Pegasus Blast ATr Tanıtım Videosu

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 352
  • BeyPuan 1365
Pegasus Blast ATr Tanıtım Videosu
« : Temmuz 05, 2025, 13:14:19 »
Pegasus Blast'in tanıtım videosu yayınlandı. Parçalar tanıtılıyor ve Silver Wolf'a karşı birkaç örnek maç gösteriliyor. Kendisi de atıcısı da görsel olarak harika.

Tek parçalı ratchet-bit olan Turbo'nun mekaniğini fikir olarak sevdim ama gerçekte ne kadar iyi olur onu bilemiyoruz tabii ki. Beyblade'in bütün olarak yüksekliği de oldukça fazla.

• 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5043
  • BeyPuan 10648
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Pegasus Blast ATr Tanıtım Videosu
« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2025, 13:28:11 »
Rachet ve bit parçalarının mod değişimi sağlamak için birleşmesi bana Metal Fight 4D dönemini hatırlattı.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1442
  • BeyPuan 761
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2025, 13:38:58 »
Anlaşıldı gene 10 bin liralık Aero Pegasus animede 1 round maç atıp buna geçilecek. Tıpkı Cobalt Drake de olduğu gibi. 

Beyblade fena durmuyor. Mod değişimsiz metanın sonuna geliyoruz zaten. Artık tüm bladeler yavaş yavaş buna geçecektir.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 955
  • BeyPuan 31089
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2025, 14:48:16 »
Rakip Beyblade yavaşlayıp ortada beklerken son bir özel hamle çıkarabiliyor galiba. Eğlenceli olacaktır. Sadece Blade'i atıp makul bir şey koymak lazım üstüne bence. PhoenixWing olur AeroPegasus olur. Yoksa dendiği gibi apartman misali bir şey.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 352
  • BeyPuan 1365
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2025, 19:26:36 »
Rakip Beyblade yavaşlayıp ortada beklerken son bir özel hamle çıkarabiliyor galiba. Eğlenceli olacaktır. Sadece Blade'i atıp makul bir şey koymak lazım üstüne bence. PhoenixWing olur AeroPegasus olur. Yoksa dendiği gibi apartman misali bir şey.

Bu Assault denilen assist blade de iyice yüksek. Videoda da bahsediliyor yüksekliğinden. Cx'in zayıf karnı olan konu zaten blade yüksekliğiydi, daha da agresif şekilde yükseltmeleri ilginç.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1538
  • BeyPuan 18288
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2025, 20:44:02 »
Turbo biti ilgimi çekti, Roar Tyranno ile kullanmak isteyeceğim eğlenceli bir parçaya benziyor :D Blade'in kaderi ise 7-60LR'den ileri gidemeyecek gibi duruyor.
  • 0
  • 0