Emlakçı Oytun Mertol'dan Polonya'dan Gelen Gizemli Paketin Açılımı

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı,

3 Perşembe'dir "Nerede bu Emlakçı Oytun Mertol?", "Neden bu hafta video çekmedi?", "Hasta mı acaba, yoksa emlakçılığa mı verdi artık tüm odağını?" gibi sorular durmadan kafanızı kurcaladı, bunun ayrımındayım. Sizi kaygılandırdığım ve beklettiğim için özür dilerim. Çeşitli video düzenleme, dosya yükleme vb. sıkıntılar nedeniyle videoları çeksek de yükleyememiştik; ancak bu sorunlar artık bir son buluyor. Bu hafta sizler için, içerisinde beyaz Dranzer V, kristal Bakutenryu Hayate ve kırmızı Galeon 1 içeren, Polonya'dan gelen gizemli paketin açılımını gerçekleştirdim nitelikli kameraman arkadaşım Tayfun Çokçalışkan'la birlikte 8) Düzenlemede de tüm emek Coolblader'ındı. Umarım beğenirsiniz. İşte Polonya'dan gelen şaşırtıcı paketin açılım süreci:

• 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
video yu ben düzenlediğim için defalarca kez izledim beyaz dranzer çok güzel duruyor onun dışında video dada samimiyetini bozmaman video ya sıcak bir hava katıyor devam dostum 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
video yu ben düzenlediğim için defalarca kez izledim beyaz dranzer çok güzel duruyor onun dışında video dada samimiyetini bozmaman video ya sıcak bir hava katıyor devam dostum 8)
Sağ ol adamım, bundan sonraki ilk videomda senden söz edeceğim. Sonrakini birlikte çekeceğimizi öngörüyorum 8)
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Sonunda video yeeeyyy
Bakuten Ryu Beybladelerini yakından tanımak adına izlemek için video bulamadım. Koleksiyon için sadece sanırım.  ???
Dranzer'dan beklenen hareketler  8)
Spoiler
Videolarında o stadyumu kullanıyordun; başka stadyuma mı geçeceksin yoksa çoktan onardın mı?   :D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
müzik biraz kısık olmuş galba, onun dışında bence kırıktan hiçbirşey olmaz
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
 çok güzel olmuş açılımları senin (sizin ) sayenizde başşladım ve sevdim drunzer çok hoş duruyor ya
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
müzik biraz kısık olmuş galba, onun dışında bence kırıktan hiçbir şey olmaz
Aynen öyle, stadyumlar kırılsın, kalpler kırılmasın 8) Ayrıca  bu saatte yorum yapar mıydın adamım :D

Sonunda video yeeeyyy
Bakuten Ryu Beybladelerini yakından tanımak adına izlemek için video bulamadım. Koleksiyon için sadece sanırım.  ???
Dranzer'dan beklenen hareketler  8)
Spoiler
Videolarında o stadyumu kullanıyordun; başka stadyuma mı geçeceksin yoksa çoktan onardın mı?   :D
Ben daha nicelerini çekeceğim Büşra, izlemede kal! 8)

çok güzel olmuş açılımları senin (sizin ) sayenizde başşladım ve sevdim drunzer çok hoş duruyor ya
Sevmene çok sevindim Ardivas :D Umarım daha iyiye gidecek her videoda 8)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
müzik biraz kısık olmuş galba, onun dışında bence kırıktan hiçbirşey olmaz
Oytunun sesi daha önemli Bastırmasın istedim sesini ;)
  • 0
  • 0

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
Yurtdisindan selamlar  ;D

Polonyadan oldugunu gorunce dedim kesin o arkadastan almistir kartindan da anladigim kadariyla oyle yapmissin :) kendisiyle daha once alisverisim olmustu ben oralardayken ama pek tavsiye etmiyorum siyah wyborgun icini yapiskanla doldurmus uzun zamandir acilmadigi icin oyledir demisti.Bir de paketlemesi ozensiz kutu icinde yollamasi gerekiyor sonucta 8 dolar civari shipping oduyorsun ben sehir icine bile kargolarken kutu ile yolluyorum garanti olsun diye.Tabi bircok kisiye gore ucuz veriyor oyle bir avantaji da var.

Bu arada guzel inceleme dostum tebrikler  :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Yurtdisindan selamlar  ;D

Polonya'dan oldugunu gorunce dedim kesin o arkadastan almistir kartindan da anladigim kadariyla oyle yapmissin :) kendisiyle daha once alisverisim olmustu ben oralardayken ama pek tavsiye etmiyorum siyah wyborgun icini yapiskanla doldurmus uzun zamandir acilmadigi icin oyledir demisti.Bir de paketlemesi ozensiz kutu icinde yollamasi gerekiyor sonucta 8 dolar civari shipping oduyorsun ben sehir icine bile kargolarken kutu ile yolluyorum garanti olsun diye.Tabi bircok kisiye gore ucuz veriyor oyle bir avantaji da var.

Bu arada guzel inceleme dostum tebrikler  :D
Aynen Marek, ben içtenliğine inanıyorum onun. Bence onun aldığı kişi yapıştırıcıyla doldurmuştur. Siyah Wyborg'u kutulu mu aldın? :D Ben 2. el almıştım ve dönmüyor omurgası (ABD'den aldım başka bir satıcıdan)  :( Beğenmene sevindim dostum, CoolBlader'ın emeği büyük 8)
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Paketim az umarım Torch pegasustur ;D
  • 0
  • 0

Çok iyi hazırlamışsın dostum  8) ;)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Paketim az umarım Torch pegasustur ;D
Bu daha kapsamlı bir şey. Torch Pegasus haftaya geliyor 8)

Çok iyi hazırlamışsın dostum  8) ;)
Eksik olma adamım, ancak hazırlama işi büyük ölçüde CoolBlader'ındı 8)
  • 0
  • 0

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
Aynen Marek, ben içtenliğine inanıyorum onun. Bence onun aldığı kişi yapıştırıcıyla doldurmuştur. Siyah Wyborg'u kutulu mu aldın? :D Ben 2. el almıştım ve dönmüyor omurgası (ABD'den aldım başka bir satıcıdan)  :( Beğenmene sevindim dostum, CoolBlader'ın emeği büyük 8)

Bende iki tane siyah wyborg var dostum ondan aldigim kutulu degildi.Marekten olanin omurgasi donmuyor digerinin donuyor   ::) yapistirici dolduruldugu belli oluyordu tirnaklari acilmiyordu bir de yapistirici disina tasmisti.Evet belki de aldigi kisi doldurdu bilemiyorum ama 8 dolar kargoya kutuyla yollasin bir zahmet :)

Yeni videolar bekliyoruz
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Birde profosyonel bir kamera alırsak yeni bir Türk Youtuber doğar. :D
  • 0
  • 0