Bence söylediklerinin hepsi yanlış. Bence 4. Kuşağa işaret ettiğini söylediğin hiçbir şey 4. Kuşağa işaret etmiyor.
15 Şubat'ta duyurulacak olması demek, Burst'ün şimdiye kadarki gelecek sezon anonsuyla benzer zamanda olacak demektir. Beyblade'de kuşaktan kuşağa geçiş hiçbir zaman böyle yapılmadı. Yapılmanın çalışılmasının da hiçbir mantığı olmaz. Japonya tarafındaki yetkililerin de böyle hataları sık yapmadıklarını biliyorum.
Kuşaktan kuşağa geçiş hiç bu kadar ani bir anonsla gerçekleşmedi evet. Ama denenmedi değil. Ve başarılamadı. Bu tecrübe de yeniden böyle bir şeye kalkışmamaları için bir sebep sunacaktır.
Malesef belirtmek zorundayım ki, bir WBO thread'inde kimin ne düşündüğünün, hangi gelişmeyi nasıl yorumladığının hiçbir önemi yoktur. Bunu söylüyor olmamın sebebi geçmişte bu sitede birazcık gezinmiş olmam. İddiamın kanıtı olarak göstermek istediğim şey ise, bu sitenin kullanıcılarının klavye kullanmayı henüz öğrenememiş veletler olması.
Haberi veren çarın güvenilir olması da hiçbir spekülasyona değer katmaz. Adam zaten resmi duyuruyu yapanın ağzından ne çıktıysa onu söylemiş. İlginç bir durum mevcut değil.
Özellikle de gelecek hakkındaki spekülatif konularda yazdıkları tek şeyler kendi fantezileri. Yaptıkları bütün yorumlar da tepkisel. Gerçekleşecek şeyleri öngörme gibi bir kapasite söz konusu değil. Beyblade'e ve diğer birçok şeye dair, birçok ayrı absürt şeyin gerçekleşeceğine inandığını iddia eden veletlerin konu ve yorumlarıyla dolu bir forum bu. Hiçbir şey ifade etmiyor.
Yeni bir Burst sezonu uzun zamandır beklenen bir şey olamaz. Zaten her sene çıkıyor. Bu çok daha farklı bir şey olmalı.
Yoo, öyle bir durum yok. Yeni sezon duyurusu için uzun zamandır beklenen haber diyebilirsin. Japon bi abinin bunu heyecanlı heyecanlı anons ettiğini hayal edebiliyorum ben. Daha farklı bir şey olmalı dediğin, görmek istediğini görüp, duymak istediğini duyman vakası olabilir beyaz adam.
Bu konuda Vtryuga isimli bir kullanıcı mangada yeni bir oyuncak serisinden bahsedildiğini söyledi. Bu da yeni jenerasyona kapı aralıyor.
Yoo aralamıyor. Beyblade'in her bir sezonunda yeni bir sistem gelir çünkü. Olayı kendi istediğiniz yöne çekip çeviştirmişsiniz sadece.
Haa Zero-G'de olduğu gibi time skip olsa hoş olabilirdi ama mesela. Ama bu da bir veledin spekülasyonu ve fantezisi sadece

Bir ağırlık taşımıyor.