Haberler:
infinity xtreme stqdiumu önceden oyuncağını çıkarıp şimdi göstermektedir amaçları ne?!?!?!???!!!
bu 3 ve 4ü v-forcedaki kral kraliçeye benzeten bir tek ben miyim acaba?
Anladığım kadarıyla 3 ve 4 kardeşler yüzsüzlüğün kitabını yazmışlar. Onların yerinse ben olsam var ya bileklerimi keserim, kendimi kulenin tepesinden aşağı atarım, Beyblade dolu havuza atlar boğulurum. Çünkü sen çıktın elemanlara salladım lafları, sonra yetmedi 2v1 attın, üstüne Xtreme bitiriş yedin. Daha ne olsun? Ha bu arada ekusu asla kaybetmeyecek diye düşünüyorum. Hani yorumlara çok güzel senaryolar yazılmış ama "biz bunları 2 sezondur izliyoruz ve tek bir maçta bile kaybetmedi ekusu. Niye bu sezon kaybetsin" diye düşünüyorum. Son olarak bird hala boş yan karakter rolünün üstüne geçemedi 2 sezondur personaya yapışmış bir lanet.
Herkes ekusu'nun ne zaman kaybedeceğini düşünüp durur.. Halbuki ekusu karakterini anlamaya çalışsanız, onun neden kaybetmediğini anlarsınız. Mesela neden zirve takım pentragon'dayken bir anda takımı terk edip kimliğini gizleyerek adına "x" dedi? Adına başka bir şey diyemez miydi? Neden "x"? Neden her seferinde "görülemeyeni göstereceğim" diyor? Düşünülmesi gerek bunlar.. Cevabının verildiği bölümler var aslında ama hala daha güçlüsü geldiğinde "acaba bu ekusu'yu yenebilir" mi diye düşünenler var.
Evet doğrudur ekusu beyblade'e farklı bir şekilde baktığı için yenilmeyen bir karakter ama bu mesajı zaten vermişlerdi. Yani izleyici bu çıkarımı yaptı hatta üstüne tez yazdı (örn: sen). O halde neden hala devam ediyorlar bunu yapmaya? İzleyiciye bir kırılma noktası sunmayacaksan daha da ileri götürmenin bir anlamı yok.
Evet doğrudur ekusu beyblade'e farklı bir şekilde baktığı için yenilmeyen bir karakter ama bu mesajı zaten vermişlerdi. Yani izleyici bu çıkarımı yaptı hatta üstüne tez yazdı (örn: sen). O halde neden hala devam ediyorlar bunu yapmaya?
İzleyiciye bir kırılma noktası sunmayacaksan daha da ileri götürmenin bir anlamı yok.