Bugün bilgisayarımın ekranında Windows'un güncelleme yapma isteği geldi ancak büyük bir ekranda diğer güncellemelerden farklı olarak uzun bir zamanda indi. Daha sonra yüklerkende çok uzun sürdü. Gerçekten büyük bir güncelleme olduğunu anladım. Girip baktım birkaç yeni program gelmiş, bazıları değiştirilmiş.
İlk başta Windows Defender değişmiş. Menü, arayüzünün görünümde büyük değişme var ve sanırım artık daha iyi koruyabiliyor.

2. olarak yeni paint geldi, bu paintin en büyük özelliği 3D çizim yapılabilmesi Windows'un bu yeni güncellemesi ile profesyonel programlara yüzlerce lira para vermektense 3D çizimlerimizi yapabiliyoruz. Ve yeni paintin eski klasik painte göre çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Ve bu paintle 3D baskıda yapılabiliyor.
Spoiler
Bu arada farketmemişim, yeni ayın ilk gönderisini ben atmışım.

3. olarak ve benim en sevdiğim INK çalışma alanı bu bölümde yapışkan not ekleyip not alabilir ve en sevdiğim özelliği olan ekran görüntüsünü alıp onu düzenleyebilir üstüne not alabilir ve bunu kaydedebilirsiniz veya paylaşma özelliğiyle eposta yoluyla birine gönderebilirsiniz.

Ve ekran görüntüsünü çekmeyi unutmuşum, windows on'a özel skypede güncellemeler yapıldı.
Ve sanırım yardım al yeri yeni eklendi. Eskiden gördüğümü hatırlamıyorum, buradan sorununuzu belirterek online yardım alabilirsiniz.