Beyblade - X - 106. Bölüm

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1599
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Beyblade - X - 106. Bölüm
« : Aralık 07, 2025, 20:44:50 »
  • 0
  • 0

EmekliBeyblade

• *
  • Toplam İleti 29
  • BeyPuan 5
  • You wish to fight ?
Ynt: Beyblade - X - 106. Bölüm
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2025, 21:56:20 »
bu 3 ve 4ü v-forcedaki kral kraliçeye benzeten bir tek ben miyim acaba?
  • 4
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1092
  • BeyPuan 35549
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2025, 22:13:42 »
Persona Takımı ne ara bu kadar prestij kaybetti lan? İnsanlar neden acaba kazanabilirler mi muhabbeti yapıyor? Şimdiye kadar Şampiyon takımın yenilmesinin imkansız olduğu muhabbeti dönmüyor muydu? Bu değişime sebep olacak bir sahne falan hatırlamıyorum ben...

Nine vs Tenka, dördüncü sezonda dördüncü Beybladeciler maçı?

Beybladelerine HellsReaper Operate ve DranBrave Heavy olarak hitap etmeleri hoşuma gitti.

Bu maç biraz hızlı ilerledi sanki. Persona sırayla kapışır sanmıştım. Her maça Kamen çıkacaksa... alskjd
  • 4
  • 0

« Yanıtla #3 : Aralık 08, 2025, 00:30:53 »
Spoiler
Jaxon yani Ekusu kurosu gücünü birkez daha gösterdi 👏
  • 2
  • 1
.

« Yanıtla #4 : Aralık 08, 2025, 13:18:21 »
Spoiler
Başta sorun teşkil etmiyordu belki ama x'in kimliğini bilenlerin sayısı çok arttı. Babaları olmasa three ve four x'in kimliğini ortaya çıkarırdı. Ben eninde sonunda klandan birinin x'in yenilmez olduğunu anlayınca son çare olarak onun kimliğini açığa çıkaracağını düşünüyorum. Çünkü zero kurosu, x şehrini yok etme ve geleceği yönetme tutumunda ısrarcı. Şu an eğlendiğine bakmayın, vakit geçiriyor. Mecbur kalsa hemen bugün açığa çıkarır x'in kimliğini. Öngördüğü geleceği gerçekleştirmek için her şeyi yapacaktır. Bir gün son hamle olarak bu kozu kullanmak durumunda kalacağını düşünüyorum.
Bir gün -aralarındaki gerçekleşecek son maçta olabilir- kazanma ihtimallerini garantilemek için x'in kimliğini açığa çıkarıp onun diskalifiye olmasına sebep olup takımda kalan diğer iki kişiye karşı kapışabilirler.
Bu kazin'in de kendini göstermesi için iyi bir fırsat olur. Geçen bölümden de anladığımız kadarıyla baya güçlendiği doğru. Ama yinede klandakileri yenebilecek kadar güçlendiği söylenemez. Klanla aralarındaki son maça kadar onları yenebilecek güce gelir ve gerçek gücünü onlara gösterir. Bu sayede ekusu son maçta savaşamasa bile Kazin, x şehrini korumak için kararlılığını ve iradesini gösterip onları yenebilir.
Teoride tabi.. Sezon sonu maçları hep öngörülemez şekilde gerçekleşti.. Ansızın değişen olaylar oldu.. Bu da bu filmin beklentilerin ötesinde olduğunu gösterdi. Bu yüzden bu sezonun da sonunda bunun gibi beklenmedik bir şey olabilir.
  • 5
  • 0

« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2025, 14:08:57 »
Bölüm sonlarındaki konuşmalar çok güzel cfgvhbjn
  • 1
  • 0

kamen V

• *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #6 : Aralık 08, 2025, 19:42:00 »
infinity xtreme stqdiumu önceden oyuncağını çıkarıp şimdi göstermektedir amaçları ne?!?!?!???!!!
  • 1
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1541
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2025, 01:35:17 »
Ekusu, One Punch Man'deki Saitama karakteri sanırım. Bir an bile yenilecek gibi hissettirmiyor.  :D Kardeşlerden 1'ini tarafımıza çektik. 3'ünü de 6 bölümde tekledik. Kaldı 5.

infinity xtreme stqdiumu önceden oyuncağını çıkarıp şimdi göstermektedir amaçları ne?!?!?!???!!!
Hep öyle oluyor ki. Beyblade oyuncağı önce çıkar, sonra animede gösterilir.

