Beyblade - Metal Fury - 39. Bölüm

tsubasabatu

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 0
  • bir beyblade hayranı
Ynt: Beyblade - Metal Fury - 39. Bölüm
« Yanıtla #120 : Ağustos 18, 2021, 21:36:34 »
Baya hoş bir sezondu ama Ryuga'nın o şekilde ölmesini çok saçma buldum daha iyi bir şekilde ölebilirdi
  • 0
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #121 : Eylül 15, 2021, 12:26:03 »
Aslında japoncadan çevrilmiş olsaydı bu bölüm 2 bölümdü adları da Umut Işığı ile Geleceğe Doğru olucaktı ama Avrupa versiyonu ilk ismi kullanıyor her bölüm galiba
  • 0
  • 0

« Yanıtla #122 : Mayıs 06, 2022, 21:40:20 »
Çok iyi bir seriydi keşke devam etseydi eğer burdan beni duyan olursa lütfen karakterleri değiştirmeden yapın seriyi :'(
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #123 : Mayıs 06, 2022, 22:41:25 »
Çok iyi bir seriydi keşke devam etseydi eğer burdan beni duyan olursa lütfen karakterleri değiştirmeden yapın seriyi :'(
imkansız ihtimal artık metal biteli 7 yıl odlu bu saatden sonra metal felan gelmez
  • 1
  • 0

« Yanıtla #124 : Ağustos 02, 2022, 00:24:35 »
Keşke shogun steel de Ryuga olsaydı yani bari 1 bölümlük de olsa iyi olurdu.
  • 1
  • 0

kayaa

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #125 : Ocak 22, 2023, 22:48:41 »
5 günlük maceranın sonu...
  • 1
  • 0

« Yanıtla #126 : Haziran 29, 2023, 01:14:06 »
İnanamıyorum, bu sezon 39 bölümmüş:'(. Diğer sezonlarda 51 bölüm vardı ama bu sezon gerçekten efsaneydi. Ve son sezona doğru yolculuk başlasın diyorum ve iyi seyirler dilerim ☺️
[/pre]
  • 3
  • 0
Saldır L-Drogo Destructor!!!
Saldır Cosmic Pegasus!!!

« Yanıtla #127 : Ağustos 19, 2023, 23:27:24 »
Ryugam🥺
  • 0
  • 0

« Yanıtla #128 : Eylül 21, 2023, 07:53:11 »
Ne günlerdi be
  • 0
  • 0

« Yanıtla #129 : Ekim 06, 2023, 20:44:50 »
Benim için çok özel olan serinin sonu. İlk kez ilkokula giderken tanıştığım bu seriyi şuan 20 yaşında iken Fusion'dan başlayıp, yine bitirdim. İlerde nasip olursa çocuklarıma da izlettireceğim. O yüzden bu sitenin emektarlarına başta Ertuğrul Bektik olmak üzere sonsuz teşekkürler.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #130 : Ekim 23, 2023, 19:25:15 »
valla ne yalan söyliyim bu sezonun ikinci yarısı dünyayı kurtarma teması olduğundan sevemedim,dedim ulan ben başka anime mi izliyorum diye,bide beyblade ile yapıyorlar,lan BEYBLADE la bu beyblade,beyblade dediğin şey 2 dk dönüp duran şeydir,burda bildiğin beyblade'leri dragon ball daki super saiyanlar gibi bişeye dönüştürmüşler patlamalı çatlamalı felan,ama ilk yarısı güzeldi yalan yok,bu sezona genel olarak 10 üzerinden 5 veriyorum ne az ne fazla,Masters her türlü tüm metal serisindeki en iyi seri,bing bang(cosmic)pegasus,l drago destory,diablo nemesis gözüme güzel gelen tek beylerdi galiba(variares ve fang leone'da hoş beyler aslında)
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1573
  • BeyPuan 5869
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #131 : Ekim 24, 2023, 19:54:01 »
valla ne yalan söyliyim bu sezonun ikinci yarısı dünyayı kurtarma teması olduğundan sevemedim,dedim ulan ben başka anime mi izliyorum diye,bide beyblade ile yapıyorlar,lan BEYBLADE la bu beyblade,beyblade dediğin şey 2 dk dönüp duran şeydir,burda bildiğin beyblade'leri dragon ball daki super saiyanlar gibi bişeye dönüştürmüşler patlamalı çatlamalı felan,ama ilk yarısı güzeldi yalan yok,bu sezona genel olarak 10 üzerinden 5 veriyorum ne az ne fazla,Masters her türlü tüm metal serisindeki en iyi seri,bing bang(cosmic)pegasus,l drago destory,diablo nemesis gözüme güzel gelen tek beylerdi galiba(variares ve fang leone'da hoş beyler aslında)
Ben de tam tersi Burst'teki gibi 5 dakika süren maçları sevemiyorum. Sonuçta bu bir anime ve fantastik öğeler bunu izlenebilir kılıyor. Gerçekçilik arttıkça animenin izlenebilirliği kalmıyor.(Gerçek hayatta bir beyblade maçı izlemek ne kadar keyifli?) Bu sezon Beyblade tarihindeki turnuva klişesini kıran tek sezon. Bu yüzden bence en iyi sezon. Beyblade'i sadece turnuvalarla sınırlamak bana göre saçma. Sonuçta gerçek hayatta Super Saiyan da yok. :D Hayal gücü olmadan dümdüz Beyblade izlemenin bir keyfi olmaz.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #132 : Ekim 24, 2023, 22:02:07 »
Ben de tam tersi Burst'teki gibi 5 dakika süren maçları sevemiyorum. Sonuçta bu bir anime ve fantastik öğeler bunu izlenebilir kılıyor. Gerçekçilik arttıkça animenin izlenebilirliği kalmıyor.(Gerçek hayatta bir beyblade maçı izlemek ne kadar keyifli?) Bu sezon Beyblade tarihindeki turnuva klişesini kıran tek sezon. Bu yüzden bence en iyi sezon. Beyblade'i sadece turnuvalarla sınırlamak bana göre saçma. Sonuçta gerçek hayatta Super Saiyan da yok. :D Hayal gücü olmadan dümdüz Beyblade izlemenin bir keyfi olmaz.
bide bu sezon genel gerçeklik kurallarını kıran bi sezondu gerçi metalin geneli böylede,burst en azından gerçek hayatın şartlarına göre yapıldığından daha iyi geliyor,bakuten shoot bunu muhtelemen sadece grevin sonunda yaptığından dolayı bunu yapan tek sezondu,birde dünya kurtarmalı çok şey gördüğümden artık bir yerden sonra sıkmaya başlıyor,bu sezonu komple Ryuga ve Nemesis taşıdı yoksa izlenebilir pek yeri yok bence,gerçek hayattaki beyblade maçı kimine göre değişir ben mesela zevk alırım,beyin gücü ve zayıflığını öğrenmek gibi şeyler öğreniyorsun
  • 0
  • 0

« Yanıtla #133 : Ocak 03, 2024, 10:56:58 »
2024 den merhaba koca bir neslin merak ettiği serinin sonu neden devamı yok sonuçta ana karakterler hayatta yeni bir kötü ile devam edebilirdi üzücü
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #134 : Ocak 03, 2024, 16:04:38 »
2024 den merhaba koca bir neslin merak ettiği serinin sonu neden devamı yok sonuçta ana karakterler hayatta yeni bir kötü ile devam edebilirdi üzücü
knk metal furryden sonra shoogun steal var,metalin final sezonu
  • 0
  • 0