4.Beyblade Jenerasyonunun Gelme İhtimali Var

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1578
  • BeyPuan 18489
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
4.Beyblade Jenerasyonunun Gelme İhtimali Var
« : Ocak 16, 2022, 21:07:59 »
WBO'da takılırken bir konuya denk geldim.
https://worldbeyblade.org/Thread-New-Beyblade-Series-2022-Tentative
Marutti isimli güvenilir biri yeni Beyblade serisinin 15 Şubat'ta duyurulacağını açıkladı. Burada insanlar ikiye bölündü. Bir kısım bunun Burst'un yedinci sezonunun geleceğini, diğer kısım ise yeni bir Beyblade jenerasyonunun geleceğini düşünüyor.
Ben dördüncü jenerasyonun duyurulacağını düşünenlerdenim.

Aylar önce, Burst dahil her sezonun uluslararası başlangıç ​​ve bitişini detaylandıran bir grafik yayınlandı. Burst 2023'te bitiyor. Bu grafiğe uluslararası, İngilizce dublaj da dahil. Bizi ilgilendiren Japon versiyonu. Japon versiyonu, uluslararası versiyondan yaklaşık bir yıl önce başlar ve biter. Şimdi 2022'deyiz. Bu grafik doğru ise Burst sezonu DB ile son bulacak.

Bunun akabinde bir şey oldu. Yeni bir seriden bahsedildi. Bu seri 7.Burst sezonu ya da 4.Beyblade jenerasyonu anlamında kullanabiliriz. Peki ben neden 4.Beyblade jenerasyonunun geleceğini düşünüyorum?

https://www.beyblade.jp/news/3976/
ついに次号、Sonunda, sıradaki sayıda. (Sayıda derken mangadan bahsediliyor.)
待望の新シリーズ大発表!!Uzun zamandır beklenen yeni serinin haberi! (Bu kısım sitede kalın harflerle yeşil renkte yazılı.)

Yeni bir Burst sezonu uzun zamandır beklenen bir şey olamaz. Zaten her sene çıkıyor. Bu çok daha farklı bir şey olmalı.
Bu konuda Vtryuga isimli bir kullanıcı mangada yeni bir oyuncak serisinden bahsedildiğini söyledi. Bu da yeni jenerasyona kapı aralıyor.

Tabii bu kesinlikle yeni jenerasyon geliyor demek değil. Bir bakarız, sadece 7.sezon olur ve tüm bu beklentiler çöpe gider. Böyle bir şey yaparlarsa hiç şaşırmam ;D Ama yukarıda bahsettiklerim yeni Burst sezonundan daha büyük bir şeye işaret ediyor.

Sizin düşünceleriniz neler?

• 0
  • 1

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5161
  • BeyPuan 10854
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: 4.Beyblade Jenerasyonunun Gelme İhtimali Var
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2022, 21:16:33 »
Yeni jenerasyon olsa bu kadar erken yani ara vermeden duyurusunu yapmazlardı diye düşünüyorum.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2022, 21:18:25 »
her ne kadar burst seven biris olsam bile bencede artık bitmeli,gen 4 çıkarsa güzel bişey çıksın
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1043
  • BeyPuan 32445
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2022, 00:34:42 »
Bence söylediklerinin hepsi yanlış. Bence 4. Kuşağa işaret ettiğini söylediğin hiçbir şey 4. Kuşağa işaret etmiyor.

15 Şubat'ta duyurulacak olması demek, Burst'ün şimdiye kadarki gelecek sezon anonsuyla benzer zamanda olacak demektir. Beyblade'de kuşaktan kuşağa geçiş hiçbir zaman böyle yapılmadı. Yapılmanın çalışılmasının da hiçbir mantığı olmaz. Japonya tarafındaki yetkililerin de böyle hataları sık yapmadıklarını biliyorum.

Kuşaktan kuşağa geçiş hiç bu kadar ani bir anonsla gerçekleşmedi evet. Ama denenmedi değil. Ve başarılamadı. Bu tecrübe de yeniden böyle bir şeye kalkışmamaları için bir sebep sunacaktır.

Malesef belirtmek zorundayım ki, bir WBO thread'inde kimin ne düşündüğünün, hangi gelişmeyi nasıl yorumladığının hiçbir önemi yoktur. Bunu söylüyor olmamın sebebi geçmişte bu sitede birazcık gezinmiş olmam. İddiamın kanıtı olarak göstermek istediğim şey ise, bu sitenin kullanıcılarının klavye kullanmayı henüz öğrenememiş veletler olması.

Haberi veren çarın güvenilir olması da hiçbir spekülasyona değer katmaz. Adam zaten resmi duyuruyu yapanın ağzından ne çıktıysa onu söylemiş. İlginç bir durum mevcut değil.

