Haberler:
SpoilerRyuga yardım etmese dünya yok olacaktı ama hala nasıl Gingka 1 numara
@SHEKİLSADAK anladık Pegasus ve L Drago Beybladelerin ataları, 100 satır aynı şeyleri tekrar etmene gerek yok.
Pegasus ve L Drago tüm Beybladelerin atalarıdır. Pegasus sağa doğru dönen en hızlı beyblade, L Drago ise sola doğru dönen en hızlı beybladetir. Ryuga bile metal masters serisinde söyledi bir yıldız düştü ve bu yıldızın yarısı Pegasus Gingka'nın Köyü Koma köyüne, L Drago başka bir yere. Gingka beybladeçi ruhu olarak Ryugadan daha güçlü lakin Ryuga temel güç olarak Gingkadan daha güçlü. Ryuganın yenildiği tek kişi Gingka lakin Gingka 2 kere yenildi Ryugaya Ryuga biraz daha güçlü Gingkadan. Ragoyu saymıyorum. Ryuga en çok Gingkaya saygı duydu ve rakip olarak gördü. Aynı şekilde Gingka Ryugaya saygı duydu her zaman. Zaten Gingka Ryuga Ragoya karşı bayılırken söyledi Ryuga hepimizden daha güçlüydü diye. Ezeli ve ebedi rakipler Gingka ve Ryugadır. Zaten ikiside Tüm beybladelerin atası olan Pegasus ve L Dragoya sahipler. Konu tartışmaya kapalıdır. Baksana finalde Kyoya Gingkaya gine 1 numara olmayı başardın diyor lakin Gingka gerçekleri söyleyip yalnız değildim. Ryugada oradaydı diyor. Doji Twisted Tempoyu Pegasusun ve L Dragonun özelliklerine göre yapmadı mı? Pegasus ve L Dragonun güçleri birleşince inanılmaz güç ortaya çıkıyor. Durdurulamaz güç. Yalnızca Gingka ve Ryuga birlikte durdurabilirdi ve öylede oldu. Twisted Tempo Tüm beybladelerin atası olan Pegasus ve L Drago nün özelliklerine göre yapılmış ise Yalnızca Tüm beybladelerin atası olan Pegasus ve L Drago nün kullanıcıları olan Gingka ve Ryuga birlikte durdurabilir.Ayrıca Metal Fury serisi finalinde de Gingka Ryuga Ragoya karşı bayılırken söyledi Ryuga hepimizden daha güçlüydü diye. Yani Gingka her zaman söyledi.
SpoilerBu sezon da bitti. Fusion'dan katbekat iyiydi. Şimdilik hala en iyi Son olarak ilginç bir bilgi vereyim. Mangada Meteo L-Drago, Twisted Tempo'nun gücünü emerek L-Drago Destroy'a dönüşüyor.
acaba yıldız parçacığı sadece animeye özel mi çünkü animede kral isteği üzerine l drago destroy olmuştu
Bir çok şey sadece animeye özel. Mangayla ilgili spoiler: SpoilerMesela Lightning L-Drago da şu filmdeki Sol Blaze'in gücünü emerek Meteo'ya dönüşüyor.
hadi be,acaba mangaya göre işlenseydi nasıl bişey ortaya çıkardı