Emlakçı Oytun Mertol'dan Beyblade L Drago Destructor Kutu Açılımı

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı,

Beklenen an geldi ve birçoğunuzun görmeyi çok istediği L Drago Destructor Beyblade'inin kutu açılımı sonunda gerçekleşti. 8) Bu hafta sizler için, Beyblade Metal Fury serisinden Rygua'nın (soyadını bilmiyorum)  Beyblade'i L Drago Destructor'un kutu açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım Berke Kaan Vatan'la ( @HBK(KAİ) ) Videonun düzenlemesi de geleceğin yazılımcısı, Almanya'nın gururu, @Radek_Eren 'den. 8) Umarım beğenirsiniz. İşte L Drago Destructor'un oluşum süreci:

• 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Kazanınca önemli olan Beybladeci ama kaybedince 11:24'teki gibi Meteo L-Drago daha güçlüymüş :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Kazanınca önemli olan Beybladeci ama kaybedince 11:24'teki gibi Meteo L-Drago daha güçlüymüş :D
Ben kullandım Meteo L Drago'yu, yine o kazandı çünkü. 8) tam tersi olsaydı Beyblade'çi farkı olurdu. Durumlar değişebiliyor :D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5036
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Ben kullandım Meteo L Drago'yu, yine o kazandı çünkü. 8) tam tersi olsaydı Beyblade'çi farkı olurdu. Durumlar değişebiliyor :D
Biraz da işine geldiği gibi belkide ;D :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran

Beybladeleri değiştirdiğiniz halde yine @HBK(KAİ) kazandıysa o zaman Beybladeçi farkıdır (yani HBK daha iyi) ama Beybladeleri değiştirmenize rağmen (kimin kullandığının önemi olmadan) güçlü Beyblade kazanmaya devam ediyorsa o zaman Beyblade farkıdır. Sonuç olarak Beybladeçi farkını görmek için güç seviyesi birbirine çok yakın veya aynı seviyede Beybladeleri kullanmak lazım.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Beybladeleri değiştirdiğiniz halde yine @HBK(KAİ) kazandıysa o zaman Beybladeçi farkıdır (yani HBK daha iyi) ama Beybladeleri değiştirmenize rağmen (kimin kullandığının önemi olmadan) güçlü Beyblade kazanmaya devam ediyorsa o zaman Beyblade farkıdır. Sonuç olarak Beybladeçi farkını görmek için güç seviyesi birbirine çok yakın veya aynı seviyede Beybladeleri kullanmak lazım.
Benim yazdıklarımı daha uzun bir biçimde yazmışsın işte. 8)
  • 0
  • 0

HBK(KAİ)

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 593
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Gücü !
@Takao  saol abi kısa zamanda en güçlülerden biri olduğum için mutluyum ancak şöyle bir şey var benim uzman olduğum beyblade lerde asla yenilmem duranza L-Drago ve spryzen gibi ancak diğerleri süpriz oluyor @Emlakçı Oytun  genellikle benden daha üstün :)
  • 0
  • 0