Beyblade - Shogun Steel - 26. Bölüm

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
Ynt: Beyblade - Shogun Steel - 26. Bölüm
« Yanıtla #75 : Ocak 19, 2021, 21:07:01 »
20:28 Masumune kel olmus
2.sezon gelcekmi
yine bu sezon ryugayı görmedik

hayır gelmiyecek çünkü metal serisinin finaliydi zaten devam edecek konusuda kalmamıştı birde yan sezondu
  • 0
  • 0

Ahmet ENGİN

• *
  • Toplam İleti 18
  • BeyPuan 0
  • 3-2-1 CANLAN İLKOKUL BEYBLADE ANILARIM
« Yanıtla #76 : Ocak 20, 2021, 21:49:33 »
8 sene önce Metal Fusion/Masters/Fury'i bitirdim sonra bu sezon çıkmıştı zeo nun deniz kenarında geçişini ve nemesis'ten 7 yıl sonra deme kısmını hatırlıyodum ama shogun steeli izlemedim hayal kırıklığına uğramıştım 1 hafta önce başladım ve gingka nın gelişini görünce çocukluk kahramanımdi gingka içimde hâlâ beyblade çi ruhu var devam edicek :)
  • 1
  • 0

« Yanıtla #77 : Ocak 21, 2021, 18:01:12 »
Gingka'nın parlak galaksi hamlesi bana çok cool geliyor  8)
  • 1
  • 0

« Yanıtla #78 : Şubat 17, 2021, 11:56:11 »
Bu ne olm koskoca ginga bı metal parsacini kiramıyor hemde aradan o kadar sene geçmesine rağmen
  • 1
  • 0

« Yanıtla #79 : Şubat 22, 2021, 14:55:20 »
Bu ne olm koskoca ginga bı metal parsacini kiramıyor hemde aradan o kadar sene geçmesine rağmen
Kanka dönmeden önce kolunu kırdı parçalardı lakin doji beyblade yapmamış zırh yapmış bildiğin 🤣. Bir de sola dönüyor zırh terse doğru. En sonunda kırdılar.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #80 : Mart 19, 2021, 18:09:44 »
beyler seri devam edicekmi ya ryugayı görmek istiyorum
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #81 : Mart 19, 2021, 18:22:13 »
beyler seri devam edicekmi ya ryugayı görmek istiyorum
hayır shoogun steal dan sonra metal serisi bitti
  • 0
  • 0

« Yanıtla #82 : Nisan 04, 2021, 20:25:23 »
Kenta Ginga dan daha büyük jhazxczcxsd
  • 0
  • 0

« Yanıtla #83 : Nisan 08, 2021, 23:45:23 »
Çok güzel bir final oldu, kendi adıma söylemem gerekirse en sevdiğim seri metal serisi, en sevdiğim sezon da fury idi. Bu sezon efsanevi Beyblade'çileri az gösterdikleri için pek sevemedim ama yine de güzeldi, keşke daha çok gözüktükleri bir sezon ekleseler 🙃 yine de sevdim. Diğer serileri pek izleyesim yok açıkçası, artık bir sonraki gelişimde yine izlerim xmmdkddj bu arada heliosun gözükmesi iyi oldu, ama ginga sen o hallere düşücek adam mıydın yaa :D saat şuan 23:45 ve inşallah bir sezon daha eklenir duası ile herkese iyi geceler millet :)
  • 1
  • 0

« Yanıtla #84 : Mayıs 09, 2021, 01:48:45 »
sırf başladığım diziyi bitirme tikim olduğundan sonuna geldim abi hiç iyi değildi eskiden beybladeler en kötüsü bile kayayı parçalıyordu be birde hatayda ak-47 ağaçları yetişiyor şunlara keleş dağıtın da birdaha uğraşmasınlar ;D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #85 : Temmuz 05, 2021, 16:20:51 »
Sonda gördüm kyoyo ryto tetsuya kenta hicaru helios ryo çin takmın rus takımı ecsaclubur takımı dunge takımı hepsi büyüb amma yu nile yok
  • 0
  • 0

