Beyblade - X - 59. Bölüm

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1538
  • BeyPuan 18288
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Beyblade - X - 59. Bölüm
« : Aralık 15, 2024, 15:58:25 »
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 955
  • BeyPuan 31089
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Beyblade - X - 59. Bölüm
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2024, 17:03:26 »
Karakterler 4 ay önce çıkan Beyblade'e şaşırıyor :D

Acaba bu Tenka, Baki'deki Ali Jr. gibi bi çar mı çıkacak? En başta güçlü sanılacak ama bir noktadan sonra bütün kadrodan dayak yiyen ve bir daha asla görülmeyen karakter misali

Spoiler
Akış olarak çok saçmaydı bu bölüm. Üçlü maçtan direk yeni stadyum tanıtımına geçildi. Hikayesel bağlamda da hiçbir ağırlığı olmayan bir şekilde tanıtılıyor. Bu animenin var olma amacı tam olarak ne yani? Uzun formlu bir oyuncak reklamı olma işini bile iyi yapamıyor gibi. "Bilmem kimle bilmem kimin efsanevi maçlarında kullandıkları saha oha abiiiiii" falan dememizi sağlayacak fantastik bir hikaye ve karakterler söz konusu değil. Metal'deki Proto Nemesis sahasının hikayeye ne kadar güzel yedirildiğini hatırlıyorum mesela. Bu olmayınca animenin var olma amacı da yerine gelmiş olmuyor gibi hissdiyorum.

Keşke BerryBerryBomb'un da bi özel hamlesi olsaydı
  • 3
  • 1

« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2024, 01:04:30 »
bence gayet güzel bi bölümdü
  • 0
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 300
« Yanıtla #3 : Aralık 16, 2024, 17:31:54 »
Spoiler
13.30'lardaki beyaz şekilli ışıkların, Pegasus ve L-Drago'yu temsil ettiğinden eminim. Aero Pegasus meydana çoktan çıktı. Ejder Beyblade için net aday Impact Drake. Ama Drake'in Avatar'ı, Dragoon diye biliyorum. Bu sezon L-Drago yada Drago görür müyüz görmez miyiz hiç bilmiyorum ama ben görmezsem hayal kırıklığına uğrarım, çünkü Impact Drake'in şekli pek beğenmedim. Hatta bir tane daha Pegasus görmek isterim. Bakalım. Daha yol uzun. X'i ilk izlemeye başladığımda ne güzel 30'lar yayınlanmıştı burada.. ;D
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 351
  • BeyPuan 1365
« Yanıtla #4 : Aralık 17, 2024, 18:08:12 »
Karakterler 4 ay önce çıkan Beyblade'e şaşırıyor :D

Acaba bu Tenka, Baki'deki Ali Jr. gibi bi çar mı çıkacak? En başta güçlü sanılacak ama bir noktadan sonra bütün kadrodan dayak yiyen ve bir daha asla görülmeyen karakter misali

Spoiler
Akış olarak çok saçmaydı bu bölüm. Üçlü maçtan direk yeni stadyum tanıtımına geçildi. Hikayesel bağlamda da hiçbir ağırlığı olmayan bir şekilde tanıtılıyor. Bu animenin var olma amacı tam olarak ne yani? Uzun formlu bir oyuncak reklamı olma işini bile iyi yapamıyor gibi. "Bilmem kimle bilmem kimin efsanevi maçlarında kullandıkları saha oha abiiiiii" falan dememizi sağlayacak fantastik bir hikaye ve karakterler söz konusu değil. Metal'deki Proto Nemesis sahasının hikayeye ne kadar güzel yedirildiğini hatırlıyorum mesela. Bu olmayınca animenin var olma amacı da yerine gelmiş olmuyor gibi hissdiyorum.

Keşke BerryBerryBomb'un da bi özel hamlesi olsaydı

Bir anda Takara reklam kuşağı girdi şok oldum.   ;D

Maçlarda veya maç sonunda olanları gizlemeye devam ediyorlar, üzüyorlar.
  • 0
  • 0

Truck_kn

• *
  • Toplam İleti 23
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2025, 13:54:06 »
Noluyor  olm bu ne yeminle multi gibiyim çok önemli olaylar dönüyor ve ben hiiçbirşrh anlamıyorum normalde ben ne zaman anime izlesem şu şunun için bu bundan böyle derdim ama yok tıkandım

İlk olarak demek istediğim bazı şeçim işler ve yetenekliler vardır diyerekten manjuyu seçilmişler kategorisinde atıyorum ha belki yerini Queen manju gelebilir

Burn seçilmiş olabilir ama yetenekli de olabilir seçilmiş olma ihtimali yüksek

X ile chrome konusuna pek girmemeliyiz öellikle Pentagon baya karışık yeni çağ ile güç dengeleri tavan oldu ama X'in şu ruh  halinin geçmesiyle olaylar çözülür gibi

Bu x ın hasta olması çok işe yaradı hem yeni bir üye aldık hemde x ın bu halinin çözülmesi engellendi x vs s olmasını bran önce istiyorum çünku o maç her şeyi belirleyecek

Burn yeni beybladesi harcandı cidden yani direk harcadılar bebylade yi ve bununla de bebylade nin bir şey ifade etmesini anladık bence ama multi nin ruh halide buna göre deyişecek bir maçın ortasından bebylade önemli deyil önemli alan oyuncu diye gaza da gelebilir tam tersi de olabilir

Bu sahanın yeni şekli  ile x'i sıradanlaştırdılar gibi herkesin extreme fırlayış yapabilmesi kötü bu fda x' e yeni şekiller lazım demek kim bilir belkide X'in yenilgisini izleriz

Son olarak girişteki x çaresizliğimi yoksa zaferimi kavrayacak sözleri sizce ne ifade ediyor bu 2. Sezona kadar hep x asla yenilmez yenemezler diyordum ama umutlarım sonlandı

Ve aaa noluyo biri mangayı okuduysa spoiler verebilirmi kafam allak bullakya
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5043
  • BeyPuan 10648
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2025, 00:46:04 »
Tenka'nın takıma gireceğini tahmin ediyordum ama kendini takıma zorla sokacağını tahmin etmemiştim.

Çifte Ekstrem Stadyum geçici bir heves olabilir. Tüm sezon bununla devam edeceklerini sanmıyorum.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 351
  • BeyPuan 1365
« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2025, 12:41:34 »
Tenka'nın takıma gireceğini tahmin ediyordum ama kendini takıma zorla sokacağını tahmin etmemiştim.

Çifte Ekstrem Stadyum geçici bir heves olabilir. Tüm sezon bununla devam edeceklerini sanmıyorum.

Çok doğru tespit. Reklam kuşağı geçti gitti.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #8 : Temmuz 06, 2025, 13:30:20 »
Bu LeonCrest İle PhoenixRudder ın çarpıştığı andaki müzik ney ? :o
  • 0
  • 0