Digimon Vital Bracelet

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Digimon Vital Bracelet
« : Mart 15, 2023, 22:55:58 »
Vital Bracelet, Bandai tarafından üretilen bir akıllı bileklik ve siz spor yaptıkça içindeki Digimon gelişiyor. Üstelik sadece Digimon da değil. Başka animeler için de bileklik üretmişler. Vital Bracelet BE isminde yeni bir modeli de bulunuyor.

Fragman:

Kullanım:

Hata Çözümleri:

Satın Al: https://tr.aliexpress.com/item/1005004626335061.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef3d120bVH0i&gatewayAdapt=glo2tur

Digimon Vital Bracelet Lab ve Vital Bracelet Arena isminde iki tane uygulaması bulunuyor fakat bu uygulamalar ülkemize açık olmadığından dışarıdan indirmeniz gerekiyor. İlk uygulama telefonumda hata verdi fakat ikincisi açıldı.

Bugün ilk verdiğim linkten siparişini verdim. Elime ulaşınca size haber veririm.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1163
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Digimon Vital Bracelet
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2023, 22:24:18 »
Fragman videosundaki şarkı EFSANEYMİŞ kanka. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama tam benim kafaya uyan bi müzik türü
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2023, 22:59:34 »
Fragman videosundaki şarkı EFSANEYMİŞ kanka. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama tam benim kafaya uyan bi müzik türü

Fragman harici konuşacak olursam Digimon'un Japonca şarkıları çok güzel, İngilizce şarkıları da çok kötüdür.
  • 1
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #3 : Mart 28, 2023, 22:34:31 »
Bilekliğim bugün geldi. İşte fotoğrafları:

Öncelikle ürünün bir spor bilekliğinden çok bir sanal bebek olduğunu belirtmek istiyorum. Diğer akıllı bilekliklerle karşılaştırınca oldukça az özelliği var ve 3. fotoğrafta gördüğünüz üzere Galaxy Fit2'me kıyasla oldukça büyük. Bluetooth'u ve dokunmatik ekranı bulunmuyor. Bilek hareketi ile ekranı açılmıyor. Telefonla NFC aracılığıyla bağlantı kuruyor. NFC ile Digimon'unuzu bileklikten telefona veya telefondan bilekliğe aktarabiliyorsunuz. Uygulaması henüz ülkemize açık olmadığı için Google Play dışından indirmem gerekti. Adım sayarı olduğunuz yerde bileğinizi oynattığınızda bile artıyor ve kalp atış hızı ölçerinin hangi aralıklarla ölçüm yaptığını henüz çözemedim.

Eğer Digimon hayranıysanız alınabilir fakat spor amaçlı bir bileklik arıyorsanız benzer fiyatlara Samsung Galaxy Fit2 veya Xiaomi Mi Band 6 almanızı öneririm.
  • 3
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1547
  • BeyPuan 5866
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2023, 17:59:34 »
Hayırlı olsun. Pou diye bir mobil oyun vardı. Gene bizim küçüklüğümüzde bileklik şeklinde satılan sanal bebekler vardı. Onlara benziyor.
  • 0
  • 0