Beyblade - Metal Masters - 23. Bölüm

Arda Okan Okur

• Toplam İleti 123
  • BeyPuan 10
  • Sinister Longinus
Ynt: Beyblade - Metal Masters - 23. Bölüm
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2021, 23:05:59 »
Spoiler
Wild Fang kazansaydı çok güzel olurdu yorumlarda Leone çatladı Pegasus niye çatlamadı diyenler var beyler Leone un ilk değil bu 1. sezon Hyoma vs Kyoya ve Yu vs Kyoya dada olmuştu Madoka olmasa Leone şuan bu sezonda olmazdı hatta ama yinede Wild Fang kazansaydı iyi olurdu ama malesef baş rol skilli denilen bir şey var ama şöylede olabilirdi yenilselerdi 2. şans turnuvasına geçip Çin takımını yenebilirlerdi bizde Ekskalibur vs Wild Fang izleyede bilirdik cidden çok daha güzel olurdu.
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #16 : Mayıs 15, 2021, 21:09:18 »
@SHEKİLSADAK  ilk olarak berabere olduklarını herkes kabul etti ve gelişmiş halleri ile maç yaptıklarını damardan en sonda  beraberlerdir ve pegasusun kazanma sebebi başrol olmasından başka bir şey değil,leonun çatlamasıda sadece  pegasusgilin kazanması içindi. Ve evet en hızlı dönen Beyblade olabilir ama en güçlüsü değil ,, ki okadar rüzgar oluşturuyor  dönerek nasıl Pegasus daha hızlı dönebiliyor anlamış değilim. (bu kendi görüşüm sana verdiğim bir cevap değil 1önceki cümle )

Madem tartışmaya kapalı 2 ke, hem başta hem sonda aynı şeyi yazmayacaksın ve ryuga yanlız kahraman kimse ile rakip değil ve en güçlüdür. Metal evreninde tartışılmayacak tek konu budur .. gene en sonda yenilmesine Pegasus basrollük görevini yerine getirip tüm beybladelerin gücünü toplasın  diyeydi.  Videoyu da tr altyazılı  atabilirsin istersen veya bulursan ,,   

Sonrada bnce en güçlü King geliyor çünkü iki denk mücadelede diye bir bölüm var  furyde  orada da ryuga ve king mücadele ediyor :)

• 1
  • 0

« Yanıtla #17 : Mayıs 15, 2021, 21:39:13 »
@SHEKİLSADAK  ilk olarak berabere olduklarını herkes kabul etti ve gelişmiş halleri ile maç yaptıklarını damardan en sonda  beraberlerdir ve pegasusun kazanma sebebi başrol olmasından başka bir şey değil,leonun çatlamasıda sadece  pegasusgilin kazanması içindi. Ve evet en hızlı dönen Beyblade olabilir ama en güçlüsü değil ,, ki okadar rüzgar oluşturuyor  dönerek nasıl Pegasus daha hızlı dönebiliyor anlamış değilim. (bu kendi görüşüm sana verdiğim bir cevap değil 1önceki cümle )

Madem tartışmaya kapalı 2 ke, hem başta hem sonda aynı şeyi yazmayacaksın ve ryuga yanlız kahraman kimse ile rakip değil ve en güçlüdür. Metal evreninde tartışılmayacak tek konu budur .. gene en sonda yenilmesine Pegasus basrollük görevini yerine getirip tüm beybladelerin gücünü toplasın  diyeydi.  Videoyu da tr altyazılı  atabilirsin istersen veya bulursan ,,   

Sonrada bnce en güçlü King geliyor çünkü iki denk mücadelede diye bir bölüm var  furyde  orada da ryuga ve king mücadele ediyor :)

