Emlakçı Oytun Mertol'dan Beyblade Burst Turnuva Seti (Spryzen S2 & Valtryek V2)

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı,

16 günlük bir aradan sonra yeniden birlikteyiz. En kısa sürede haftada 1 düzenine döneceğim. Bu hafta sizler için, Beyblade stadyumu, Victory Valtryek ve Storm Spryzen içeren Beyblade Burst turnuva setinin kutu açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım Berke Kaan Vatan'la. Videonun düzenlemesi de kısa bir süre önce aramızdan ayrılan; ancak RedEyeShu adıyla yeniden doğan CoolBlader'dan 8) Umarım beğenirsiniz. İşte Beyblade Burst turnuva setinin oluşum süreci:

• 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
Heheh muhteşem Türkiye'de bir ilk bu sanırım 8) Spryzeni yüz üstü bırakmaman hoşuma gitti. Emlakçı Oytun Mertol kendini Burst'ta da geliştiriyorsun acaba karşım da ne yapacaksın ? Neyse Videodaki müziğin bir değişiğini kullanalım bir dahakine hoş oluyor. Bir de kapışma yerini daha uzun tutmaya çalışalım daha güzel olur
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
. Videonun düzenlemesi de kısa bir süre önce aramızdan ayrılan; ancak RedEyeShu adıyla yeniden doğan CoolBlader'dan 8)
RedEyeShu'nun montajı bıraktığını sandım D:
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Heheh muhteşem Türkiye'de bir ilk bu sanırım 8) Spryzen'i yüz üstü bırakmaman hoşuma gitti. Emlakçı Oytun Mertol kendini Burst'ta da geliştiriyorsun acaba karşımda ne yapacaksın ? Neyse Videodaki müziğin bir değişiğini kullanalım bir dahakine hoş oluyor. Bir de kapışma yerini daha uzun tutmaya çalışalım daha güzel olur
Aynen ben de kapışma bölümünün daha uzun olması gerektiğini söyleyecektim. Kapışma müziği de bu kez kısık olmuş, özellikle ağır çekimde ses çok yükselirdi, öylesi oldukça havalı oluyor. Yine öyle yapalım bence. 8) Videodaki müziğin dediğin hangisiydi?
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
RedEyeShu'nun montajı bıraktığını sandım D:
CoolBlader'den daha iyi yapıyorum

Aynen ben de kapışma bölümünün daha uzun olması gerektiğini söyleyecektim. Kapışma müziği de bu kez kısık olmuş, özellikle ağır çekimde ses çok yükselirdi, öylesi oldukça havalı oluyor. Yine öyle yapalım bence. 8) Videodaki müziğin dediğin hangisiydi?
arkaplan varya kutu açılımı sırasında o çok uyuyor ama her videoda onu kullanırsak kötü olur ona benzer bir şey kullanırız yine
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
CoolBlader'den daha iyi yapıyorum
arkaplan varya kutu açılımı sırasında o çok uyuyor ama her videoda onu kullanırsak kötü olur ona benzer bir şey kullanırız yine
Hahaha benden sana +1 Beypuan, beğendim yanıtını 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5036
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Ahhh video kapağı güzel olmuş Rafiki ve Oytun acaba @Emlakçı Oytun  da Rafiki gibi metafor yapabiliyor mu ???
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
O değilde o koli bimin blume mendilinin kolisi değil mi? :D
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Valtryek'i neden değişik bir şekilde söylüyor diye düşünüyordum. Meğer İngilizce versiyonunda telaffuzu öyleymiş :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Valtryek'i neden değişik bir şekilde söylüyor diye düşünüyordum. Meğer İngilizce versiyonunda telaffuzu öyleymiş :D
Siz Türkler; ya da Almanlar mı demeliyim; nasıl söylüyorsunuz? 8) :D

Ahhh video kapağı güzel olmuş Rafiki ve Oytun acaba @Emlakçı Oytun  da Rafiki gibi metafor yapabiliyor mu ???
Hiç kuşkun olmasın 8)

O değilde o koli bimin blume mendilinin kolisi değil mi? :D
İki markayı da çok yakından bilmiyorum dostum, biz Migros seviyoruz :D 8)
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Biraz geç izleyebildim. İçine bir şey olmamış diye göndermeleri saçma olmuş, sonuçta kutu da ürüne dahil. Turnuva setinin stadyumunu seviyorum. Yine güzel bir video olmuş. Emeğine sağlık. Artık layk diyerek senin "sinir kat sayını" arttırmazlar umarım  8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Dostum videona "layk" atmayı unutmuşum şimdi videona girip "layk" atım
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
Dostum videona "layk" atmayı unutmuşum şimdi videona girip "layk" atım

Ben de ''layk'' atmayı unutmuşum, attım şimdi.
  • 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

Ben de ''layk'' atmayı unutmuşum, attım şimdi.
Aynen Kai,hadi bu videoyu "layk" yağmuruna tutalım ve bir güzel "layk" atıp,"layk" atmayı yaygınlaştıralım,benden sana bir tane "layk"
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
"Layk" atma işleminiz bitince videoyu yeniden izleyip ana düşünceye odaklanırsanız çok sevinirim  8) Beğenen parmaklarınız dert görmesin dostlar...
  • 0
  • 0