Haberler:
20:28 Masumune kel olmus2.sezon gelcekmiyine bu sezon ryugayı görmedik
Bu ne olm koskoca ginga bı metal parsacini kiramıyor hemde aradan o kadar sene geçmesine rağmen
beyler seri devam edicekmi ya ryugayı görmek istiyorum
Yeni seri gelmicekmi yaw bilgisini olan varmı yada çıkmışmi Türkiye'ye mi gelmemiş daha böyle bı çizgi filmi nasıl devam ettirmiyolar anlamadım cikartmislar Beyblade burst diye bişey ilk bölümü izlim dedim saçma sapan bişey yeni bölümler gelirse haber verirmisiniz
Evet bitirdim son beni çok tatmin etmedi ama gayet güzel bir sondu aslında ön yargılıydım başlığımda zaten ve bu ön yargım gittikçe kırıldı ve shogun steeli sevdim öncellikle modlara bir sorum olacak video yani minikago bazı yerleri kendimi kesti yoksa farklı bir şey oldu da mı kesildi onu sormak isterim değerlendirmeye döneceksen normal olarak Zero yendi ve diğerleri ile dost oldu buraya kadarını normal karşıladım karakterleri aslında sevdim şu rei ye benzeyeni olsun sakyo olsun ve onun yanında ki falan onlarda güzeldi kendimi hikayeye kaptırdım yani hikaye beni kendine çekebildi ve güzelce finale getirdi 3 bölüm de dayanamayıp bıraktığım ve tekrar başladığım shogun steel benden6.75/10 aldı emeği geçenlere teşekkürler güzeldi biraz daha uzun tutabilseler daha iyi olurmuş ancak o zamanlar çoğu kişi tarafından beğenilmediği için olsa gerek erken bitti fakat ben beğendim cidden çok sürekleyici bir hikayeye sahiptiYükleyici ekip için teşekkürler