Beyblade - Metal Masters - 42. Bölüm

C8esat

• *
  • Toplam İleti 23
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - Metal Masters - 42. Bölüm
« Yanıtla #30 : Ağustos 01, 2019, 15:14:36 »
Bu senaristlerle kafam hiç uyuşmuyor ben jack i seviyordum aynı şekilde ryuga yıda niye ikisi kapıştı ki şu damian ile kapışsaydı iyiydi sonuçta damian ı zigurla el droga için hazırlamıştı.L drogaya yem arıyorsanız brezilya takımını verin jack olmaz :(
  • 0
  • 0

« Yanıtla #31 : Mayıs 11, 2020, 14:04:03 »
Ben Gingka taraftarıyım ama Ryuga gerçekten efsane. Normal şartlarda Ryuga kesinlikle daha güçlü ve havalı fakat beybladeçi ruhu arkadaşlık gücü falan bir şekilde Gingka'yı daha güçlü gösteriyorlar.
  • 0
  • 0

Ensar

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #32 : Haziran 15, 2020, 07:16:26 »
Ryuga yine gösterdi gününü
Ve bence L-Drago şüphesiz en grall beyblade
  • 0
  • 0

Hagane Gingka

• *
  • Toplam İleti 44
  • BeyPuan 14
  • Dragoon! Zafer Kasırgası!!!!
« Yanıtla #33 : Temmuz 14, 2020, 23:33:20 »
Spoiler
jacki shogundaki kiraya benzettim
  • 0
  • 0
Bir beyblade hayranı

Kajmer Faruk

• Toplam İleti 141
  • BeyPuan 49
  • Kükre Leone!
« Yanıtla #34 : Temmuz 15, 2020, 14:03:31 »
Spoiler
jacki shogundaki kiraya benzettim
Spoiler
Shogundaki Kira, Jack'e benziyo :D
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #35 : Temmuz 15, 2020, 15:38:31 »
Spoiler
Shogundaki Kira, Jack'e benziyo :D
bu yorumu bekliyodum birinden tsk  :)
  • 0
  • 0

Diavolor

• Toplam İleti 367
  • BeyPuan 13
  • shell crushers..
« Yanıtla #36 : Eylül 05, 2020, 16:13:29 »
Spoiler
koskoca ryuga ve ejderha imparator ne anlar resimden sanattan öyle dağıtır atar işte :D
  • 0
  • 0
*** Fosil Beybladeci ***

« Yanıtla #37 : Şubat 15, 2021, 12:03:46 »
Spoiler
Evil Befall gibi bir beybladenin zaten Ryuganın Ldragosunu yeniceğini düşünmemiştim
  • 0
  • 0

« Yanıtla #38 : Şubat 21, 2021, 20:39:13 »
Ben Gingka taraftarıyım ama Ryuga gerçekten efsane. Normal şartlarda Ryuga kesinlikle daha güçlü ve havalı fakat beybladeçi ruhu arkadaşlık gücü falan bir şekilde Gingka'yı daha güçlü gösteriyorlar.
Zaten Gingka ve Ryuga en güçlü olanları. Pegasus ve L Drago tüm Beybladelerin atalarıdır. Pegasus sağa doğru dönen en hızlı,güçlü ve dayanıklı beyblade, L Drago ise sola doğru dönen en hızlı, güçlü ve dayanıklı beybladetir. Ryuga temel güç olarak Gingkadan daha güçlüdür. Lakin Gingka asıl gücün fiziksel güç değil, beybladeçi ruhundan geldiğini savunuyor. Ve çok hırslı, yenilgiyi kabul etmeyen ve pes etmeyen kişilikte Gingka. Güçlü olmasının sebeplerinden  biri de bu. Zaten Shogun Stell 18. Bölümü izlersen Ginka geri geliyor 7 yıl geçmiş Gingka 23 yaşında yeni beybladei Samurai Pegasus olmuş bayağı güçlenmiş Pegasus. Zeroya ders, öğüt nasihat falan veriyor ve diyor ki Ryugayı asıl yenmemi sağlayan şey Beybladeçi Ruhu idi diye. Beybladeçi ruhu ise beybladeine kalbinin derinliklerinde saf ve koşulsuz sevgi ile açığa çıkıyor diyor. Lakin Ryuga da genelde direk gücü gösteriyor. Daha fiziksel davranıyor. Sonuç olarak Ryuga biraz daha güçlü. Ryugayıda zorlayabilen nadir kişilerden Gingka. Hatta zorlamakla kalmayıp 1 kere bile olsa yenebilecek kişi Gingka ve bu sayede Ryuga karanlık güçten kurtardı Gingka. Birde yenerken hayatını kurtardı Ryuganın. Yüksekten düşüyordu. Yoksa Ryuga Dojiye çalışacaktı hala belkide. En azından kurtuldu ve beybladeini karanlık gücün etkisi altından çıkarmayı başardı. Ve Gingkaya borçlu olduğu için Gingkaya metal masters serisinde Gingkanın beybladeini kontrol altına alması için yardım etti ve sana olan borcumu ödedim dedi. Ezeli ve Ebedi rakipler lakin belli etmeselerde dikkatli izleyiciler biliyor ki Gingka ve Ryuga hep birbirlerine yardım etmişlerdir. Birbirlerine saygı duyuyorlar. Ben ikisini de seviyorum.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #39 : Mayıs 07, 2021, 09:05:45 »
Spoiler
şu ahmak kafalı jack koskoca ejderha imparatorunu ryuga yı yeneceğini sanıyor,saçmalığa bak
  • 1
  • 0

« Yanıtla #40 : Haziran 23, 2021, 16:55:30 »
ryuga :heart_eyes: 
  • 0
  • 0

« Yanıtla #41 : Ekim 20, 2021, 06:16:56 »
Herkese selam, ben forumun yeni bi üyesiyim eskiden beyblade çizgi filmine bayılırdım benim için özeldi, şimdi bir nostalji yapmak için izleyeyim dedim metal masterstan başladım, ama reklamlar baya bi fazla ve ard arda iki reklam çıkıyor bazen yöneticiye bi ricada bulunuyorum sadece izleyenleri biraz soğutabilir dikkate alırsanız sevinirim herkese iyi günler :) ;)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #42 : Ekim 20, 2021, 10:29:29 »
Herkese selam, ben forumun yeni bi üyesiyim eskiden beyblade çizgi filmine bayılırdım benim için özeldi, şimdi bir nostalji yapmak için izleyeyim dedim metal masterstan başladım, ama reklamlar baya bi fazla ve ard arda iki reklam çıkıyor bazen yöneticiye bi ricada bulunuyorum sadece izleyenleri biraz soğutabilir dikkate alırsanız sevinirim herkese iyi günler :) ;)
Arkadaşlar reklamlar için drive seçeceğini koyacakmış adminler ve böylece 2 seçenekten birinden izleyebileceksiniz reklamların sorumlusu da biz değiliz dailymotion :D
  • 0
  • 0

Enver

• *
  • Toplam İleti 9
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #43 : Ağustos 02, 2022, 16:28:39 »
Arkadaşlar bu bölüm gerçekten güzeldi
Rayuganin yenilmicegi tahmin edilebilir di
Rayuga her zamanki gibi karizmaydi  8)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #44 : Nisan 11, 2023, 21:09:28 »
Yürüyen karizma ay pardon ejdarha imparatoru iyilerin en iyisi karizma zirvesi adamların ustadı alfaların alfası rayuga sama
  • 1
  • 0