Penguen007'nin Koleksiyonu

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1423
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Penguen007'nin Koleksiyonu
« Yanıtla #60 : Ağustos 06, 2026, 00:51:24 »
Arkadaşlar müjde. Hizliresim comeback atmış. Ama gelecekte benzer veya daha kalıcı bir sorun ile karşı karşıya gelme ihtimalini değerlendirerek, büyük bir işsizlik gösterdim ve tedbirimi aldım. Artık bu konuda paylaştığım bütün resimlerin altında, hizliresim linkleri uçsa bile tıklayarak metinlerde bahsi geçen resimleri görmenizi sağlayacak alternatif birer link olarak ibb'ye de yüklediğim resimleri bulabilirsiniz. Bence çok geç olmadan forumda umursadığınız konuları sizler de bu şekilde güvenceye almalısınız.
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1423
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Penguen007'nin Koleksiyonu
« Yanıtla #61 : Ekim 06, 2026, 16:02:58 »
Yeni bir güncelleme vakti geldi arkadaşlar. Normalde bu kadar fazla şey almayı beklemiyorum bu konuyu güncellemek için. Ama müsabık bağlamda çok değer taşıyan şeyler almadığım için acele etme gereği görmedim. Alışveriş sırasına göre kronolojik olarak anlatacağım şimdi.

Resimde görünenlerden ilk aldığım, PhoenixWing. Dikkatli bakarsanız eski kalıp olduğunu görebilirsiniz. Bu alışverişi, forumdaki yapay slop vakasının hemen sonrasında, MetalMan arkadaşımdan yaptım. İlginç bir şekilde en stresli ve desteğe ihtiyacım olduğu zamanlarda onunla bir şekilde oturup çay içmiş oluyoruz. Bu alışverişi yaparken de öyle oldu. Bana cidden destek olan ve iyileştiren birisi. Bu Beyblade'i alma sebebim de, çok sevdiğim PhoenixWing 7-60 Rush kombosunun, eski kalıp Blade ile daha iyi işliyor olabileceğine dair şüphem. Bilen bilir, eski kalıp Wing'im, Wings of Legend'ın dünyaya hazırlık sürecinde son fedakarlığını yapmıştı. Ben de yenisini bulmakta zorlanacağımı düşünüyordum ama bu karşıma çıktı. Ben de hemen değerlendirdim.

Ondan sonra da RhinoHorn var. Bu da, Foklow dostum ve tayfasının, en manasız gereksiz ve allahsız zamanda yaptıkları Japonya yolculuğundan elime geçen tek ganimet :D Tam da scalperların Japonya'nın içinden geçtiği dönemde ziyaret ettiler ve pek bir şey bulamamışlar. Ama, Infinity öncesi bütün normal releaseleri toplama amacımda beni bir adım ileri taşıyan bu alışverişi en azından yapabilmiş olduk. Hatırladığım kadarıyla Foklow'u en son yazın başlarında görmüştüm. Ama yeni aldığım bir habere göre, şakasız, 2028'e kadar görüşemeyecekmişiz. Foklow kendimi en yakın gördüğüm arkadaşım muhtemelen, bu yüzden üzücü bir haber elbette. Bu haberi bana vermemiş olması ve dolaylı yoldan öğrenmem de üzdü :D Sanırım o kendini bana o kadar yakın görmüyor aşskljd

Ondan sonra GhostCircle var. Bunu da bilen bilir, Ghost'a uzun zaman önce yükseldim. Ve cidden bir yerlerde işletmeye çalışma niyetindeyim. Bence muhtemelen oyunun en underrated Blade'i. Bu yüzden benim de bir Ghost'umun olması lazımdı. Bir ara Ghost kıtlığında olduğumuz için pek umutlu değildim ama bunu da Obyssos'tan aldığımı hatırlıyorum. Yani son zamanlardaki alışverişlerim hep topluluktaki insanlardan olmuş :D Sanırım yeni düzene geç de olsa ben de adapte oluyorum...

