Haberler:
Çok ayıp Oytun! Zeutron'u nasıl düşürürsün? @ZenkuroKurogane olsa ne derdi?
Videonun düzenlenmesi harika olmuş dostum... Bu fırlatma şeritleri benimde canımı sıkıyor hem ufacıklar hem çok yamuklar. Esnek filament gelsin çok daha uzununu tasarlayacağım
Geniş bir kaba sıcak su doldurman gerekiyor.
Ben olsaydım sana parçaların ismini söylerdim
Bence senin adın değişmeden videoları yüklesem çok iyi olurdu.
Aynen öyle RedEyeShu diyebilirsin bu arada sıkıntı yok youtubede beni öyle tanıyorlar şimdi Kurenai Shu dersen halla halla bu kim diye bir soru işaretleri oluşur kafaların da bu arada gerçek yorumumu yani öz yorumumu YouTubeye yaptım
Merhabalar sevgili forum halkı, Bu hafta sizler için, (aslında videoyu çekeli 2 ayı geçiyor ) Beyblade Burst serisinden Superstars Takımı'nın kaptanı, Beyblade Burst serisinin en renkli karakteri, Baş Dörtlü'den biri ve benim en sevdiğim karakter olan Zac the Sunrise'ın Beyblade'i Zillion Zeutron'un (Zeutron Z2) kutu açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım Berke Kaan Vatan'la ( @HBK(KAİ) ). Videonun düzenlemesini söz konusu Zac the Sunrise olunca kimseye bırakmadım. Desteğinden ötürü arkadaşlarım Hadi Fırla kanalından @Kurenai Shu ile Almanya'nın gururu, @Radek_Eren'e teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz. İşte Zillion Zeutron'un oluşum süreci:
Hahaha, aynen bakalım ne diyecek
Biraz Daha Dikkatli Olman Dileği İle...
Ellerine sağlık dostum keşke bekletmeden aça bilseydin! Ben de Mart ayında Kutu açılımı yapmıştım. Sevdiğim bir Beyblade zor buldum ve hemen videoya aldım
Demek İstanbul dışında da bulunuyor Zillion Zeutron.
Ohoooo...Senin hiçbir şeyden haberin yok,asıl Îstanbul'da yok;Türkiye'deki çoğu şehre gittim,neredeyse sadece Ĭstanbul'da yok.