Emlakçı Oytun Mertol'dan İspanya'dan Gelen Gizemli Paket Açılımı

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı,

Bu hafta sizler için, içerisinde Trygator (siyah ve yeşil), Venus, Trypio (kırmızı ve mâvi), Dranzer G, Slash Riger MS, Dragoon F mâvi renk, Dragoon S mâvi renk, Driger F şeffâf mor, Driger V, Driger V2, Dark Gaia Dragoon, Dark Draciel ve daha nicelerinin bulunduğu, Japonya'dan gelen gizemli paketin açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım @HBK(KAİ)'yle birlikte 8) Kurgunun tümünü tek başıma gerçekleştirdim ve bitmeyen danışmanlık desteğinden ötürü Almanya'nın gururu @Radek_Eren'e de teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım beğenirsiniz. İşte İspanya'dan gelen şaşırtıcı paketin açılım süreci:

• 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
¡Asombroso Amigo! 8)
Muhteşem dostum! 8)
USB belleğe atıp bu kaliteyi TV'den izleyeceğim 8)

Ama Almanya'dan hiç paket almıyorsun Oytun! >:(
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
¡Asombroso Amigo! 8)
Muhteşem dostum! 8)
USB belleğe atıp bu kaliteyi TV'den izleyeceğim 8)

Ama Almanya'dan hiç paket almıyorsun Oytun! >:(

Aaaa doğru söyledin. Sırada E.....'dan gelen gizemli paket olacak, haklısın; Almanya'dan da alayım bir şeyler. 8)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Bir şey dikkatimi çekti neden alttaki yazılarda (4:43 gibi) üçüncü bir kişi senin hakkında konuşuyormuş gibi yazıyorsun? :D
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Bir şey dikkatimi çekti neden alttaki yazılarda (4:43 gibi) üçüncü bir kişi senin hakkında konuşuyormuş gibi yazıyorsun? :D
Gizemli bir kişi eleştiriyor, kim olduğunu öğrenemedik daha ;D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
Onun tarzı bu ve bence çok hoş

Video yine muhteşemdi dostum tabi Oytun Mertol farkı ile videodaki enerjin çok hoşuma gidiyor 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Aynen birinin benimle dalga geçtiği bir düzen yarattım, @Kurenai Shu 'nun da dediği gibi bu benim tarzım oldu :D

Gizemli bir kişi eleştiriyor, kim olduğunu öğrenemedik daha ;D
Aynen kim olduğu belli değil, belki Jarvis'in Vision olarak ortaya çıkması gibi bir şey olur bu yazıları yapan kişi için de. 8)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
Aynen birinin benimle dalga geçtiği bir düzen yarattım, @Kurenai Shu 'nun da dediği gibi bu benim tarzım oldu :D
Aynen kim olduğu belli değil, belki Jarvis'in Vision olarak ortaya çıkması gibi bir şey olur bu yazıları yapan kişi için de. 8)
Arkadaşım Hoşgeldin(Komedi Dükkanında) ki gibi sesli bir şekilde olabilir aslında hoş durur imkanım olsaydı bazı videolar için bir şeyler yapardım :)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran

Yok şundan dedim montajı sen yapmazken de vardı bu olay. Artık montajı sen yaptığına göre garip geldi bana. Neyse tarzım diyorsan öyle olsun :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Arkadaşım Hoşgeldin(Komedi Dükkanında) ki gibi sesli bir şekilde olabilir aslında hoş durur imkanım olsaydı bazı videolar için bir şeyler yapardım :)
Yakın gelecekte böyle sürprizler olabilir belki. 8)

Yok şundan dedim montajı sen yapmazken de vardı bu olay. Artık montajı sen yaptığına göre garip geldi bana. Neyse tarzım diyorsan öyle olsun :D
Aynen alıştık bir kere kurtulamıyoruz. :D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Benim de aklıma ilk bu geldi
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Benim de aklıma ilk bu geldi
Sen nasıl buluyorsun alt yazı düzeneğini Daichi? 8)
  • 0
  • 0

HBK(KAİ)

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 593
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Gücü !
BEYBLADE CRAWLERZ 8)
@Emlakçı Oytun @umutdd @Kurenai Shu @Radek_Eren @jinkaruhama
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Aslında HMS beybladesini sonra açsaydın bu videonda sadece hazır yapılmışlarla oynayıp (tutucuyu açabilirdin) MS'i diğer videoda açsaydın fazladan 1 videon olurdu
  • 0
  • 0