Emlakçı Oytun Mertol'dan Hız Ölçer Fırlatıcı (Rip Gauge Launcher) Kutu Açılımı

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Çok havalı bir ürünmüş, geri sayım yapması falan hoşuma gitti. Ben de artık videolarını The Walking Dead'i bekler gibi bekliyorum dostum  8)

"Size yavaş fırlatışı göstermek istemiştim."
                                  -Emlakçı Oytun Mertol
Sağ ol Büşra, onore oldum yorumunu görünce. Artık yeni bir abonem var diyebilirim öyleyse :D Bu arada kardeş kanalımız CoolBlader'ın videolarına da göz atmanı öneririm 8)
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
Hoş bir açılış olmuş her zamanki gibi :D Bir dahaki video'nun baş sahnesini merakla bekliyorum ;)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Hoş bir açılış olmuş her zamanki gibi :D Bir dahaki video'nun baş sahnesini merakla bekliyorum ;)
Sağ ol adamım, aklına bir öneri gelirse paylaşabilirsin. Uygulamaya varız her zaman 8)

çok üzgünüm dostum seninle tanışmak çok istiyordum :(
Bu Pazar olmasa bile yakın gelecekte tanışacağımıza eminim. Yarınki videonu çektin mi? 8)
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Sağ ol Büşra, onore oldum yorumunu görünce. Artık yeni bir abonem var diyebilirim öyleyse :D Bu arada kardeş kanalımız CoolBlader'ın videolarına da göz atmanı öneririm 8)

Elbette. Hatta bizzat abone olayım, bildirimleri açayım da Daichi'den önce yorum atayım  :D (Daichi'nin ilk yorum sevdası nereden geliyor?)

CoolBlader'in videolarını forumda görüyordum ancak daha detaylı bakacağım  :)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Elbette. Hatta bizzat abone olayım, bildirimleri açayım da Daichi'den önce yorum atayım  :D (Daichi'nin ilk yorum sevdası nereden geliyor?)

Biryerden gelmiyor hep radek eren atıyordu sonra bende bildirimleri açtım ilk yorum atıyorum bilgisayarda olduğumda
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Bir yerden gelmiyor hep radek eren atıyordu sonra bende bildirimleri açtım ilk yorum atıyorum bilgisayarda olduğumda
Artık yeni bir rakibin olacak Daichi :D

Elbette. Hatta bizzat abone olayım, bildirimleri açayım da Daichi'den önce yorum atayım  :D
Abonelik için de teşekkür ederim 8)
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#

genelde sitede belli başlı kişiler arasında ilk yorum muhabbeti yapılıyor yarışılıyorda denilebilir belki     

fırlatıcı güzelmiş hayırlı olsun 57 binden 27 bine indi ama oda beyblade de  kaynaklanıyordur büyük ihtimal     
hayırlı olsun
  • 0
  • 0

Hiromi

• *
  • Toplam İleti 30
  • BeyPuan 4
  • "Oh kutsal canavar! Oh kutsal canavar!"
Hayırlı olsun yeni fırlatıcın, işten başını kaldıramayacak haldeyken zaman ayırmışsın göstermişsin  :P

Hızlı fırlatmanın sırrı sanırım animedeki gibi "ıağ!" tarzında sesler çıkarmakmış, ne zaman alıştın fırlatıcıya sesleri kestin, işte o zaman yavaşladı atışlar  :p
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Hayırlı olsun yeni fırlatıcın, işten başını kaldıramayacak haldeyken zaman ayırmışsın göstermişsin  :P

Hızlı fırlatmanın sırrı sanırım animedeki gibi "ıağ!" tarzında sesler çıkarmakmış, ne zaman alıştın fırlatıcıya sesleri kestin, işte o zaman yavaşladı atışlar  :p
O gerçek birşey sanırım mesela bir kasayı kaldırırken kaldıramazsın öle yapınca kaldırabilirsin ona birşey deniyordu ama unuttum,
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Uuuu hiç bu açıdan düşünmemiştim Hiromi, çok mantıklı. Saptaman için teşekkür ederim 8) Ayrıca insan isterse her şeye süre yaratabilir ::)
O gerçek bir şey sanırım mesela bir kasayı kaldırırken kaldıramazsın öle yapınca kaldırabilirsin ona bir şey deniyordu ama unuttum,
Placebo etkisi tam olarak bu olmasa da benzer bir şey bence 8) Bu arada "bir şey" ayrı yazılır adamım ;)
  • 0
  • 0

Yine mükemmel bir video fırlatıcıyı çekme gücün çok güzel olmuş beyblade V-force da turnuvadaki takımlar fırlatıcı çekme gücü derecesi gösteriliyor sende Oytun Takao kinomiya gibi hızlı çekiyorsun arkadaşım  :) 8)
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Ürün oldukça güzel fakat sen hızlı mısın bunu anlamamız için kıyaslama yapmamız gerek. :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ürün oldukça güzel fakat sen hızlı mısın bunu anlamamız için kıyaslama yapmamız gerek. :D

Biraz sorunlu bir ürün. Hızlı çeksen bile düşük gösterebiliyor. Bir de oradaki değer RPM değeri değil (öyle olsa maksimum 5000 filan olurdu). Kafasına göre puan vermiş.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Genede hızına göre puan vermiyormu ? Eğer rastgele veriyorsa Emlakçı Oytun parayı çöpe atmış demektir. :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Genede hızına göre puan vermiyormu ? Eğer rastgele veriyorsa Emlakçı Oytun parayı çöpe atmış demektir. :D

Rastgele değil de hatalı ölçüm diyelim.
  • 0
  • 0