En Sevdiğimiz Anime Açılış Müzikleri

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Ynt: En Sevdiğimiz Anime Açılış Müzikleri
« Yanıtla #30 : Eylül 20, 2024, 18:01:33 »
Hakiki turnuva mı yoksa remote play mi?

Yok canım direk resmi turnuvalar, Regionals, National vs. Hatta ben de birkaç kere Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmıştım. Bunlar dışında resmi olmayıp topluluk içinde döndürülen turnuvalar da çok oluyor. En çok İstanbul'da Pegasus Oyuncak ve Goblin Kafe'de yapılıyordu. İzmir ve Ankara'da da mekanlar vardı ama isimlerini unuttum. 
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #31 : Eylül 20, 2024, 19:30:29 »
Yok canım direk resmi turnuvalar, Regionals, National vs. Hatta ben de birkaç kere Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmıştım. Bunlar dışında resmi olmayıp topluluk içinde döndürülen turnuvalar da çok oluyor. En çok İstanbul'da Pegasus Oyuncak ve Goblin Kafe'de yapılıyordu. İzmir ve Ankara'da da mekanlar vardı ama isimlerini unuttum.

Vay bee. Bunu duymak sevindirdi. Gün gelip Cardfight!! Vanguard da aynı kaderi paylaşır diye umuyorum. Oynayan birilerini bulsam toplayıp ben düzenlemek istiyorum bir şeyler

Hatta madem bunu söyledim, tematik olsun diye şunu da paylaşayım :D

Sevdiğim bir şarkı
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #32 : Eylül 20, 2024, 19:34:15 »
Vay bee. Bunu duymak sevindirdi. Gün gelip Cardfight!! Vanguard da aynı kaderi paylaşır diye umuyorum. Oynayan birilerini bulsam toplayıp ben düzenlemek istiyorum bir şeyler

Resmi forumu da vardı distribütorün bünyesinde yugiohtr.com ama sonradan kapatıldı maalesef. Birkaç yıl adminlik yapmıştım orada.

Cardfight Vanguard imkansız gibi. Magic, Pokemon vs oynayan yine bayağı kişi var ama Vanguard bilip oynayan sadece tek kişi tanıdım.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #33 : Eylül 20, 2024, 19:37:01 »
Resmi forumu da vardı distribütorün bünyesinde yugiohtr.com ama sonradan kapatıldı maalesef. Birkaç yıl adminlik yapmıştım orada.

Cardfight Vanguard imkansız gibi. Magic, Pokemon vs oynayan yine bayağı kişi var ama Vanguard bilip oynayan sadece tek kişi tanıdım.

Al bir Vanguard destesi gel :D
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #34 : Eylül 20, 2024, 19:58:05 »
Al bir Vanguard destesi gel :D

İçinden boyalı Dran Sword çıkan Corocoro eşantiyon paketinden aldım. İçinde Vanguard destesi de var galiba ama nasıldır bilmiyorum. :D
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #35 : Eylül 20, 2024, 20:01:20 »
İçinden boyalı Dran Sword çıkan Corocoro eşantiyon paketinden aldım. İçinde Vanguard destesi de var galiba ama nasıldır bilmiyorum. :D

Japoncadır :D
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #36 : Eylül 20, 2024, 20:03:15 »
Japoncadır :D

Hahahah doğru aklıma gelmedi o
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #37 : Eylül 21, 2024, 17:07:52 »
JoJo da en sevdiğim animelerden birisi. En azından ilk 3 Part. Ve bence her açılışı harika bu serinin. Zaten çok özenerek yapıyorlar. Yine de aralarından bir favori seçtim ve paylaşıyorum:

• 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #38 : Eylül 23, 2024, 15:25:35 »
Sıra bunda. Bence One Punch Man harika bir anime. İlk sezondan sonra odağın değişmesi de ilgimi çeken bir hikaye anlatma yöntemi oldu. Ama umarım üçüncü sezonda daha güzel noktalara geliriz animede.

Aynı zamanda çok iyi bir başlangıç animesi olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç anime izlememiş olanlar için yani. Evreni çok güzel ve basit.

Şarkının kendisini de arada açıp dinliyorum. Kulak tırmalamayan metal örneklerinden
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #39 : Eylül 23, 2024, 17:51:37 »
Sıra bunda. Bence One Punch Man harika bir anime. İlk sezondan sonra odağın değişmesi de ilgimi çeken bir hikaye anlatma yöntemi oldu. Ama umarım üçüncü sezonda daha güzel noktalara geliriz animede.

Aynı zamanda çok iyi bir başlangıç animesi olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç anime izlememiş olanlar için yani. Evreni çok güzel ve basit.

Şarkının kendisini de arada açıp dinliyorum. Kulak tırmalamayan metal örneklerinden

One Punch Man en sevdiğim anime olmaya adaydı ama beni biraz üzdü. Anime çıkalı 8 sene oldu ama sadece 24 bölüm yayınlandı.

Ayrıca Saitama çok güçlü diye odağı başka karakterlere aktardılar ikinci sezonda(ki animenin olayı Saitama'nın aşırı güçlü olması zaten :D). Mangayı takip eden arkadaşım bu durumun gittikçe de kötüleştiğini söylüyor, Saitama'yı çok az gösteriyorlarmış. E ama animenin/manganın adı One Punch Man değil mi? 