Sonra da altın Valkyrie var. Yine bilenlerin bileceği üzere, Single Layerları çok seviyorum ben. Bu yüzden Wings of Legend dostumuzun bunu sattığını görünce ilgilendim. Aslında tam kombo olarak almak istiyordum ama sanırım diğer parçaları yokmuş. Bu yüzden bu parçayı bana hediye etti kendisi. Ona buradan da teşekkür ediyorum. Bundan kısa bir süre sonra da Beyblade TR'nin, altın renkli Valkyrie, Spriggan, Kerbeus ve Ragnaruk ödüllü bir turnuvası oldu. Ama ben hiçbirini kazanamadım... Bunun sonucunda da kurdun üzüme çürük demesi misali, nasıl olsa altından çok hardal rengine benziyor diyerek geri kalanları biriktirme niyetimden caydım...

Sonraki alışverişlerim SphinxCowl ve ShelterDrake. Bunlar da elbette Infinity öncesi koleksiyonunu tamamlama yoluncaki önemli adımlar. Diğer eksiklerden önce bunlara elim gitti. Öncelikle Shelter'ın kısıtlı formatlarda işe yarayabileceğine inandığım ve Ratchet'ını da istediğim için. Sphinx de BAYA erken bi çıkış yaptığı ve Ratchet'ı da değersiz olmadığı için. Diğerlerine de sıra gelecek...

Son olarak da Emre16 arkadaşımızdan aldığım FortHornet. Bende zaten Reaper da yoktu. Ama bunu asıl alma sebebim, çok acil şekilde taze bir 7-60'a ihtiyacım olmasıydı. Şimdiye kadar ilk 7-60'ımla ilerliyordum ama bir noktadan sonra aşırı yalama hale geldi. Ben de, sırf sıkılığı için yeni bir 7-60 alacaksam, en azından Hasbro alarak olabilen en sıkılardan birini elde etmiş olayım diye düşündüm, bu alışverişe değmesi için. Bu dertten yakındığımı gören Emre16 arkadaşımız da bana bu Beyblade'i sattı. Ben de bu 7-60'ı geçenki BeyPoint turnuvasında kullandım ama Emre16'nın da gözleri önünde Ratchet'ım patladı :D Komik bir andı. Bundan sonra 9-60 için de sıkılık temelli bir alışveriş yapacaksam, öncelikle derinlikli bir şekilde hangi paketten en sıkı olanın çıktığına dair araştırma yapmam ve paketlisini satın almam gerektiğine dair bir ders çıkardım ben de.

Şimdi de hep yaptığım gibi gelecekte neler almak istediğimden bahsedelim. Şu anda sanırım en büyük önceliğim yeni şeyler almak yerine, eskimiş bazı parçalarımı yenilemek. En önemlisi 1-70 olmak üzere. Yeni çıkanlar olarak ise oldukça geride kaldım. Hatta insanlar yeni şeyleri deneyip iyi olmadıklarına karar verdiler çoktan ama bunların çoğu benim henüz elime bile geçmedi. Narrow için BrachioWhip almak istiyorum. FreeBall seviyesinde veya daha iyi olabilir gibi görünüyor. GloryValkyrie de elbette şart. Diğer meta Saldırı Türleri kadar iyi olmadığını düşünenler var ama bir de benim şahsi kanaatimin ne olacağını dünya bilmeli :D LusterDragoon'u da almak şart olacak gibi duruyor. LowPoint için de SupressSuperion gerekli olacak. İlk mainim Scythe 4-60 P olduğu için maneviyatı var bende. Ama 12 dişli ve alçak boylu Bit'i işletmenin sanırım pek bir yolu olmayacak. ValorBison'u da Ritez'in elinde ilk gördüğümden beri istiyorum. Onu da insanlar beğenmiyor ama bence çok güçlü. RampartAegis'i de DevAdam'ın elinde gördüm. Kimsenin umrunda olmayan bir parça ama ben GhostCircle'a olan yükselişime benzer bir yükseliş yaşadım. Ve son olarak elbette AeroPegasus. Bu kadar fazla edinme fırsatı verilmiş olmasına rağmen Penguen007'nin hala bir Aero'su yok. Bunu da düzeltmek istiyorum.
  • 1
  • 0