Özellikle de gelecek hakkındaki spekülatif konularda yazdıkları tek şeyler kendi fantezileri. Yaptıkları bütün yorumlar da tepkisel. Gerçekleşecek şeyleri öngörme gibi bir kapasite söz konusu değil. Beyblade'e ve diğer birçok şeye dair, birçok ayrı absürt şeyin gerçekleşeceğine inandığını iddia eden veletlerin konu ve yorumlarıyla dolu bir forum bu. Hiçbir şey ifade etmiyor.

Yeni bir Burst sezonu uzun zamandır beklenen bir şey olamaz. Zaten her sene çıkıyor. Bu çok daha farklı bir şey olmalı.

Yoo, öyle bir durum yok. Yeni sezon duyurusu için uzun zamandır beklenen haber diyebilirsin. Japon bi abinin bunu heyecanlı heyecanlı anons ettiğini hayal edebiliyorum ben. Daha farklı bir şey olmalı dediğin, görmek istediğini görüp, duymak istediğini duyman vakası olabilir beyaz adam.

Bu konuda Vtryuga isimli bir kullanıcı mangada yeni bir oyuncak serisinden bahsedildiğini söyledi. Bu da yeni jenerasyona kapı aralıyor.

Yoo aralamıyor. Beyblade'in her bir sezonunda yeni bir sistem gelir çünkü. Olayı kendi istediğiniz yöne çekip çeviştirmişsiniz sadece.

Haa Zero-G'de olduğu gibi time skip olsa hoş olabilirdi ama mesela. Ama bu da bir veledin spekülasyonu ve fantezisi sadece :D Bir ağırlık taşımıyor.
  • 0
  • 2

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5012
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2022, 01:02:40 »
Bakutendir o Bakuten ;D ;D ;D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5161
  • BeyPuan 10854
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2022, 01:24:16 »
Haa Zero-G'de olduğu gibi time skip olsa hoş olabilirdi ama mesela. Ama bu da bir veledin spekülasyonu ve fantezisi sadece :D Bir ağırlık taşımıyor.

Bak bu da olabilir. Zero-G gibi aynı evrende ama başka bir zaman diliminde ve yenilikçi bir oyun mekaniği ile yeni bir Burst sezonu çıkabilir.

Şahsen patlama olayını isteğe bağlı hale getiren yani istediğimizde patlamaya kilit vurabileceğimiz bir sistem gelmesini çok isterim. Bu olursa favori Beybladelerim bile olabilirler :D
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1578
  • BeyPuan 18489
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2022, 15:56:37 »
@Penguen007 zaten "KESİN 4.JENERASYON GELİYOO!!!" gibi bir şey demedim. "Tabii bu kesinlikle yeni jenerasyon geliyor demek değil. Bir bakarız, sadece 7.sezon olur ve tüm bu beklentiler çöpe gider."
Biraz aşağılar gibi konuşmuşsun...
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1043
  • BeyPuan 32445
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2022, 16:24:13 »
Bak bu da olabilir. Zero-G gibi aynı evrende ama başka bir zaman diliminde ve yenilikçi bir oyun mekaniği ile yeni bir Burst sezonu çıkabilir.

Şahsen patlama olayını isteğe bağlı hale getiren yani istediğimizde patlamaya kilit vurabileceğimiz bir sistem gelmesini çok isterim. Bu olursa favori Beybladelerim bile olabilirler :D

Oo evet cidden güzel olabilir. Hiç düşünmemiştim. Zaten biraz o yönde gidildi gibi. Bu jenerasyonun başından beri burst oranı azaldı diye biliyorum. Eskiden daha fazla patlama olurdu. Ama competitive açıdan ne ifade eder bilmiyorum. Sadece patlamalı versiyon veya sadece patlamasız versiyon mu kabul edilir? Yoksa iki ayrı format daha mı çıkar?

@Penguen007 zaten "KESİN 4.JENERASYON GELİYOO!!!" gibi bir şey demedim. "Tabii bu kesinlikle yeni jenerasyon geliyor demek değil. Bir bakarız, sadece 7.sezon olur ve tüm bu beklentiler çöpe gider."
Biraz aşağılar gibi konuşmuşsun...

Ben de zaten öyle bir şey dediğini iddia etmedim. Böyle bir şeyin spekülasyonunu yapmak, özellikle de söylediğin şeylere dayanarak, benim görüşümce oldukça absürt.

Bu şekilde konuştuğum insanlar kendimi yakın hissettiğim insanlar oluyor. Bu yüzden bence sorun etmemelisin. Özellikle de kendin, forumun en aşağılamayıcı insanı değilken...
  • 0
  • 0