bu 3 ve 4ü v-forcedaki kral kraliçeye benzeten bir tek ben miyim acaba?
Evet benzetmemek elde değil.
  • 2
  • 0

Sensei

• *
  • Toplam İleti 20
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #8 : Aralık 10, 2025, 07:50:16 »
Son sahnedeki saha, gerçek hayatta bir takaratomy projesiydi animeye eklenmiş ama animede nasıl olur bilmiyorum
  • 1
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 151
  • BeyPuan 156
  • Siyah Duranza, Saldır!
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2025, 00:38:49 »
Anladığım kadarıyla 3 ve 4 kardeşler yüzsüzlüğün kitabını yazmışlar. Onların yerinse ben olsam var ya bileklerimi keserim, kendimi kulenin tepesinden aşağı atarım, Beyblade dolu havuza atlar boğulurum. Çünkü sen çıktın elemanlara salladım lafları, sonra yetmedi 2v1 attın, üstüne Xtreme bitiriş yedin. Daha ne olsun? Ha bu arada ekusu asla kaybetmeyecek diye düşünüyorum. Hani yorumlara çok güzel senaryolar yazılmış ama "biz bunları 2 sezondur izliyoruz ve tek bir maçta bile kaybetmedi ekusu. Niye bu sezon kaybetsin" diye düşünüyorum. Son olarak bird hala boş yan karakter rolünün üstüne geçemedi 2 sezondur personaya yapışmış bir lanet.
  • 1
  • 0
Tavuklu pilav ve kuru fasülye

« Yanıtla #10 : Aralık 12, 2025, 19:00:40 »
Anladığım kadarıyla 3 ve 4 kardeşler yüzsüzlüğün kitabını yazmışlar. Onların yerinse ben olsam var ya bileklerimi keserim, kendimi kulenin tepesinden aşağı atarım, Beyblade dolu havuza atlar boğulurum. Çünkü sen çıktın elemanlara salladım lafları, sonra yetmedi 2v1 attın, üstüne Xtreme bitiriş yedin. Daha ne olsun? Ha bu arada ekusu asla kaybetmeyecek diye düşünüyorum. Hani yorumlara çok güzel senaryolar yazılmış ama "biz bunları 2 sezondur izliyoruz ve tek bir maçta bile kaybetmedi ekusu. Niye bu sezon kaybetsin" diye düşünüyorum. Son olarak bird hala boş yan karakter rolünün üstüne geçemedi 2 sezondur personaya yapışmış bir lanet.

Herkes ekusu'nun ne zaman kaybedeceğini düşünüp durur.. Halbuki ekusu karakterini anlamaya çalışsanız, onun neden kaybetmediğini anlarsınız. Mesela neden zirve takım pentragon'dayken bir anda takımı terk edip kimliğini gizleyerek adına "x" dedi? Adına başka bir şey diyemez miydi? Neden "x"? Neden her seferinde "görülemeyeni göstereceğim" diyor? :)  Düşünülmesi gerek bunlar.. Cevabının verildiği bölümler var aslında ama hala daha güçlüsü geldiğinde "acaba bu ekusu'yu yenebilir" mi diye düşünenler var.
  • 0
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 151
  • BeyPuan 156
  • Siyah Duranza, Saldır!
« Yanıtla #11 : Aralık 13, 2025, 19:22:57 »
Herkes ekusu'nun ne zaman kaybedeceğini düşünüp durur.. Halbuki ekusu karakterini anlamaya çalışsanız, onun neden kaybetmediğini anlarsınız. Mesela neden zirve takım pentragon'dayken bir anda takımı terk edip kimliğini gizleyerek adına "x" dedi? Adına başka bir şey diyemez miydi? Neden "x"? Neden her seferinde "görülemeyeni göstereceğim" diyor? :)  Düşünülmesi gerek bunlar.. Cevabının verildiği bölümler var aslında ama hala daha güçlüsü geldiğinde "acaba bu ekusu'yu yenebilir" mi diye düşünenler var.

