Adobe Premiere Pro CC 2017'yi Nasıl Ücretsiz İndirebilirim?

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı;

İnternet üzerinden çeşitli birçok kaynağa ulaşabilen, yazılım vb. konularda yetenekli arkadaşların bulunduğu bir forumda olduğumu biliyorum. Bu nedenle bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Programın paralı olanını buradan görebilirsiniz. Son sürüm Pro CC (Creative Cloud) olması önemli. Crack mi diyorsunuz bilmem ne, onun yardımıyla indiriliyormuş sanırım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Emlakçı Oytun Mertol'dan sevgiler... 8)

http://www.adobe.com/tr/products/premiere.html?sdid=V6NZKW2K&mv=search&skwcid=AL!3085!3!227183027237!b!!g!!adobe%20premier&s_kwcid=AL!3085!3!227183027237!b!!g!!adobe%20premier&ef_id=WfygKAAAAH8L3SAP:20180120191438:s
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Sana yakıştıramadım. Parayı basıp alman lazım :D

Not: CS6'yı bulman daha kolay olur ama korsan önermiyoruz tabii ki.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram

Ben de hiç yakıştıramadım :D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5044
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Ben de ;D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Ben de ;D
Nitelikli yardımcı moderatörümüz Kai Hiwatari'yi örnek alıp "de" bağlacını ayrı yazabilirdin 8) Herkes birbirini şaşırtıyor öyleyse :D Yöntemi bilen paylaşırsa sevinirim 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5044
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Nitelikli yardımcı moderatörümüz Kai Hiwatari'yi örnek alıp "de" bağlacını ayrı yazabilirdin 8) Herkes birbirini şaşırtıyor öyleyse :D Yöntemi bilen paylaşırsa sevinirim 8)
Seni şaşırtmak için bitişik yazdım demek isterdim ama dikkatsizliğim malesef
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1606
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Ne kızıyorsunuz, ben de korsan kullanıyorum ;D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Dostum şimdi kodlamının ne kadar zor olduğunu sana anlatmaya üşeniyorum ancak şöyle anlatayım, o programlarları yaparken onlarca kişi bilgisayar başında durmadan kod yazıyorlar binlerce satır kod, daha sonra adamlar satılsın diye internete koyuyor. Beybladelere kim bilir kaç para verdiğini az çok tahmin edebiliyoruz, sanırım programı montaj için kullanacaksın, ilerde youtubeden para kazanmaya başlayınca korsan indirdip onların haklarını ihlal ettiğin edip onların programları sayesinde para kazandığında için rahat olacak mı? Aylık 50TL gibi bir ücreti var. Beybladeye aylık kaç para verdiğini tartışmayalım hiç.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Dostum şimdi kodlamının ne kadar zor olduğunu sana anlatmaya üşeniyorum ancak şöyle anlatayım, o programlarları yaparken onlarca kişi bilgisayar başında durmadan kod yazıyorlar binlerce satır kod, daha sonra adamlar satılsın diye internete koyuyor. Beybladelere kim bilir kaç para verdiğini az çok tahmin edebiliyoruz, sanırım programı montaj için kullanacaksın, ilerde youtubeden para kazanmaya başlayınca korsan indirdip onların haklarını ihlal ettiğin edip onların programları sayesinde para kazandığında için rahat olacak mı? Aylık 50TL gibi bir ücreti var. Beybladeye aylık kaç para verdiğini tartışmayalım hiç.
Hehehe, bugün bana çok kızıyorsun Daichi! Öğrenciyim ben (hem de 2 okulda birden), üniversiteye gidip birçok programı ücretsiz indirebiliyorum, süreci biraz uzun yalnızca bir de 6 ayda bir yenilemek gerekiyor. Korsanını bulursam daha uğraşsız ve bilgisayarımı üniversiteye götürmem gerekmiyor. Bu nedenle içim rahat olur dostum. 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Hehehe, bugün bana çok kızıyorsun Daichi! Öğrenciyim ben (hem de 2 okulda birden), üniversiteye gidip birçok programı ücretsiz indirebiliyorum, süreci biraz uzun yalnızca bir de 6 ayda bir yenilemek gerekiyor. Korsanını bulursam daha uğraşsız ve bilgisayarımı üniversiteye götürmem gerekmiyor. Bu nedenle içim rahat olur dostum. 8)
Öğrenciyim mi dedin? Ozaman adobe premiere nin öğrenci indiriminden faydalanabilirsin.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Ynt: Adobe Premiere Pro CC 2017'yi Nasıl Ücretsiz İndirebilirim?
« Yanıtla #10 : Ocak 22, 2018, 01:20:50 »
Öğrenciyim mi dedin? Ozaman adobe premiere nin öğrenci indiriminden faydalanabilirsin.
Aynen öğrenciyim de, bedava olanı var İTÜ'ye gittiğimde :D Ertuğrul yararlanıyor olabilir, sonuçta yurtta kaldığından evi üniversitenin içinde, bilgisayarını okula götürmekle uğraşmıyor 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2018, 11:46:09 »
Dostum korsana destek yok, kuralları okumanı öneririm. Crack paylaşmak yasak. Emeksiz yemek olmaz tahminimce aranızda 30 km kadar var.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1606
  • BeyPuan 18695
« Yanıtla #12 : Ocak 22, 2018, 11:56:56 »
Dostum korsana destek yok, kuralları okumanı öneririm. Crack paylaşmak yasak. Emeksiz yemek olmaz tahminimce aranızda 30 km kadar var.
Daichi dostum sen hiç mi korsan kullanmıyorsun 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #13 : Ocak 22, 2018, 12:02:25 »
Daichi dostum sen hiç mi korsan kullanmıyorsun 8)
Çok zor durumda kaldığımda, şuanda bilgisayarımda olan tek korsan şey minecraft onuda doğru düzgün oynamıyorum zaten animasyon falanda birşeyler inşaat edebilmek için
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1606
  • BeyPuan 18695
« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2018, 12:08:28 »
Çok zor durumda kaldığımda, şuanda bilgisayarımda olan tek korsan şey minecraft onuda doğru düzgün oynamıyorum zaten animasyon falanda birşeyler inşaat edebilmek için
Yanlış hatırlamıyorsam Camtasia da kullanıyordun. Ona para verdin demek :D
  • 0
  • 0