Beyblade - X - 57. Bölüm

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1538
  • BeyPuan 18288
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Beyblade - X - 57. Bölüm
« : Aralık 01, 2024, 23:31:42 »
  • 0
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 300
Ynt: Beyblade - X - 57. Bölüm
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2024, 00:33:45 »
Bitiş klibine bakınca Tenka, Persona'yı 4 kişi yapacakmış gibi duruyor veya net ana karakterlerden biri. Bu seri ile metal serisinde bir bağlantı olarak şunu görüyorum:

Ekusu-Gingka. Ana karakter yani.

Bird-Kenta. Gizli ana adam. Masters hariç, Kenta Fusion ve Fury'de çok süre alan bir karakterdi. Konu, Bird'e benzer, sıfırdan başlayıp ilerleyişiydi. Sonlarda 4 efsanevi Beyblade'ciden biri oluvermişti.

Multi, Tsubasa gibi. En güçlü olduğu iddia edilemez ama son derece güçlü.

Böyle bakınca Tenka da, Masamune Kadoya'nın rolünü üstlenmiş gibi. İkinci sezonda çıkan yeni ana karakter. Tenka'nın yükü ağır bu durumda, çünkü Masamune cidden çok iyi bir karakterdi. Tenka'yı Masamune kadar benimsettirmek zor olabilir. Çünkü Masamune başka bir şeydi, benim ona ilk bölümlerden kanım kaynamıştı. Tenka'nın  Masamune ile bir başka benzerlikleri de, ana karakterinkine alternatif oluşturan birer atak beyi kullanıyor olmaları.
Başka benzer karakter ikilileri de var elbette. King-Kyoya, Ryugu-Ryuga gibi. Tamamiyle aynı değiller tabii ama benzerlikleri var.
Emeği geçenlere teşekkürler.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1538
  • BeyPuan 18288
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2024, 13:56:56 »
Bu bölümden, X evreninde insanları eğlendirdiğiniz sürece maçın sonucu önemli değil gibi bir çıkarım yapabiliriz sanırım. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum. İshiyama mesela aslanlar gibi zaferini alıyor ama yerin dibine sokuluyor. Ama Bird, sıfır galibiyetle X Kulesinde çok seviliyor.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 352
  • BeyPuan 1365
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2024, 22:38:51 »
Bird için her seferinde yenileceği ama havalı hareketler yapıp geliştiğini göstereceği yeni durumlar yazmaya çalışan yazarlara buradan selam.  ;D

B4 içinde şike döndüğünün altını çizmeleri hoşuma gitti bu arada.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 955
  • BeyPuan 31089
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2024, 00:14:49 »
Spoiler
X-Kulesi'ni hiçbir tarihi olmayan prestijsiz bir mekanın teki olarak lanse etmeye devam ediyorlar. İlk Şampiyonlar Pendragon'muş. Yapılan en iyi maç Kuromu vs Ekusu'ymuş. Daha önce kulede hiç üçlü maç yapılmamış. Hiç bişey olmamış yani kodumun kulesinde.

Burst'te olduğu gibi yeni stadyum tanıtmıyorlar. Üçlü maç gimmick yapmalarına rağmen...

Obaaa, Burst günlerinden beri görmek istediğim bir şey gerçekleşti. Çoklu maçta patlamadan sonra sahanın içine kalan parça, maçın gidişatını değiştiren bir obje olarak kullanıldı. Güzel.

Şu anda power level olarak Bird, Multi'ye çok çok yakın olabilir. Kapışsalar kazanabileceğini düşünüyorum.

B4 içinde şike döndüğünün altını çizmeleri hoşuma gitti bu arada.

Ne tür bir şike dönüyor lao?
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 352
  • BeyPuan 1365
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2024, 01:29:43 »
Spoiler
X-Kulesi'ni hiçbir tarihi olmayan prestijsiz bir mekanın teki olarak lanse etmeye devam ediyorlar. İlk Şampiyonlar Pendragon'muş. Yapılan en iyi maç Kuromu vs Ekusu'ymuş. Daha önce kulede hiç üçlü maç yapılmamış. Hiç bişey olmamış yani kodumun kulesinde.

Burst'te olduğu gibi yeni stadyum tanıtmıyorlar. Üçlü maç gimmick yapmalarına rağmen...

Obaaa, Burst günlerinden beri görmek istediğim bir şey gerçekleşti. Çoklu maçta patlamadan sonra sahanın içine kalan parça, maçın gidişatını değiştiren bir obje olarak kullanıldı. Güzel.

Şu anda power level olarak Bird, Multi'ye çok çok yakın olabilir. Kapışsalar kazanabileceğini düşünüyorum.

Ne tür bir şike dönüyor lao?

Spoiler
Önce ilk sezonda Kuromu'nun gücünü ve etkisini kullanarak B4'a müdahale ettiğini göstermişlerdi. Yıldız turnavası mı neydi, onu düzenleten Kuromu'ydu. Ayrıca B4'un Burn'ün kaprislerine çok toleranslı olduğu da ortadaydı.

Şimdi de Kuin, Tenka ile maç yaptıktan sonra, Kadovar'ı çağırıp bir şey istedi. Benim istediğimi B4'dakilere söyleme dedi. Sonra takımlar çağrılıyor, maç var deniliyor ama ayrıntılar söylenmiyor. Ne olduğunu bilmeden gidiyorlar ve Kadovar'ın üçlü turnuva yaptığını görüyorlar. Oyuncular rastgele seçilecek deniyor(ben bu noktada dedim ki kesin son maçta Ekusu-Burn-King maçı göreceğiz  ;D) ve son maça Ekusu-Burn-King üçlüsü kalıyor. Tenka da bıyık altından gülerek vay be üçü birden eşleşti kaderin cilvesine bak gibi bir şey söylüyor.

Özetle Kadovar bir tezgah kuruyor.

Bu entrikalar ve gizemli olaylar mangada hiç yok, o yüzden animenin en çok ilgimi çektiği yerleri buralar(animenin henüz başlayamadığını da göz önünde bulundurursak bu normal).

Bu arada mangada yeni üçlü stadyum tanıtıldı 17.bölümde.  ;D
  • 2
  • 0

« Yanıtla #6 : Aralık 09, 2024, 16:45:01 »
en heyecanlı kapışmalar bird'inkiler olmaya başladı
  • 1
  • 0

Fox

• *
  • Toplam İleti 17
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2025, 12:54:09 »
Hiç yoktan Bird artık canonik olarak bir karakterden daha güçlü :d
  • 1
  • 0
Fight with focus, Liveman!

« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2025, 21:01:48 »
Kamen X kahayı pirinç le bozmuş kısaca
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5043
  • BeyPuan 10648
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #9 : Temmuz 05, 2025, 23:40:14 »
Bu suşi olayının altından nasıl bir saçmalık çıkacak merak ediyorum.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 955
  • BeyPuan 31089
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2025, 00:10:58 »
Bu suşi olayının altından nasıl bir saçmalık çıkacak merak ediyorum.

Bence bizim takım Şampiyon olunca sushi dükkanı da popüler olacak. Olay o
  • 0
  • 0