Adı Beyblade olan animede tek bölümde 2 Beyblade maçının atlanması, bölüm sonunda da lütuf edip kıytırık 3.maçın son saniyesinn gösterilmesi çok iyiymiş.
Sezon başından beri maç göremedik. Ya maçı tamamen atlıyorlar, ya maçtan vazgeçiyorlar ya da maçı göstermeyip sonucunu söylüyorlar.
Gerçekçi Beyblade animesinin sınırlarına mı geldik? Gelecekteki maçlar için ellerinde malzeme kalsın diye mi göstermiyorlar acaba?
Ayrıca hikayeyi tüm kollardan dondurdular. Ekusu kafasını kaldıramıyor, Multi 7/24 bilgisayar başında, Bird klasik bodrumda antrenmanda, Tenka sürekli sokaktaki tabelaların binaların gölgesinde bekliyor, Shieru mecnun olup kendini yollara vurmuş müptezel gibi kapı kapı geziyor, Kuin de zaten oyun bağımlısı olmuş. 4 bölümdür bunları izliyoruz, hikaye asla ilerlemiyor. Bekletip bekletip bir şey patlatacaklar heralde ama sinir bozucu olmaya başladı.
İkinci sezondan ümitliydim, bir tık üzüldüm. İlk sezonda da mangayı geçmemek için ağırdan aldıkları yerler, fillerlar vs vardı ama ikinci sezon direk sıfır tempoyla başladı. Manganın ilk sezondaki bonus bölümlerini bile ikinci sezon başına filler olarak dizmişler. Böyle bir sezon başlangıcı bana ters geliyor.