Haberler:
Çok havalı bir ürünmüş, geri sayım yapması falan hoşuma gitti. Ben de artık videolarını The Walking Dead'i bekler gibi bekliyorum dostum "Size yavaş fırlatışı göstermek istemiştim." -Emlakçı Oytun Mertol
Hoş bir açılış olmuş her zamanki gibi Bir dahaki video'nun baş sahnesini merakla bekliyorum
çok üzgünüm dostum seninle tanışmak çok istiyordum
Sağ ol Büşra, onore oldum yorumunu görünce. Artık yeni bir abonem var diyebilirim öyleyse Bu arada kardeş kanalımız CoolBlader'ın videolarına da göz atmanı öneririm
Elbette. Hatta bizzat abone olayım, bildirimleri açayım da Daichi'den önce yorum atayım (Daichi'nin ilk yorum sevdası nereden geliyor?)CoolBlader'in videolarını forumda görüyordum ancak daha detaylı bakacağım
Bir yerden gelmiyor hep radek eren atıyordu sonra bende bildirimleri açtım ilk yorum atıyorum bilgisayarda olduğumda
Elbette. Hatta bizzat abone olayım, bildirimleri açayım da Daichi'den önce yorum atayım
Hayırlı olsun yeni fırlatıcın, işten başını kaldıramayacak haldeyken zaman ayırmışsın göstermişsin Hızlı fırlatmanın sırrı sanırım animedeki gibi "ıağ!" tarzında sesler çıkarmakmış, ne zaman alıştın fırlatıcıya sesleri kestin, işte o zaman yavaşladı atışlar
O gerçek bir şey sanırım mesela bir kasayı kaldırırken kaldıramazsın öle yapınca kaldırabilirsin ona bir şey deniyordu ama unuttum,
Ürün oldukça güzel fakat sen hızlı mısın bunu anlamamız için kıyaslama yapmamız gerek.
Genede hızına göre puan vermiyormu ? Eğer rastgele veriyorsa Emlakçı Oytun parayı çöpe atmış demektir.