Haberler:
Benden başka farkeden varmı bilmiyorum ama, konzorn'un büyük halini gösterirken arka tarafta helios duruyordu(filmdeki)Birde ertuğrul abi bu televizyondada vardı değiştirilmemiş(sonu)
filmi izledim ama farketmedim kaçıncı sahne hatırlıyomusun
Tüm metal serisi içerisinde en kötü sezondu sanırım fakat dünya turnuvasıyla ilgili bölümler eklenip sezon uzatılabilirdi veya bunun gibi kısa bir sezon daha çıkabilirdi. Eğer devamı gelseydi muhtemelen berbat Burst Beybladeleri çıkmamış olurdu SpoilerDoji'nin portakal suyu sevdasına değinmesi komikti Ve klişe olarak herkes dost oldu.
En kötü sezon mu dedin Takao? Bence en kötü sezon değil, içlerinde en sıkıcı geçen Metal Fusion'dı bana göre. En iyisi Metal Masters, sonra Shogun Steel, sonra Metal Fury, son olarak da Metal Fusion Ayrıca herkesin büyümüş görünümlerinin olduğu Japonya finalini kimse konuya atmamış
Bana göre de en kötü sezon Shogun Steel. Yan serileri demiyorum bile, onlar benim için yok Beyblade değiller.
Senin tercihin Benin iyiden kötüye sıralamam şöyle: Metal Fury, Metal Masters, Metal Fusion ve Shogun Steel.Bu arada o final zaten bölümde var. O yüzden ayrıca atmamışlardır.
Keşke sonda Ryuga yı da koysalardı