Elazığ merkez Beyblade buluşma

Elazığ merkez Beyblade buluşma
« : Nisan 16, 2026, 21:49:29 »
 :) merhabalar bu 3. Turnuva açısım kimse gelmiyor ama yinede şansımı denemek istiyorum bakuten shoot dışında bütün jenerasyon kardan kapışırız cumartesi saat 4 te kültür parkta beklerim ben X veya normal arena getirebilirim ikiside olur .D neyse herkes kendi launcheri ve beyini getirse yeterli olur Elazığ'da olan Beybladecilerinde buluşup kapışması lazım artık
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1074
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Elazığ merkez Beyblade buluşma
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2026, 16:54:36 »
Abi çünkü turnuva düzenlemek böyle bir şey değil. Turnuva "yapılacaktır" sözünü kullanmak için bunun bi temelinin olması lazım. Neye dayanarak "yapılacaktır" gibi kesin bi söz kullanıyorsun ki? Sen turnuva yapmak istiyormuşsun ve kendince uygun bulduğun bir yer ve tarihi duyurmuşsun. Bu "turnuva yapılacaktır" diye bi ifadede bulunmak için yeterli bir temel değil.

Önce bikaç arkadaşını ayarlarsın, ekipmanı ayarlarsın, ve o arkadaşların o gün o saatte o yerde olacağından emin olursun. Bir buluşmanın gerçekleşmesi böylece garanti edilmiş olur. Sonra turnuvayı duyurursun ve kaydolmak için bir yöntem temin edersin. Bu form olabilir veya açtığın konuya yorum falan da olabilir. "Tamam kimse cevap vermedi ama ben gidip orada bekleyeceğim." Gibi saçma bir duruma da düşmüş olmazsın. Mesela iki arkadaşını ayarlamışsındır ve sen de dahil 3 kişinin Beyblade buluşması yapması garantidir. Şansın da yaver giderse duyurudan birisi görüp aranıza katılır ve 4 kişi bir turnuva çevirirsiniz mesela.

Uzay boşluğuna "turnuva yapılacaktır" diye bağırıp turnuva yapılabilmiş olmadığını öğrenmiş olman lazım artık.
  • 1
  • 0