Beyblade - Shogun Steel - 26. Bölüm

Ynt: Beyblade - Shogun Steel - 26. Bölüm
« Yanıtla #105 : Temmuz 14, 2024, 00:03:44 »
daha öncede belirttiğim gibi,gingka hariç efsanevi beybladeciler emekli oldu,emekli oluncada beyblade'lerinide bi kenara koymuşlardır,gingka beyblade'i bırakmayan tek efsanevi beybladeciydi,zyro'daya daha dünkü çocuk diyonda çocuk ifriti aldığından beri bey oynuyor,eski karakterler ise Gdrive oynatıcısında eksik, Dailymotion versiynonunda var
knk eskiden vardı admin galiba sonradan düzenleme yapmış

Büyümüş hallerini sadece ben mi bulamadım 20:28 yazmışlar sanki ama sadece sıradan seyirciler var ayrıca penguen007 nickli arkadaşın sıralamasıda çok saçma geldi bana dünyayı yok edecek adam nasıl güç olarak 6. Olabilir kyoya nasıl 4 zyro nasıl 1 daha dünkü çocuk ayrıca bu efsanevi beybladecilerin beybladeleri nereye kayboldu eagles bull gibi ginga pegasusla devam ediyor fakat bull yok inanılmaz saçma ve kötüydü bu sezon sırf başladığım için bitirmek istedim animasyonlarda yetersizdi karakterlerin kalitesi düşüktü yeni özel hamleler azdı vs vs
reis Dailymotion da var ama oda aşırı reklam veriyor
HD driver daha yüklenmemiş admin onuda yuklerse çok Güzel olur @ERTUĞRUL
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #106 : Temmuz 14, 2024, 00:36:28 »
HD driver daha yüklenmemiş admin onuda yuklerse çok Güzel olur @ERTUĞRUL

Drive çalışıyor.
  • 0
  • 0

nemesis_1

« Yanıtla #107 : Kasım 13, 2024, 09:43:13 »
Diğer beybladeciler hala beyblade oynuyorlar sonuçta amaç nemesisten sonra beyblade popülerliği devam etsin
  • 0
  • 0

nemesis_1

« Yanıtla #108 : Kasım 17, 2024, 10:47:41 »
1 bunlara bak 1 burst e bak yazık cidden aradaki fark çok belli metal fight ı geçtim shogun bile burstten daha iyi
  • 0
  • 0

begirados123456

« Yanıtla #109 : Kasım 17, 2024, 10:52:46 »
1 bunlara bak 1 burst e bak yazık cidden aradaki fark çok belli metal fight ı geçtim shogun bile burstten daha iyi
Ki bu Shogun un en iyi savaşı metal fight ın sıradan savaşları bile daha iyi burst ü saymıyorum bile burst en geride
  • 0
  • 0

begirados123456

« Yanıtla #110 : Kasım 19, 2024, 08:30:47 »
daha öncede belirttiğim gibi,gingka hariç efsanevi beybladeciler emekli oldu,emekli oluncada beyblade'lerinide bi kenara koymuşlardır,gingka beyblade'i bırakmayan tek efsanevi beybladeciydi,zyro'daya daha dünkü çocuk diyonda çocuk ifriti aldığından beri bey oynuyor,eski karakterler ise Gdrive oynatıcısında eksik, Dailymotion versiynonunda var
Onlar dünyanın başka yerinde beyblade oynuyorlar ve beybladenin tekrar sevilmesi için dünyanın dört bir yanını geziyorlar
  • 0
  • 0

Hedaa

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #111 : Mayıs 15, 2025, 02:11:29 »
Bilmiyorum siz gördünüz mü  Japonya nın yayınladığı bu bölümde son sahnede gökyüzünde L Drago görünüyor
  • 0
  • 0