« Yanıtla #86 : Temmuz 19, 2021, 15:09:12 »
Yeni seri gelmicekmi yaw bilgisini olan varmı yada çıkmışmi Türkiye'ye mi gelmemiş daha böyle bı çizgi filmi nasıl devam ettirmiyolar anlamadım cikartmislar Beyblade burst diye bişey ilk bölümü izlim dedim saçma sapan bişey yeni bölümler gelirse haber verirmisiniz
  • 0
  • 3

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #87 : Temmuz 19, 2021, 15:25:48 »
Yeni seri gelmicekmi yaw bilgisini olan varmı yada çıkmışmi Türkiye'ye mi gelmemiş daha böyle bı çizgi filmi nasıl devam ettirmiyolar anlamadım cikartmislar Beyblade burst diye bişey ilk bölümü izlim dedim saçma sapan bişey yeni bölümler gelirse haber verirmisiniz
hayır gelmiyecek metal'in son sezonuydu bu ayrıca Burst saçma falanda değil
  • 0
  • 0

« Yanıtla #88 : Temmuz 26, 2021, 19:13:45 »
Evet bitirdim son beni çok tatmin etmedi ama gayet güzel bir sondu aslında ön yargılıydım başlığımda zaten ve bu ön yargım gittikçe kırıldı ve shogun steeli sevdim öncellikle modlara bir sorum olacak video yani minikago bazı yerleri kendimi kesti yoksa farklı bir şey oldu da mı kesildi onu sormak isterim değerlendirmeye döneceksen normal olarak Zero yendi ve diğerleri ile dost oldu buraya kadarını normal karşıladım karakterleri aslında sevdim şu rei ye benzeyeni olsun sakyo olsun ve onun yanında ki falan onlarda güzeldi kendimi hikayeye kaptırdım yani hikaye beni kendine çekebildi ve güzelce finale getirdi 3 bölüm de dayanamayıp bıraktığım ve tekrar başladığım shogun steel benden

6.75/10 aldı emeği geçenlere teşekkürler güzeldi biraz daha uzun tutabilseler daha iyi olurmuş ancak o zamanlar çoğu kişi tarafından beğenilmediği için olsa gerek erken bitti fakat ben beğendim cidden çok sürekleyici bir hikayeye sahipti

Yükleyici ekip için teşekkürler
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5240
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #89 : Temmuz 27, 2021, 23:58:34 »
Evet bitirdim son beni çok tatmin etmedi ama gayet güzel bir sondu aslında ön yargılıydım başlığımda zaten ve bu ön yargım gittikçe kırıldı ve shogun steeli sevdim öncellikle modlara bir sorum olacak video yani minikago bazı yerleri kendimi kesti yoksa farklı bir şey oldu da mı kesildi onu sormak isterim değerlendirmeye döneceksen normal olarak Zero yendi ve diğerleri ile dost oldu buraya kadarını normal karşıladım karakterleri aslında sevdim şu rei ye benzeyeni olsun sakyo olsun ve onun yanında ki falan onlarda güzeldi kendimi hikayeye kaptırdım yani hikaye beni kendine çekebildi ve güzelce finale getirdi 3 bölüm de dayanamayıp bıraktığım ve tekrar başladığım shogun steel benden

6.75/10 aldı emeği geçenlere teşekkürler güzeldi biraz daha uzun tutabilseler daha iyi olurmuş ancak o zamanlar çoğu kişi tarafından beğenilmediği için olsa gerek erken bitti fakat ben beğendim cidden çok sürekleyici bir hikayeye sahipti

Yükleyici ekip için teşekkürler

Görüntü kaynağı başka yerden. Logosuz veya logosu göze çarpmayan görüntü kaynakları bulmaya çalışıyoruz.
  • 0
  • 0