Beyblade - Metal Fury - 39. Bölüm

AkınK

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - Metal Fury - 39. Bölüm
« Yanıtla #105 : Ocak 23, 2021, 23:52:06 »
Merhabalar ertuğrul beklik abi lütfen videoları nasıl indire bileceğimizi söyler misin?indirip saklamak istiyorum internetim kötü indirip kasmadan izliycem.lütfen:) :(
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5243
  • BeyPuan 10861
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #106 : Ocak 24, 2021, 01:41:57 »
Merhabalar ertuğrul beklik abi lütfen videoları nasıl indire bileceğimizi söyler misin?indirip saklamak istiyorum internetim kötü indirip kasmadan izliycem.lütfen:) :(

https://forum.beybladetr.com/destek-ve-yardim/sitemizdeki-beyblade-bolumleri-nasil-indirilir/
  • 0
  • 0

« Yanıtla #107 : Ocak 25, 2021, 04:59:17 »
Bütün sezonları çok muhteşemdi ryuga kyoya ve king'i aynı takımda yapsalardı eminim çok anlaşmazlıklar yaşarlardı yeni izleyenlerden değilim 7. Kere bitirişim variares'in hastasıyım 😂
  • 0
  • 0

« Yanıtla #108 : Şubat 13, 2021, 18:15:37 »
Çok teşekkürler metal serisi keşke ryuga'da orada olsaydı belki de daha da sevinçli olabilirdik
  • 0
  • 0

« Yanıtla #109 : Şubat 23, 2021, 20:40:03 »
anlatmaya gerek yok zaten metal fightın her sezonu güzeldi bitmesi beyblade fanlarını çok üzdü :-[ keşke tekrar çıksada yüzümüzde bir tebessüm olsa
  • 1
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #110 : Şubat 23, 2021, 21:01:21 »
anlatmaya gerek yok zaten metal fightın her sezonu güzeldi bitmesi beyblade fanlarını çok üzdü :-[ keşke tekrar çıksada yüzümüzde bir tebessüm olsa
konusu kalmamıştı ve bence tadında bitirdiler shoogun stealdan sonra spin off serilerini çıkardılar zaten ve burst var şimdi
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #111 : Şubat 23, 2021, 23:43:54 »
Ginkga nasıl yendi diyenler var olm adam bütün dünyanın gücünü aldı bi de burda hala nasıl anlamadınız anlamıyorum beybladçi ruhu en önemli şey savaşlardaki ve birde ana karakter buffı var nemesis yenrmezdi o halde ginkgayı
evet ama işte herhangi bir Beyblade ci olabilirdi orada Ryuga nın yenmesini çok istemiştim bn
Bütün sezonları çok muhteşemdi ryuga kyoya ve king'i aynı takımda yapsalardı eminim çok anlaşmazlıklar yaşarlardı yeni izleyenlerden değilim 7. Kere bitirişim variares'in hastasıyım 😂
bnde 7 kez değil 4 kez ama ben tüm sezon tekrarı yapıyorum yaparsam :)  bende King (esas 2 lim hariç Ryuga ve kyoya). En sevdiğim efsanevi beybladeçi.  Sırf bu sezon en sevdiğim sezon diye   bu 5 yıldızlı efsanevi beybladeçi unvanını sürdürücem :)    l dragodan sonra variaries dd isterdim Beyblade olarak
. @Shirasagi Lui ye katılıyorum   tam olması gereken yerde bitti sadece Ryuga nın o şekilde inziva ya çekilmesi  olmasaydı  yani son bir kez daha bir yerde g9rüp bitseydi müko olurdu shogun steel de falan  , ve burst cidden çok güzel bir devam hatta şu an yeniden başlayanlara 1000 kat daha iyidir
  • 1
  • 0

yusufdnmz12384

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 1
  • EJDERHA İMPARATORA BU NE CÜRET
« Yanıtla #112 : Mart 03, 2021, 20:42:33 »
ah be ryuga sen ölecek adammıydın
  • 1
  • 2

« Yanıtla #113 : Nisan 11, 2021, 01:20:30 »
ah be ryuga sen ölecek adammıydın
değildi vallaha ama yine de tam bilinmiyor.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #114 : Nisan 15, 2021, 00:00:42 »
keşke bitmeseydi bu arada ryuga yenemezdi çünkü l dragonun gücüde nemesise geçti yani yıldız parçacığının ama ryuga son darbe özel hamlesini kullandığında zorlaması lazımdı
  • 0
  • 0

« Yanıtla #115 : Nisan 16, 2021, 22:14:47 »
rayuga en sevdiğim beybladecidir keşke gitmeseydi
  • 0
  • 0

« Yanıtla #116 : Nisan 16, 2021, 22:19:40 »
keşke bitmeseydi bu arada ryuga yenemezdi çünkü l dragonun gücüde nemesise geçti yani yıldız parçacığının ama ryuga son darbe özel hamlesini kullandığında zorlaması lazımdı

hayır ama nemesin gücü diğer beybladecilerin ve ryuga nın gücünün toplamı ve onların çarpıştığı bütün beybladecilerin de gücünün toplamına eşitti ama dünyada ki bütün beybladecilerin gücünü geçmesi imkansızdı o yüzden pegasusun gücü dünyada ki beybladecilerin gücüyle birleşince yenmesi kesileşti  :o
  • 0
  • 0

« Yanıtla #117 : Temmuz 14, 2021, 19:15:06 »
Merhaba
  • 1
  • 0

« Yanıtla #118 : Temmuz 18, 2021, 23:20:15 »
Ginkga nasıl yendi diyenler var olm adam bütün dünyanın gücünü aldı bi de burda hala nasıl anlamadınız anlamıyorum beybladçi ruhu en önemli şey savaşlardaki ve birde ana karakter buffı var nemesis yenrmezdi o halde ginkgayı
Kanka ana karakterin son anda power up alacağı her animede bellidir ama Gingka ayrı bir mutantı
  • 2
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #119 : Temmuz 24, 2021, 12:18:59 »
Kanka ana karakterin son anda power up alacağı her animede bellidir ama Gingka ayrı bir mutantı
cidden öyle ya ama burada gingka power up almadı sadece tüm herkesin gücünü kullanacak bir şahıs olarak seçildi yani kendi gücü olmadığından doğal karşılanabilir (diğer türlü nefret yorumları görürsünüz djdjfkkf)
Merhaba
merhaba
  • 0
  • 0