Evet doğrudur ekusu beyblade'e farklı bir şekilde baktığı için yenilmeyen bir karakter ama bu mesajı zaten vermişlerdi. Yani izleyici bu çıkarımı yaptı hatta üstüne tez yazdı (örn: sen). O halde neden hala devam ediyorlar bunu yapmaya? İzleyiciye bir kırılma noktası sunmayacaksan daha da ileri götürmenin bir anlamı yok.
  • 0
  • 0
Tavuklu pilav ve kuru fasülye

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1092
  • BeyPuan 35549
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #12 : Aralık 13, 2025, 21:51:02 »
Evet doğrudur ekusu beyblade'e farklı bir şekilde baktığı için yenilmeyen bir karakter ama bu mesajı zaten vermişlerdi. Yani izleyici bu çıkarımı yaptı hatta üstüne tez yazdı (örn: sen). O halde neden hala devam ediyorlar bunu yapmaya? İzleyiciye bir kırılma noktası sunmayacaksan daha da ileri götürmenin bir anlamı yok.

Katılıyorum. BU kadar namağlup gitmesinin tek iyi sonucu, nihayet ateşli bi maçta yenilmesi olur. Ama oraya giden yolda kaybetmekten kurtarmak için çok fazla kez berabere kaldığı bir senaryo da bu havayı söndürür. Yani o tetiğin de çok beklemeden çekilmesi gerek. Yoksa kısır bi hikaye sündürülür.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #13 : Aralık 13, 2025, 22:00:08 »
Evet doğrudur ekusu beyblade'e farklı bir şekilde baktığı için yenilmeyen bir karakter ama bu mesajı zaten vermişlerdi. Yani izleyici bu çıkarımı yaptı hatta üstüne tez yazdı (örn: sen). O halde neden hala devam ediyorlar bunu yapmaya?

Orasını bende bilmiyorum işte. Ama bunu sadece ekusu açısından düşünmemek gerek.
Persona takımı bir çok kez kırılma noktasına geldi. Nanairo 2. sezonun başlarında yeni stadyumlar ve beylerin çıkmasıyla büyük bir çöküş dönemine girmişti. Zor bir dönemden geçti ama bu dönemi atlattı. Kazin bir çok kez kırılma noktasına geldi. Ama takım arkadaşlarının onun yanında olması sayesinde diğerlerinin onun hakkında ne konuştuğunu umursamadan ilerlemeye devam etti. Olgunlaşıyor ve olgunlaştıkça daha iyi bir lider oluyor. Bu açıdan persona zor dönemlerden geçti ve ilk durumlarına göre bayağı ilerleme kaydetti.
Persona önceleri kırılma yaşadığı için şu an kırılma noktası daha çok diğer takımlarda oluyor. X kulesindeki çoğu profesyonel, kurosu klanının gelmesiyle sarsılmış durumda. Zirve takım pentragon bile onları yenemedi, ve bunun haberi x kulesinde duyuruldu. Onlar için nasıl bir sarsılmadır düşünebiliyor musun? Sadece persona, klanın seviyesine ulaşabilmiş durumda. Nanairo'nun geçen sezon yaşadığı çöküşü şimdi Burn yaşıyor. Gelecek bölümlerde gördüğüm kadarıyla chrome bile kırılma yaşayacak.
İzleyiciye bir kırılma noktası sunmayacaksan daha da ileri götürmenin bir anlamı yok.

İleri götürülmeyi anlamsız bulmamak gerekli bu yüzden. Sadece ekusu yok sonuçta filmde. Ekusu havalı bir karakter ama tek karakter o değil. Tek baş karakter de o değil. Filmde özellikle "şu kişi baş karakter, ve tüm kameralar ona çevrili" denebilecek biri yok. Bu film öyle bir film değil. Tek biri seçilecek olsa baş karakter Kazin olurdu. Çünkü onun gelişiminin gösterildiği bölümler daha fazla. Ve film ilk onun arkadaşlarıyla televizyonda pentragonun zirvedeki maçını izleyip x şehrine gelme kararıyla başladı. Sonra kazin x ile tanıştı. Bu açıdan x, filmde önemli ikinci karakter. Sonra da nanairo ile kapıştılar. Ve persona takımı oluştu. Genel olarak persona baş karakter. Çünkü diğer takımlara kıyasla onları daha yakından gözlemliyoruz. Onlardan da kazin 1, ekusu 2, nanairo 3. sırada. Sonrada pentragon ve diğer takımlar geliyor.
  • 0
  • 0

Wings of Legend

• 3 2 1 haddiii fırla anadolu beyblade takımı
  • *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 502
  • 2025 Beyblade X TR VE DÜNYA Şampiyonu
« Yanıtla #14 : Aralık 14, 2025, 09:19:35 »
ekusu tüm galaxy yutabilen bir karakter böyle maçlar ona fıs gelip gitmesi gerekmiyormu?
  • 1
  • 0