Haberler:
Burstun çıkması bile hataydı bence, ve shogun steel bence çok güzel bir sezondu tek sevmediğim yanı çok kısa olmasıydı ve sonda çok az gösterildi bence dünya turnuvası falan olsaydı sonra bu olaylar olsaydı daha iyi olurdu.
evet kısa dediğin gibi diğerleriyle devam etseydi ve yeniler gelseydi bir grub olarak olabilirdi burst hakkında o senin düşüncen ama bnce muhteşem bir sezon burst 2 ve 3.sezonu metal fusiondan dan bile üste tutarım bir kaç bölümü hariç (çok iyi bir sezon oşduğundan değil ama ) izleyince göreceksin #FREEİSTHEBEST Not : hemen bitsin de risingi çıkartsınlar Not2:metal serisini çok severim
Çok kısa bi sezon , amma genelde iyi , ryuga öldüyse nasil bi çocuğa beyblade verdi, demek ki ölmemiş , peki ya ölmediyse neden sonda efasenevi beybladecilerin çoğu vardı amma ryuga yokdu , çok garip ,aman neyise ,en sevdiyim seri Metal Fight , şimdi burstu izliyorum , hala gözüm gingayi ve ryugayi ariyor
Aynı soruyu ben sormuştum, ölmeden önce vermiş olabilir yani olaylar yaşanmadan önce.
Neden tüm sezonda ginga dışında hep gereksiz kişiler vardı mesela kyoya yoktu neden
bence bu sezon çıkmamalıydı izlediğimede pişman oldum sakyo ryuga gibi olmalıydı ya da hiç olmamalıyda zaten battle bladers turnuvasınıda hep baş kahramanlar kazanıyor.
Beyler internette beyblade metal hekto diye bir sezon var gibisinden bir şeyler duydum.Türkiyede yayınlanmadı diyorlar doğru mu bu pek inanmadım ben.