Infinity Nado İkili Beyblade Seti Kutu Açılımı ( Sezer Maden )

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Bu Videomda İnfinity Nado Adında beybladeye benzer oyuncağın açılımını yaptım. Bütün özelliklerinden kombinasyonlarından bahsettim. Diğer beyblade türleri ile savaştırdım. Video biraz uzun oldu ancak inanın yapmak saatlerimi aldı. Umarım Beğenirsiniz...
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Bunları alacağıma gider beyblade alırım daha iyi :D
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Bunları alacağıma gider beyblade alırım daha iyi :D
Yanılıyorsun dostum efsane mutlaka olması gerekiyor bence çok hoşuma gittiler ve gayet güçlüler
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
16 05 den sonra nude diyorsun nude ne demek :D nado yu duydumda nude yi duymadım sanırım nu de demek istiyorsun  ;D ;D tamam nu dedim
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
16 05 den sonra nude diyorsun nude ne demek :D nado yu duydumda nude yi duymadım sanırım nu de demek istiyorsun  ;D ;D tamam nu dedim

2 saat çekim yapınca insan ne dediğini bilmiyor töbe töbe :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Fonda ezan kullanmak oldukça ilginç olmuş :D Bu arada kitlemek değil kilitlemek doğrusu. 8) Birleştiklerinde kocaman oluyormuş, XTS'lerle kapışabilirlerdi. 8) Senin videoyu izlerken bir açık artırmayı kaçırdım :'( Shogun Steel'dan esinlenmişler sanırım. 8) Ayrıca onu yenecek Beyblade yok demişsin de; Twisted Tempo'ya benzeyen Beyblade yenmişti onu. 8)
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Fonda ezan kullanmak oldukça ilginç olmuş :D Bu arada kitlemek değil kilitlemek doğrusu. 8) Birleştiklerinde kocaman oluyormuş, XTS'lerle kapışabilirlerdi. 8) Senin videoyu izlerken bir açık artırmayı kaçırdım :'( Shogun Steel'dan esinlenmişler sanırım. 8) Ayrıca onu yenecek Beyblade yok demişsin de; Twisted Tempo'ya benzeyen Beyblade yenmişti onu. 8)
:)  hangi beyblade yi kaçırdın yine :)
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Bende Nado arenası var ;D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5036
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Ben Nadoyu benim çakma beybladem ile yenerim :) Burst beybladelerinde diğer topaç markaları ile kapıştırmayın diyor ama denemek için kapıştırıyorsunuz (bende kapıştırıyorum ;D) ancak Burstler için sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bir de Tempo nasıl yenildi be
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Ben Nadoyu benim çakma beybladem ile yenerim :) Burst beybladelerinde diğer topaç markaları ile kapıştırmayın diyor ama denemek için kapıştırıyorsunuz (bende kapıştırıyorum ;D) ancak Burstler için sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bir de Tempo nasıl yenildi be
Yenilmesine bende şaşırdım :D Burstları ciddi ciddi sevmeye başladım ama diğer seriler ile kapıştırmak gerçekten tehlikeli. Siyah kuş valtyreki fena parçaladı :)
  • 0
  • 0