Emlakçı Oytun Mertol'dan Beyblade Flame (Torch) Pegasus Kutu Açılımı

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
  • Arkamda bırakacağım tek gerçek PLA
Farklılıklar her zaman özeldir, gayet güzel ve özgün bir beyblade videosu olmuş

Ayrıca hala aklım almıyor fırlatıcının el ile yapılmasına :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Fırlatıcısız döndüğünü bilmiyordum, böyle hareketleri severim  8)
Yine güzel bir kutu açılımı olmuş. Farklı niteliklere sahip Beyblade'lerin kutu açılımı ayrı güzel oluyor  :)

Ayrıca iki gündür yorum yazacak konu arıyordum ileti sayım 200 olsun diye; tek sayı olması hoşuma gitmiyor. Şu an çok huzurluyum  :D :D

199 benim okul numaramdı Büşrâ, benim için çok özel bir sayıdır, tek sayıları da sevin 8) Ulusa seslenişim konusuna da değinmeni bekliyorum 8)

Farklılıklar her zaman özeldir, gayet güzel ve özgün bir beyblade videosu olmuş

Ayrıca hala aklım almıyor fırlatıcının el ile yapılmasına :D
Gerçekten de şaşırtıcı bir durum PLA, ben de yaparken ayrımına vardım. Ön çalışma yapmıyorum tepkilerim doğal olsun diye 8)
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
199 benim okul numaramdı Büşrâ, benim için çok özel bir sayıdır, tek sayıları da sevin 8) Ulusa seslenişim konusuna da değinmeni bekliyorum 8)

Okulla ilgili hiçbir şeye bağlılığım yoktur. Televizyonda ses ayarı yaparken de çift olmasına dikkat ediyorum  :D

Ulusa seslenişin dikkatimi çekti tabii, doğru konulara değindin. Ben bu konulara pek takılan biri değilim. Diksiyonun oldukça güzel ve her yaştan izleyiciye hitap eden içerikler ürettiğin için böyle uyarılar yapman faydalı, yapmaya devam et  :) 
5:36'da gerçek yüzünü gördük, o ayrı  :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Okulla ilgili hiçbir şeye bağlılığım yoktur. Televizyonda ses ayarı yaparken de çift olmasına dikkat ediyorum  :D

Ulusa seslenişin dikkatimi çekti tabii, doğru konulara değindin. Ben bu konulara pek takılan biri değilim. Diksiyonun oldukça güzel ve her yaştan izleyiciye hitap eden içerikler ürettiğin için böyle uyarılar yapman faydalı, yapmaya devam et  :) 
5:36'da gerçek yüzünü gördük, o ayrı  :D
Aynen öyle. %100 doğallığıyla Emlakçı Oytun Mertol karşınızda 8)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Montaj kısmı hızlıca geçildiğinden mekanizmasına dikkatlice bakamayanlar bu videodan inceleyebilirler: http://forum.beybladetr.com/kutu-acilimi/flame-pegasus-kutu-acilimi/msg504/#msg504

Ayrıca o garip başlıklarla ne yapıldığını merak edenler varsa bu videoya bakabilirler: http://forum.beybladetr.com/beyblade-videolari/flame-pegasus-ile-akrobasi/
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Montaj kısmı hızlıca geçildiğinden mekanizmasına dikkatlice bakamayanlar bu videodan inceleyebilirler: http://forum.beybladetr.com/kutu-acilimi/flame-pegasus-kutu-acilimi/msg504/#msg504

Ayrıca o garip başlıklarla ne yapıldığını merak edenler varsa bu videoya bakabilirler: http://forum.beybladetr.com/beyblade-videolari/flame-pegasus-ile-akrobasi/
Ben de videoyla ilgili bir şeyleri yorumlayacağını sanmıştım. Ek bilgi notuymuş :D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Montajı sanırım coolblader yaptı, arada çıkan fotoğrafları biraz azaltıp bide png yaparsan çok daha iyi olacaktır  ;)
Ama yinede çok güzel bir video
  • 0
  • 0

HBK(KAİ)

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 593
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Gücü !
tebrikler Emlakçı Oytun Mertol :)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
Montajı sanırım coolblader yaptı, arada çıkan fotoğrafları biraz azaltıp bide png yaparsan çok daha iyi olacaktır  ;)
Ona Oytun Mertol karar veriyor
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
Çokmgüzel bir video olmul herzamanki gibi küçük resimler  amvler falan renk katmış iki kez ozma çıkınca bir el kazanır diye düşünmüştüm ama olmadı bu da senin başarından geliyodur heralde     bidahaki vşdeo nu beklemekte olarak görüşürüz
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Aynen öyle. CoolBlader bu işte oldukça iyi. Bundan sonra PNG seçmeye çalışalım.

tebrikler Emlakçı Oytun Mertol :)
Teşekkür ederim Berke Kaan, hepimizin başarısı 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Aynen öyle. CoolBlader bu işte oldukça iyi. Bundan sonra PNG seçmeye çalışalım.
1 - 2 tık ile png olabiliyor resimler, istediğiniz resmin png sini atabilirim
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Çok güzel bir video olmuş her zamanki gibi küçük resimler  amv'ler falan renk katmış iki kez Ozma çıkınca bir el kazanır diye düşünmüştüm ama olmadı bu da senin başarından geliyordur heralde, bir dahaki videonu beklemekte olarak görüşürüz.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için Ardivas 8)

1 - 2 tık ile png olabiliyor resimler, istediğiniz resmin png sini atabilirim
Bize balığı verme, balık tutmayı öğret Daichi 8)
  • 0
  • 0

Arkadaşım seni çok tebrik ederim f sangre takımı gibi flame pegasus fırlatıyorsun çok mükemmel Raul gibi ustasın Oytun  8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Arkadaşım seni çok tebrik ederim f sangre takımı gibi flame pegasus fırlatıyorsun çok mükemmel Raul gibi ustasın Oytun  8)
Sağ ol adamım. Akrobasiyi de öğrendim mi tamamdır 8)
  • 0
  • 0