamıştım bu parçaya ve değerini görmemiştim. Şimdi elinden öpüp başıma koyuyorum. 1-60'yi de en güvenilir kombom olan WizardRod'un altına koyuyorum. Tatlı oluyor. Artık müsabık destem tamamen bana ait ve başkasından parça ödünç almam gerekmiyor. Bu sayede iki tane WizardRod'um olmuş oldu bu arada. Çünkü gerçek kasıntılık bunu gerektirir.Yeşil WizardRod'un yanında da DranDagger Blade'i vardı ilanda. O da gelmiş oldu Böyle giderse yanlışlıkla bütün BX Beybladelerini toplarım belki de jhasgdVe tabii CobaltDragoon. Açıkçası bu Beyblade'i alırken hiç kullanma niyetim yoktu Sırf sola dönen ejderha olduğu için almamın farz olduğunu bildiğim için aldım. Ama sonradan parçaları ilgimi çekmeye başladı. Tabii saf saldırı türü olarak kullanılabilir ama CobaltDragoon Blade'ini Elevate Bit ile birleştirerek çok eğlenceli bir şey yapılabiliyor. Elevate Bit'i satın almak için kumar oynamak gerekmeseydi alabilirdim. Bir de Cyclone Bit çok ilginç gelmeye başladı. Onunla birkaç test yapacağım. Müsabık destemde kendisine bir yer bulması mümkün.Bir de arkadaki kırmızı fırlatıcıyı da ayrıca aldım. Biliyorsunuz elime geçen X fırlatıcılarının yaşam süresi cidden kısıtlı. O yüzden tazelemek gerekti Bir de bunlar. DranBuster ve Driger. DranBuster Blade'i iyi bir saldırı türü. Aynı zamanda Ratchet'ı da iyi ve kutulu aldığım için fırlatıcıyla geliyor. Uyguna geldiği için alıverdim. Fırlatıcıya ihtiyacım var.Driger'ı ise yeni bir Point istediğim için aldım. LeonClaw'um zaten olduğu için başka neyden çıktığına baktım ve ilk remake'imi almış oldum X'te. Bu Point Bit'i biraz kayıracağım ve ilk Point'im gibi hacamat etmeyeceğim. Artık yavaş yavaş biraz daha nazik davrandığım parçalar edinmeyi düşünüyorum. Bu Point ilk örnek. Şu anda elimde ikişer kopyası olan WizardRod ve UnicornSting de sayılabilir belki. Halihazırda kullanmakta olduğum versiyonlarını kullanmaya devam eder, taze olanları özel günlere saklarım. Gerçi WizardRodlarım ile test yapmam ve iyi olanı kullanmam daha mantıklı olacaktır Bir de çiğnenmiş forma gelen PhoenixWing'imin de yenisini alıp özenle bakma isteğim var.İşte Türkiye'nin bir numaralı Beyblade X oyuncusunun koleksiyonu bu şekilde DranSword'un kutusunu da bir mezar taşı misali diktim Sanırım X'te çıkan Beybladelerin yarısından fazlası şu anda bende var. Benim için güzel bir konum bu. Sahip olmak istediğim her şeye sahibim şu anda. Ama tabii ister istemez yeni kombolar için akıl yormuş oluyorum. Onun için de şu anda elimde olmayan parçalardan TyrannoBeat ve 7-60 var aklımda. E_Kare'yi sıradaki görüşümde o parçaları bi test etmem lazım Beğenirsem ben de alırım