Haberler:
Fırlatıcısız döndüğünü bilmiyordum, böyle hareketleri severim Yine güzel bir kutu açılımı olmuş. Farklı niteliklere sahip Beyblade'lerin kutu açılımı ayrı güzel oluyor Ayrıca iki gündür yorum yazacak konu arıyordum ileti sayım 200 olsun diye; tek sayı olması hoşuma gitmiyor. Şu an çok huzurluyum
Farklılıklar her zaman özeldir, gayet güzel ve özgün bir beyblade videosu olmuş Ayrıca hala aklım almıyor fırlatıcının el ile yapılmasına
199 benim okul numaramdı Büşrâ, benim için çok özel bir sayıdır, tek sayıları da sevin Ulusa seslenişim konusuna da değinmeni bekliyorum
Okulla ilgili hiçbir şeye bağlılığım yoktur. Televizyonda ses ayarı yaparken de çift olmasına dikkat ediyorum Ulusa seslenişin dikkatimi çekti tabii, doğru konulara değindin. Ben bu konulara pek takılan biri değilim. Diksiyonun oldukça güzel ve her yaştan izleyiciye hitap eden içerikler ürettiğin için böyle uyarılar yapman faydalı, yapmaya devam et 5:36'da gerçek yüzünü gördük, o ayrı
Montaj kısmı hızlıca geçildiğinden mekanizmasına dikkatlice bakamayanlar bu videodan inceleyebilirler: http://forum.beybladetr.com/kutu-acilimi/flame-pegasus-kutu-acilimi/msg504/#msg504Ayrıca o garip başlıklarla ne yapıldığını merak edenler varsa bu videoya bakabilirler: http://forum.beybladetr.com/beyblade-videolari/flame-pegasus-ile-akrobasi/
Montajı sanırım coolblader yaptı, arada çıkan fotoğrafları biraz azaltıp bide png yaparsan çok daha iyi olacaktır Ama yinede çok güzel bir video
tebrikler Emlakçı Oytun Mertol
Aynen öyle. CoolBlader bu işte oldukça iyi. Bundan sonra PNG seçmeye çalışalım.
Çok güzel bir video olmuş her zamanki gibi küçük resimler amv'ler falan renk katmış iki kez Ozma çıkınca bir el kazanır diye düşünmüştüm ama olmadı bu da senin başarından geliyordur heralde, bir dahaki videonu beklemekte olarak görüşürüz.
1 - 2 tık ile png olabiliyor resimler, istediğiniz resmin png sini atabilirim
Arkadaşım seni çok tebrik ederim f sangre takımı gibi flame pegasus fırlatıyorsun çok mükemmel Raul gibi ustasın Oytun