Haberler:
daha öncede belirttiğim gibi,gingka hariç efsanevi beybladeciler emekli oldu,emekli oluncada beyblade'lerinide bi kenara koymuşlardır,gingka beyblade'i bırakmayan tek efsanevi beybladeciydi,zyro'daya daha dünkü çocuk diyonda çocuk ifriti aldığından beri bey oynuyor,eski karakterler ise Gdrive oynatıcısında eksik, Dailymotion versiynonunda var
Büyümüş hallerini sadece ben mi bulamadım 20:28 yazmışlar sanki ama sadece sıradan seyirciler var ayrıca penguen007 nickli arkadaşın sıralamasıda çok saçma geldi bana dünyayı yok edecek adam nasıl güç olarak 6. Olabilir kyoya nasıl 4 zyro nasıl 1 daha dünkü çocuk ayrıca bu efsanevi beybladecilerin beybladeleri nereye kayboldu eagles bull gibi ginga pegasusla devam ediyor fakat bull yok inanılmaz saçma ve kötüydü bu sezon sırf başladığım için bitirmek istedim animasyonlarda yetersizdi karakterlerin kalitesi düşüktü yeni özel hamleler azdı vs vs
HD driver daha yüklenmemiş admin onuda yuklerse çok Güzel olur @ERTUĞRUL
1 bunlara bak 1 burst e bak yazık cidden aradaki fark çok belli metal fight ı geçtim shogun bile burstten daha iyi