@SHEKİLSADAK ilk olarak berabere olduklarını herkes kabul etti ve gelişmiş halleri ile maç yaptıklarını damardan en sonda beraberlerdir ve pegasusun kazanma sebebi başrol olmasından başka bir şey değil,leonun çatlamasıda sadece pegasusgilin kazanması içindi. Ve evet en hızlı dönen Beyblade olabilir ama en güçlüsü değil ,, ki okadar rüzgar oluşturuyor dönerek nasıl Pegasus daha hızlı dönebiliyor anlamış değilim. (bu kendi görüşüm sana verdiğim bir cevap değil 1önceki cümle )
Madem tartışmaya kapalı 2 ke, hem başta hem sonda aynı şeyi yazmayacaksın ve ryuga yanlız kahraman kimse ile rakip değil ve en güçlüdür. Metal evreninde tartışılmayacak tek konu budur .. gene en sonda yenilmesine Pegasus basrollük görevini yerine getirip tüm beybladelerin gücünü toplasın diyeydi. Videoyu da tr altyazılı atabilirsin istersen veya bulursan ,,
Sonrada bnce en güçlü King geliyor çünkü iki denk mücadelede diye bir bölüm var furyde orada da ryuga ve king mücadele ediyor 
Yalnız Sadece hız değil güç olarakta Pegasus, Liondan daha güçlüdür
Başrollük ile alakası yok.
Gingka Kyoyanın antrenmanlı haline karşı 2 kez kazanmıştır ve bir kez de berabere kalmışlardır.
Ryugada diyor metal masters serisinde
Beybladelerin ataları Pegasus ve L Dragodur diye
Hatta gökten bir yıldız düştü
Pegasus Koma köyüne
l Drago ise başka bir yere diye
Metal masters serisinde Ryuga Gingkaya beybladeinin gücünün farkında değilsin demişti ve Gingkaya bir nevi yardım etti Ryuga
Bu arada Ryuga hakkında söylediklerine katılıyorum
En güçlüsü odur tartışmasız
Tabi Nemesis hariç en güçlüsü.
Ve dediğin gibi Gingka Nemesisi tek başına değil, Tüm dünyanın gücü ile yenebildi
Zaten Başka çaresi de pek yoktu
Vardı lakin başaramamışlardı
Neyse
Pegasus ve L Dragonun diğer Beybladelere göre daha güçlü olduğunu şuradan da anlayabilirsin
Tüm efsanevi beybladeçiler (Ryuga hariç) nemesise karşı savaşırken pegasus hariç tüm beybladelerin gücü bitmişti ve dönmeyi bırakıp kırılmıştı lakin sadece pegasus az bile olsa dönüyordu ve Tüm dünya Tek dayanabilecek beyblade pegasuse gücünü verdi
Zaten orada Kyoyada diyordu
Buraya kadar gelmemi sağlayan en büyük etken sendin ve tüm gücümüzü pegasusa aktarmalıyız diye.
Buradan da anlaşılıyor Pegasus en hızlı sağa dönen beybladetir ve daha güçlü olduğuda anlaşılıyor
Gingkaya laf atanlar genelde başrol olduğu için diyip duruyor lakin alakası yok
Zaten Kurgusal bir dizi
Senarist kimi güçlü yapar ise o daha güçlüdür
Eğer Gingkayı güçlü yazmışlar ise güçlüdür
Zayıf yazsalar idi Zayıf derdik
Yani zaten Gingka senarist sayesinde veya başrol olduğu için güçlü denmesi saçma olur.
Karakterlerin güçlerini senarist belirliyor
Senaryo nasıl yazıldıysa
Bizler de izleyici olarak senaristin senaryoya ne yazdıysa ona göre güçleri karşılaştırıyoruz
Şuana kadar yapılan Maçlara göre Gingka bir tık önde gibi gözüküyor.(kendi düşüncelerimi söylüyorum sadece senin söylediklerine saygım sonsuz kankam:))
Ryuga zaten en iyisi ona lafım yok
Bana göre sonra Gingka geliyor
Sonra Ise Lion ve King
Ama şu kesin ki
Gingka Kyoyayı dizide 2 Kez yendi 1 kez ise berabere kaldılar
Ryuga Gingkayı 2 kez yendi 1 kez de Gingka yendi lakin Gingka Tek başına değil yardım alarak yendi
Doğruya doğru derim ben
Ryuganın hakkını yemem

Ryuga bambaşka bir olay 😃