Haberler:
Japonca ve İngilizce dublajlarda isimler farklı maalesef. Amerika öyle istemiş Bu durum başka animelerde de var.
Savaş çıksaa çıksaa bunun için mi çıkar
lanet olası federaller.takara,sono kong adamdır, hasbro basit bir oyuncak üreticisidir. beyblade ruhunu gerçek bir doğulu yansıtabilir. aksini iddia edeni hiper zafer kasırgası ile mahvederim.-ilk 3 sezonun beybadeleri çok iyi. metal serisini hiç sevmedim. dragoon g,draciel v,drayga v2,dranza s favorilerim. -serbest çağrışımdan aldığım güç ile masif çelikten yapılmış beyblade parçaları,beybladeler,fırlatıcılar falan hayal ettim. oyuncakların saldırı çemberleri zamanla eriyor. keşke +18 çelik beybladeler çıksa.+18 derken yanlış anlaşılmasın yılan kaplumbağa ile beyaz kaplanı çiftleştirme amacım falan yok. tehlikeli olabileceği için. her parçası paslanmaz kırılmaz çelikten olmalı. bi 98 doğan slx parası vermeye hazırım. eriyen saldırı çemberi istemiyorum. kııvlcım istiyorum.-serbest çağrışım 2: kuantum fiziğine göre beyninin yüzde olarak daha fazlasını kullabilen bi insan on katlı bir binayı tek parça halinde havada ters çevirip yerine koyabilirmiş. beynimiz çok güçlü ama çok düşük bir miktarını kullanabiliyoruz. acaba yüksek bir odaklanmayla beybladeleri kontrol etmek mümkün mü? en kısa zamanda bir beyblade edinip seanslara başlamam lazım. sonuçları yazarım. hepinizi seviyorum.
Tahir Kinomiya VS Kamil Hiwatari kimse ciddiye almazdı o zaman Türkiye'de beybladei
Remzi Kon ve Mustafa Tate'i unutma