Evet arkadaşlar,
31 Ağustos Pazar günü saat 15:00'da, ilk takımlı X turnuvamızı düzenliyoruz!
FORMAT:Üçlü vuruş formatında olacak.
İkişer kişilik takımlar oluşturulacak ve bu takımlar eleme usulü ile birbirleriyle kapışacak.
Maçlar
finale kadar FT5 (First To 5),
finalde ise FT7 (First to 7) şeklinde olacak.
Temassız Self Knock-Out'larda, maç boyunca bir kez tekrar hakkınız var ama ilkinden sonraki her temassız Self-KO için rakibe sabit olarak 1 puan verilecek.
Takım arkadaşları arasında parça tekrarı kısıtlaması olmayacak, yani mesela ikiniz de WizardRod ya da LowRush kullanabileceksiniz ama elbette kendi desteniz içerisinde parça tekrarı olmayacak. Zaten birçok kişide yeterli parça yok iken bir de böyle bir kısıtlama koyup işleri iyice zorlaştırmak istemedik, ancak daha rekabetçi bir ortam için bir sonraki takımlı X turnuvamızda bu kuralı uygulamaya sokabiliriz.
Başvuru Formu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVnO7aqUoXiVSI14XjVCBiUUjS1kk1POxR9Tft0AxkJvzumg/viewform?usp=dialogO zaman haydi, destelerimizi hazırlayalım ve antremanlarımıza başlayalım çünkü çok manyak bir turnuva bizleri bekliyor! Herkese şimdiden başarılar!