Not: Mangası devam ediyor, animeyi bekletiyorlar. 30+ cilt olmuş

Ekleme: Müzik dışına çıktım ama konusu açılmışken içimi dökeyim dedim.  ;D Müziği bence de başarılı.
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #40 : Eylül 23, 2024, 23:59:44 »
One Punch Man en sevdiğim anime olmaya adaydı ama beni biraz üzdü. Anime çıkalı 8 sene oldu ama sadece 24 bölüm yayınlandı.

Ayrıca Saitama çok güçlü diye odağı başka karakterlere aktardılar ikinci sezonda(ki animenin olayı Saitama'nın aşırı güçlü olması zaten :D). Mangayı takip eden arkadaşım bu durumun gittikçe de kötüleştiğini söylüyor, Saitama'yı çok az gösteriyorlarmış. E ama animenin/manganın adı One Punch Man değil mi? 

Not: Mangası devam ediyor, animeyi bekletiyorlar. 30+ cilt olmuş

Ekleme: Müzik dışına çıktım ama konusu açılmışken içimi dökeyim dedim.  ;D Müziği bence de başarılı.

Ben sadece animeden takip ettiğim için bilmiyorum. Birinci sezon Saitama, ikinci sezon Garou, üçüncü sezon da son boss gösterilerek bitirilebilirdi mesela. Ama bilmiyorum bakalım neler göreceğiz

Dediğim gibi odağın başka karaktere geçmesi olayı şahsen benim hoşuma gitti
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #41 : Eylül 24, 2024, 13:28:07 »
Bu konuda çoktan iki açılış şarkısı paylaşılmış olsa da, Gintama'nın ilk açılışına da bir selam çakmak istiyorum. Bu seriyi komedi olarak pazarlıyorlar ama burada kasılan melankoliyi başka hiçbir animede bulamadım.

Ayrıca kesinlikle bir veteran animesidir bu. Ağır animeci değilseniz pek bir şey anlamazsınız. Ayrıca siz başka bir iş yaparken televizyonda oynuyor olması düşünülerek hazırlanmış bir şey gibi. Mesela Naruto'yu izlediğimiz gibi full odakla değil de, arada yakaladığınız şakalara veya saçma olaylara güldüğünüz şekilde izlenmesi lazım sanırım.

Şunu da belirtmeliyim ki, ne kadar animeci olursanız olun asla tamamen anlayarak izlemeyeceksiniz. Ben anime izlemye ilk başladığımda İngilizce bilmediğim için, Türkanime'den izliyorudm bunu. Oradaki çeviriyi artık her kim yaptıysa ona da buradan kocaman bir selam çakıyorum. Çünkü her bir göndermeyi açıklıyordu o çeviri. İngilizce altyazı olan versiyonların hiçbirinde öyle bir şeye rastladığımı hatırlamıyorum.

O Türkanime çevirisini izlerken anlıyorsunuz ki, cidden Japon vatandaşı olmak ve Japonya'da televizyonda nelerin oynadığına dair, geçmişteki ve günümüzdeki ünlü Japon figürlerin, komedyenlerin falan kim olduğuna dair en azından uzaktan bir anlayışa sahip olmanız gerekiyor.

Mesela televizyonda Gintama'nın time slot'undan sonra oynayan tenis animesine gönderme yapıyorlar falan. Bunu biz internetten izlediğimiz için ve zaten çoğumuz o animeyi bilmediğimiz için, aslında bizim anlamamız için yapılmış bir gönderme olmuş olmuyor. Buna rağmen uluslararası sahnede çok sevilen bir anime.

Her paylaşımımda dediğim gibi bu da açıp dinlediğim şarkılardan. Açılıştaki animasyonun kendisinde komedi sahneleri varken, şarkının kendisinde melankoli mevcut. Bu da Gintama'nın vibe'ını mükemmel şekilde yakalamış oluyor aslında.
  • 0
  • 0

Memati

• *
  • Toplam İleti 2
  • BeyPuan 40
« Yanıtla #42 : Eylül 25, 2024, 14:46:36 »
ben 1 tane seçemedim 1-2 saatlik uğraş sonunda   ilk 10 çıktı anca                                                                                                                                             1-link click s2 vortex                                                                                                                                   
2-call of the night                                                                                                                                     
3-shinda                                                                                                                                         
4-hxh op1                                                                                                                       
5-neon genesis evangelion                                                                                                 
6-black catcher                                                                                                               
7-kick back                                                                                                                     
8-bloody stream                                                                                                               
9-beasters s2 op                                                                                                             
10-unravel                                                                                                                       
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #43 : Eylül 25, 2024, 15:37:53 »
Obaa dev bir paylaşım daha gelmiş.

ben 1 tane seçemedim 1-2 saatlik uğraş sonunda   ilk 10 çıktı anca                                                                                                                                             1-link click s2 vortex                                                                                                                                   

İlginçmiş. Başlangıçtaki kısım kulaklarımı acıttı :D O filtreyi koymak yerine normal şekilde bıraksalarmış bence daha güzel olabilirmiş.

İlginç ve kendine has bir liste hazırlamışsın gibi. Her şarkı bir açıdan sıradışı :D

Bunu hazırlamak için kullandığın siteye ben de girdim ama tam son 4 şarkı kalmışken yanlış seçeneğe bastım. Geri tuşuna basınca da tüm testten çıktı ve geri giremedim :D En sonlara Naruto - Blue Bird ve Black Clover 10 falan kalmıştı sanırım

Zaten linklerin büyük bi kısmı da ölmüştü sitede, özensiz :(
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #44 : Eylül 25, 2024, 21:47:29 »
Çok fazla anime izleyen biri değilim ama çocukluğumdan bir kaç örnek vereceğim.

• 0
  • 0