Emlakçı Oytun Mertol'dan Beyblade Zillion Zeutron Kutu Açılımı Ve Sıcak Su Deney

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı,

Bu hafta sizler için, (aslında videoyu çekeli 2 ayı geçiyor :D ) Beyblade Burst serisinden Superstars Takımı'nın kaptanı, Beyblade Burst serisinin en renkli karakteri, Baş Dörtlü'den biri ve benim en sevdiğim karakter olan Zac the Sunrise'ın Beyblade'i Zillion Zeutron'un (Zeutron Z2) kutu açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım Berke Kaan Vatan'la ( @HBK(KAİ) ). Videonun düzenlemesini söz konusu Zac the Sunrise olunca kimseye bırakmadım. 8) Desteğinden ötürü arkadaşlarım Hadi Fırla kanalından @Kurenai Shu ile Almanya'nın gururu, @Radek_Eren'e teşekkür ederim. 8) Umarım beğenirsiniz. İşte Zillion Zeutron'un oluşum süreci:

• 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Çok ayıp Oytun! Zeutron'u nasıl düşürürsün? ;D @ZenkuroKurogane olsa ne derdi? :D
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Videonun düzenlenmesi harika olmuş dostum... Bu fırlatma şeritleri benimde canımı sıkıyor hem ufacıklar hem çok yamuklar. Esnek filament gelsin çok daha uzununu tasarlayacağım :)
Bu arada bu beybladenin diğer adı Zillion Zeus mu ? Plastik zeus ile çok karşılaştırılıyor o yüzden sordum.
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Çok ayıp Oytun! Zeutron'u nasıl düşürürsün? ;D @ZenkuroKurogane olsa ne derdi? :D
Hahaha, aynen bakalım ne diyecek :D

Videonun düzenlenmesi harika olmuş dostum... Bu fırlatma şeritleri benimde canımı sıkıyor hem ufacıklar hem çok yamuklar. Esnek filament gelsin çok daha uzununu tasarlayacağım :)
Ooo tıpkı Bakuten Shoot'un ilk bölümlerinde Takao'nun yaptığı gibi. 8) Övgün için de teşekkür ederim dostum! 8)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Geniş bir kaba sıcak su doldurman gerekiyor.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Geniş bir kaba sıcak su doldurman gerekiyor.
Yabancı videolarda musluktan akan sıcak suyla bile oluyordu. :(
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
Ben olsaydım sana parçaların ismini söylerdim  8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Ben olsaydım sana parçaların ismini söylerdim  8)
Bence senin adın değişmeden videoları yüklesem çok iyi olurdu. :D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
Bence senin adın değişmeden videoları yüklesem çok iyi olurdu. :D
Aynen öyle ;D RedEyeShu diyebilirsin bu arada sıkıntı yok youtubede beni öyle tanıyorlar şimdi Kurenai Shu dersen halla halla bu kim diye bir soru işaretleri oluşur kafaların da bu arada gerçek yorumumu yani öz yorumumu YouTubeye yaptım 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Aynen öyle ;D RedEyeShu diyebilirsin bu arada sıkıntı yok youtubede beni öyle tanıyorlar şimdi Kurenai Shu dersen halla halla bu kim diye bir soru işaretleri oluşur kafaların da bu arada gerçek yorumumu yani öz yorumumu YouTubeye yaptım 8)
Tamamdır bakayım, yazım yanlışı yoksa iğnelerim. 8)
  • 0
  • 0

BeybladeVlogger

• Toplam İleti 130
  • BeyPuan 16
  • Efsane Yeniden Doğdu!
Merhabalar sevgili forum halkı,

Bu hafta sizler için, (aslında videoyu çekeli 2 ayı geçiyor :D ) Beyblade Burst serisinden Superstars Takımı'nın kaptanı, Beyblade Burst serisinin en renkli karakteri, Baş Dörtlü'den biri ve benim en sevdiğim karakter olan Zac the Sunrise'ın Beyblade'i Zillion Zeutron'un (Zeutron Z2) kutu açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım Berke Kaan Vatan'la ( @HBK(KAİ) ). Videonun düzenlemesini söz konusu Zac the Sunrise olunca kimseye bırakmadım. 8) Desteğinden ötürü arkadaşlarım Hadi Fırla kanalından @Kurenai Shu ile Almanya'nın gururu, @Radek_Eren'e teşekkür ederim. 8) Umarım beğenirsiniz. İşte Zillion Zeutron'un oluşum süreci:

Ellerine sağlık dostum keşke bekletmeden aça bilseydin! Ben de Mart ayında Kutu açılımı yapmıştım.Sevdiğim bir beyblade zor buldum ve hemen videoya aldım 8) :)

• 0
  • 0
✓Her gün yeni bir kapışma videosu!
✓Her hafta yeni bir kutu açılımı!

✓BakutenShoot •V-Force •G-Revolution
    •MetalFusion •MetalMasters •MetalFury •Burst • Beyblade X 2024

✓Kanalıma Abone Olmayı unutmayın!

#BeybladevloggerTr

Zenkuro Kurogan

Hahaha, aynen bakalım ne diyecek :D
>:( Biraz Daha Dikkatli Olman Dileği İle...
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
>:( Biraz Daha Dikkatli Olman Dileği İle...
Tamam tamam düşürmeyiz bir daha 8)

Ellerine sağlık dostum keşke bekletmeden aça bilseydin! Ben de Mart ayında Kutu açılımı yapmıştım. Sevdiğim bir Beyblade zor buldum ve hemen videoya aldım 8) :)
Bağlaç olan "de" ayrı yazılır dostum. Demek İstanbul dışında da bulunuyor Zillion Zeutron. Bana İstanbul'dan birçok kişi hiçbir yerde bulamadığını söylemişti de. 8)
  • 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

Demek İstanbul dışında da bulunuyor Zillion Zeutron.
Ohoooo...Senin hiçbir şeyden haberin yok,asıl Îstanbul'da yok;Türkiye'deki çoğu şehre gittim,neredeyse sadece Ĭstanbul'da yok.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Ohoooo...Senin hiçbir şeyden haberin yok,asıl Îstanbul'da yok;Türkiye'deki çoğu şehre gittim,neredeyse sadece Ĭstanbul'da yok.
Türkiye'deki çoğu ile gidip Beyblade satan yerlere mi baktın? :D Meslek gezi kılavuzluğu muydu dostum? 8)
  • 0
  • 0