Beyblade 2018 Türkiye Şampiyonası (Burst)

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5142
  • BeyPuan 10652
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Beyblade 2018 Türkiye Şampiyonası (Burst)
« : Aralık 13, 2018, 23:21:35 »

İkinci Türkiye şampiyonasıdır. Finali 6 Mayıs 2018'de İstanbul'da yapılmıştır. Bu turnuva yapıldığı sırada Burst Evolution Beybladeri satışa çıkmamıştı o yüzden yurt dışından Evolution Beybladeleri alanlar avantajlı oldu. Turnuvanın birincisi
Spoiler
Garuda G3 ile Artun
oldu ve 2018'de Fransa'da yapılan Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Katılımcı Sayısı: 313

Turnuva Canlı Yayını:

Turnuvada herkes 16'lı gruplara ayrıldı. Her 16 kişiyle yapılan ön elemede 1. olan finalist oldu. Toplamda 13 finalist vardı. Bu 13 finalist 4 gruba (3-3-3-4 kişilik) ayrıldı. A-B-C-D grupları oluşturuldu ve lig türünde yapılan maçlar sonrasında ilk 2 sırada yer alan yarışmacılar çapraz eşleşme ile çeyrek final maçlarını yaptılar. Maçlarda 3 puan toplayan kazanıyordu, kurallar bildiğimiz gibiydi; ancak 3 puan toplayan sadece ilk seti kazanmış oluyordu. Ardından bir set daha oynanıyordu ve yine 3 puan toplayan kazanıyordu. İlk seti kazanan ile 2. seti kazanan aynı kişi değilse 3. ve son set gerçekleşiyordu ve 3 setten 2'sini alan bir üst tura çıkmış oluyordu. Dolayısıyla maçlar ortalamanın 2-3 katı sürüyordu.

Facebook sayfasında sadece İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde turnuvalar yapıldığı yazıyor. Keşke daha fazla ilde turnuva olsaydı.

2018 Dünya Şampiyonası Hakkında Bilgi: https://beyblade.fandom.com/wiki/Beyblade_Burst_World_Championship_2018

https://forum.beybladetr.com/turnuvalar/2018-beyblade-burst-dunya-sampiyonasi/
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5001
  • BeyPuan 1455
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Ynt: Beyblade 2018 Türkiye Şampiyonası (Burst)
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2018, 23:36:33 »
Aslında 38. dakikalarda hakem olan arkadaşın Fransaya gidip orda da hakem olması gerekirdi kesinlikle muhteşem Fransızcası olduğuna eminim
Sen nedersin?@Emlakçı Oytun
  • 1
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2632
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2018, 21:09:42 »
Acaba videoyu nereden aldınız?
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5142
  • BeyPuan 10652
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2018, 00:21:26 »
Acaba videoyu nereden aldınız?

Facebook'tan.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3285
  • BeyPuan 5810
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #4 : Ocak 08, 2019, 17:51:36 »
Aslında 38. dakikalarda hakem olan arkadaşın Fransaya gidip orda da hakem olması gerekirdi kesinlikle muhteşem Fransızcası olduğuna eminim
Sen nedersin?@Emlakçı Oytun
Hehehe! Güzel olurdu dostum. Şu an akıcı değil Fransızca'm, ancak Haziran'da gör bir de sen beni. 8)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Şubat 21, 2022, 22:01:23 »
 :-/ facebook videosunu nereden bulabilirim dostum?
  • 0
  • 0

« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2025, 23:52:52 »
merhaba acaba hala aktif olan var mı burada? ben bu turnuvaya küçükken katılmıştım fafnir f3 ile. garuda g3 beni ön elemelerde yenmişti finalist olamamıştım. garudaya yenseydim belki her şey çok farklı olacaktı. videonun tekrarı nerede var acaba?
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1028
  • BeyPuan 32344
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2025, 04:13:49 »
merhaba acaba hala aktif olan var mı burada? ben bu turnuvaya küçükken katılmıştım fafnir f3 ile. garuda g3 beni ön elemelerde yenmişti finalist olamamıştım. garudaya yenseydim belki her şey çok farklı olacaktı. videonun tekrarı nerede var acaba?

Vay be
  • 0
  • 0

Kel_Drago

• **
  • Toplam İleti 67
  • BeyPuan 101
  • Ryuga Adamdır.
« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2025, 21:59:19 »

Çok İyi Anıymış Yalnız
  • 0
  • 0

« Yanıtla #9 : Temmuz 12, 2025, 17:28:37 »
vay be kaç yıl geçmiş üstünden zamanında istanbulda ben de katılmıştım 2018 6 mayıs tarihinde drain fafnir kullanıyodum beybladelerin kontrol edildiği sırada merdivenlerde bi çocukla tanışıp çok iyi arkadaş olmuştuk sonra turnuvanın bi aşamasında karşılaştığımızda hakem garudaya bakıp bu ne böyle kocaman birşeymiş bu kabul etsek mi bu beybladeyi gibisinden birşeyler söylemişti ben de araya girip çocukla arkadaş olduğumuz için kabul edelim birşey olmaz demiştim ve garudayla içimden geçmişti resmen ;D😂 galiba o çocuk sonra birinci olup fransaya gitti emin değilim tabi hala verdikleri bandanalar duruyor evimde
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5142
  • BeyPuan 10652
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #10 : Temmuz 12, 2025, 18:46:45 »
vay be kaç yıl geçmiş üstünden zamanında istanbulda ben de katılmıştım 2018 6 mayıs tarihinde drain fafnir kullanıyodum beybladelerin kontrol edildiği sırada merdivenlerde bi çocukla tanışıp çok iyi arkadaş olmuştuk sonra turnuvanın bi aşamasında karşılaştığımızda hakem garudaya bakıp bu ne böyle kocaman birşeymiş bu kabul etsek mi bu beybladeyi gibisinden birşeyler söylemişti ben de araya girip çocukla arkadaş olduğumuz için kabul edelim birşey olmaz demiştim ve garudayla içimden geçmişti resmen ;D😂 galiba o çocuk sonra birinci olup fransaya gitti emin değilim tabi hala verdikleri bandanalar duruyor evimde

@Emlakçı Oytun bu hikayedeki hakem sen misin? :D
  • 0
  • 0