Yalnız Sadece hız değil güç olarakta Pegasus, Liondan daha güçlüdür
Başrollük ile alakası yok.
Gingka Kyoyanın antrenmanlı haline karşı 2 kez kazanmıştır ve bir kez de berabere kalmışlardır.
Ryugada diyor metal masters serisinde
Beybladelerin ataları Pegasus ve L Dragodur diye
Hatta gökten bir yıldız düştü
Pegasus Koma köyüne
l Drago ise başka bir yere diye
Metal masters serisinde Ryuga Gingkaya beybladeinin gücünün farkında değilsin demişti ve Gingkaya bir nevi yardım etti Ryuga
Bu arada Ryuga hakkında söylediklerine katılıyorum
En güçlüsü odur tartışmasız
Tabi Nemesis hariç en güçlüsü.
Ve dediğin gibi Gingka Nemesisi tek başına değil, Tüm dünyanın gücü ile yenebildi
Zaten Başka çaresi de pek yoktu
Vardı lakin başaramamışlardı
Neyse
Pegasus ve L Dragonun diğer Beybladelere göre daha güçlü olduğunu şuradan da anlayabilirsin
Tüm efsanevi beybladeçiler (Ryuga hariç) nemesise karşı savaşırken pegasus hariç tüm beybladelerin gücü bitmişti ve dönmeyi bırakıp kırılmıştı lakin sadece pegasus az bile olsa dönüyordu ve Tüm dünya Tek dayanabilecek beyblade pegasuse gücünü verdi
Zaten orada Kyoyada diyordu
Buraya kadar gelmemi sağlayan en büyük etken sendin ve tüm gücümüzü pegasusa aktarmalıyız diye.
Buradan da anlaşılıyor Pegasus en hızlı sağa dönen beybladetir ve  daha güçlü olduğuda anlaşılıyor
Gingkaya laf atanlar genelde başrol olduğu için diyip duruyor lakin alakası yok
Zaten Kurgusal bir dizi
Senarist kimi güçlü yapar ise o daha güçlüdür
Eğer Gingkayı güçlü yazmışlar ise güçlüdür
Zayıf yazsalar idi Zayıf derdik
Yani zaten Gingka senarist sayesinde veya başrol olduğu için güçlü denmesi saçma olur.
Karakterlerin güçlerini senarist belirliyor
Senaryo nasıl yazıldıysa
Bizler de izleyici olarak senaristin senaryoya ne yazdıysa ona göre güçleri karşılaştırıyoruz

Şuana kadar yapılan Maçlara göre Gingka bir tık önde gibi gözüküyor.(kendi düşüncelerimi söylüyorum sadece senin söylediklerine saygım sonsuz kankam:))
Ryuga zaten en iyisi ona lafım yok
Bana göre sonra Gingka geliyor
Sonra Ise Lion ve King
Ama şu kesin ki
Gingka Kyoyayı dizide 2 Kez yendi 1 kez ise berabere kaldılar
Ryuga Gingkayı 2 kez yendi 1 kez de Gingka yendi lakin Gingka Tek başına değil yardım alarak yendi
Doğruya doğru derim ben
Ryuganın hakkını yemem :))
Ryuga bambaşka bir olay 😃

• 0
  • 1

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #18 : Mayıs 15, 2021, 21:49:14 »
@SHEKİLSADAK senin şu uzun cümlelerini ÖSYM sınavda paragraf sorusu olarak sorsa sınavın yarısı oraya gider. Üşenmiyor musun bu kadar yazmaya ;D
  • 1
  • 0

« Yanıtla #19 : Mayıs 15, 2021, 21:51:16 »
@SHEKİLSADAK senin şu uzun cümlelerini ÖSYM sınavda paragraf sorusu olarak sorsa sınavın yarısı oraya gider. Üşenmiyor musun bu kadar yazmaya ;D

Kanka yok yaa açıklayıcı olmak için veya kendimi anlatabilmek için uzun yazıyorum
Zamanım boş ise yazıyorum
Yani sıkıntı yok 🤣🤣
  • 0
  • 1

