25TL'ye ışıklı oyuncu klavyesi - Piranha gaming klavye - A101

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Youtube'dan yorum yapmıştım dostum, buradan da yapayım 8) A101 markasına özel bir sevgin olduğunu görüyorum. Sana sponsorluk vermeleri yakındır. :D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Kar koymadan sattıkları için bu sefer a101 ürürünü aldım marketler bilgisayar mağazalarına göre daha ucuza satıyor sponsorluk mu istesem napsam  ;D ;D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Kar koymadan sattıkları için bu sefer a101 ürürünü aldım marketler bilgisayar mağazalarına göre daha ucuza satıyor sponsorluk mu istesem napsam  ;D ;D
Bir konuş bence. Reklâm panolarında görünmek için yerine göre en az 1000 TL ödüyorlar. Sana yalnızca her üründen bedava verseler seve seve yaparsın tanıtımı bence. 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Bir konuş bence. Reklâm panolarında görünmek için yerine göre en az 1000 TL ödüyorlar. Sana yalnızca her üründen bedava verseler seve seve yaparsın tanıtımı bence. 8)
Eğer 10 bin civarı abonem olsaydı dediğin gibi ürünlerden verirlerdi :D Şurdaki ürünlerden birer tane gönderselerdi seve seve kutu açılımlarını yapardım :D 8 martta gelecekmiş 10 tlye kablosuz mouse daha önce kullanmıştım

• 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Eğer 10 bin civarı abonem olsaydı dediğin gibi ürünlerden verirlerdi :D Şurdaki ürünlerden birer tane gönderselerdi seve seve kutu açılımlarını yapardım :D 8 martta gelecekmiş 10 tlye kablosuz mouse daha önce kullanmıştım

O değil de balık gözü lensi anlamadım. :D Telefon için sanırım...
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
O değil de balık gözü lensi anlamadım. :D Telefon için sanırım...
Telefon için değil kör balıklara takıyoruz ve kör balıklar lens ile daha rahat görebiliyor :D şaka şaka

Evet takınca bu gibi fotoğraflar çekilebiliyor normalde 15 20 tl birşey ancak a101 de yine ucuz satıyor

İlk gördüğünüzde photoshop sanıyorsunuz ama bu lensle yapılıyor :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Telefon için değil kör balıklara takıyoruz ve kör balıklar lens ile daha rahat görebiliyor :D şaka şaka

Evet takınca bu gibi fotoğraflar çekilebiliyor normalde 15 20 tl birşey ancak a101 de yine ucuz satıyor

İlk gördüğünüzde photoshop sanıyorsunuz ama bu lensle yapılıyor :D
Bana bu lens bu nitelikte çekemez gibi geliyor. Normal fotoğraf makineleri için en dandik markaların 2. el balık gözü lensleri 1200 TL'den başlıyor. 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Bana bu lens bu nitelikte çekemez gibi geliyor. Normal fotoğraf makineleri için en dandik markaların 2. el balık gözü lensleri 1200 TL'den başlıyor. 8)
Bu lens tabiki bukadar iyi çekemez, normal fotoğraf makinelerinin lensleri kocaman olduğu için okadar pahalılar :D
  • 0
  • 0