Haberler:
Hakiki turnuva mı yoksa remote play mi?
Yok canım direk resmi turnuvalar, Regionals, National vs. Hatta ben de birkaç kere Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmıştım. Bunlar dışında resmi olmayıp topluluk içinde döndürülen turnuvalar da çok oluyor. En çok İstanbul'da Pegasus Oyuncak ve Goblin Kafe'de yapılıyordu. İzmir ve Ankara'da da mekanlar vardı ama isimlerini unuttum.
Vay bee. Bunu duymak sevindirdi. Gün gelip Cardfight!! Vanguard da aynı kaderi paylaşır diye umuyorum. Oynayan birilerini bulsam toplayıp ben düzenlemek istiyorum bir şeyler
Resmi forumu da vardı distribütorün bünyesinde yugiohtr.com ama sonradan kapatıldı maalesef. Birkaç yıl adminlik yapmıştım orada. Cardfight Vanguard imkansız gibi. Magic, Pokemon vs oynayan yine bayağı kişi var ama Vanguard bilip oynayan sadece tek kişi tanıdım.
Al bir Vanguard destesi gel
İçinden boyalı Dran Sword çıkan Corocoro eşantiyon paketinden aldım. İçinde Vanguard destesi de var galiba ama nasıldır bilmiyorum.
Japoncadır
Sıra bunda. Bence One Punch Man harika bir anime. İlk sezondan sonra odağın değişmesi de ilgimi çeken bir hikaye anlatma yöntemi oldu. Ama umarım üçüncü sezonda daha güzel noktalara geliriz animede.Aynı zamanda çok iyi bir başlangıç animesi olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç anime izlememiş olanlar için yani. Evreni çok güzel ve basit.Şarkının kendisini de arada açıp dinliyorum. Kulak tırmalamayan metal örneklerinden
One Punch Man en sevdiğim anime olmaya adaydı ama beni biraz üzdü. Anime çıkalı 8 sene oldu ama sadece 24 bölüm yayınlandı.Ayrıca Saitama çok güçlü diye odağı başka karakterlere aktardılar ikinci sezonda(ki animenin olayı Saitama'nın aşırı güçlü olması zaten ). Mangayı takip eden arkadaşım bu durumun gittikçe de kötüleştiğini söylüyor, Saitama'yı çok az gösteriyorlarmış. E ama animenin/manganın adı One Punch Man değil mi? Not: Mangası devam ediyor, animeyi bekletiyorlar. 30+ cilt olmuşEkleme: Müzik dışına çıktım ama konusu açılmışken içimi dökeyim dedim. Müziği bence de başarılı.
ben 1 tane seçemedim 1-2 saatlik uğraş sonunda ilk 10 çıktı anca 1-link click s2 vortex