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2021, 22:08:51 »
Yalnız Sadece hız değil güç olarakta Pegasus, Liondan daha güçlüdür
Başrollük ile alakası yok.
Gingka Kyoyanın antrenmanlı haline karşı 2 kez kazanmıştır ve bir kez de berabere kalmışlardır.
Ryugada diyor metal masters serisinde
Beybladelerin ataları Pegasus ve L Dragodur diye
Hatta gökten bir yıldız düştü
Pegasus Koma köyüne
l Drago ise başka bir yere diye
Metal masters serisinde Ryuga Gingkaya beybladeinin gücünün farkında değilsin demişti ve Gingkaya bir nevi yardım etti Ryuga
Bu arada Ryuga hakkında söylediklerine katılıyorum
En güçlüsü odur tartışmasız
Tabi Nemesis hariç en güçlüsü.
Ve dediğin gibi Gingka Nemesisi tek başına değil, Tüm dünyanın gücü ile yenebildi
Zaten Başka çaresi de pek yoktu
Vardı lakin başaramamışlardı
Neyse
Pegasus ve L Dragonun diğer Beybladelere göre daha güçlü olduğunu şuradan da anlayabilirsin
Tüm efsanevi beybladeçiler (Ryuga hariç) nemesise karşı savaşırken pegasus hariç tüm beybladelerin gücü bitmişti ve dönmeyi bırakıp kırılmıştı lakin sadece pegasus az bile olsa dönüyordu ve Tüm dünya Tek dayanabilecek beyblade pegasuse gücünü verdi
Zaten orada Kyoyada diyordu
Buraya kadar gelmemi sağlayan en büyük etken sendin ve tüm gücümüzü pegasusa aktarmalıyız diye.
Buradan da anlaşılıyor Pegasus en hızlı sağa dönen beybladetir ve  daha güçlü olduğuda anlaşılıyor
Gingkaya laf atanlar genelde başrol olduğu için diyip duruyor lakin alakası yok
Zaten Kurgusal bir dizi
Senarist kimi güçlü yapar ise o daha güçlüdür
Eğer Gingkayı güçlü yazmışlar ise güçlüdür
Zayıf yazsalar idi Zayıf derdik
Yani zaten Gingka senarist sayesinde veya başrol olduğu için güçlü denmesi saçma olur.
Karakterlerin güçlerini senarist belirliyor
Senaryo nasıl yazıldıysa
Bizler de izleyici olarak senaristin senaryoya ne yazdıysa ona göre güçleri karşılaştırıyoruz

Şuana kadar yapılan Maçlara göre Gingka bir tık önde gibi gözüküyor.(kendi düşüncelerimi söylüyorum sadece senin söylediklerine saygım sonsuz kankam:))
Ryuga zaten en iyisi ona lafım yok
Bana göre sonra Gingka geliyor
Sonra Ise Lion ve King
Ama şu kesin ki
Gingka Kyoyayı dizide 2 Kez yendi 1 kez ise berabere kaldılar
Ryuga Gingkayı 2 kez yendi 1 kez de Gingka yendi lakin Gingka Tek başına değil yardım alarak yendi
Doğruya doğru derim ben
Ryuganın hakkını yemem :))
Ryuga bambaşka bir olay 😃
son maçta berabere oldukları için berabere kabul ediyoeum bn onları ve başrol etkisi olduğunda kanıksamaz evet haklısın en azından  gingka güçlü ve çok iyi olarak başladı ve öyle  devam etti o kısmını seviyorum ama genede etkisi var yani o yapmazsa kim yapacak ki. Ryuga da zaten o son kısım olsun diye yaptı kyoya yı bukadar geliştiren o  onuda kabul ediyorum ama bn eşit sayıyorum son maç tam gelişmiş halleri çünkü  öyle düşünüyorum :)) ryuga fav ım değil ama cidden başka bir olayy
  • 1
  • 0

Enver

• *
  • Toplam İleti 9
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #21 : Temmuz 13, 2022, 11:53:32 »
Tsubasa kudurdu arkadaşlar
Bence üstünde çok baskı vardı
Öte yandan nile a yazık oldu maçı o kadar kazanmıştı
Kiyoyayla cinganin berabere kalması çok ilginç bence normalde kiyoya bu maçı rahat alırdı baya güçlenmiş . Ama seneryo dan ötürü böyle oldu sanırım  :)
  • 1
  • 0

« Yanıtla #22 : Temmuz 22, 2022, 00:38:00 »
Spoiler
Wild fang mangada yokmuş bile… gengen galaxy’nin kazanacağı çok belliydi ama daha gerçekçi bir maç yapılabilirdi. Çünkü nile ile masamune arasında çok fark var bari nile’ı indiren pegasus olsaymış.
  • 1
  • 0

meos

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #23 : Ağustos 18, 2024, 12:34:30 »
Spoiler
Maçın sonucu aslında mantık içeriyor Kyoya beyblader olma konusunda gingkaya denk ama rock Leon Galaxy Pegasus kadar güçlü değil sonuç olarak leonun hasar alması normal Neil ve masamune'ye gelirsek eğer Leon hasar almayıp güç duvarı yıkılmasaydı Neil gizem çemberiyle herkese havaya uçururdu ama Neil bir anlık tereddüt edince sonuç böyle oldu niye Pegasus durdu striker durmadı derseniz o an için striker pegasustan dahq güçlüydü Pegasus hasarlıydı
  • 0
  • 0