Beyblade - X - 110. Bölüm

Ynt: Beyblade - X - 110. Bölüm
« Yanıtla #15 : Ocak 13, 2026, 12:52:20 »
benim bir teorim var.bence sezon sonundaki savaşlarda eski dizilere gönderme yapıyorlar.1.sezonda cobalt dragoon ile bakuten shoot a 2.sezonda pegasus blast ile metal fight a gönderme yapılıyor.Bu sezonda demektir ki Sezon sonunda valkiery(yazamadım sanırım) gelcek demektir.
Spoiler
bide hells sytche nin orjinal parçalarını kullanıyorlar o zaman bird bi daha hells sytche i kullanamaz
Shiguru'nun beyinin özelleştirilmiş olması bird'ün bir daha o beyi kullanamayacağı anlamına gelmez. hells sytche'nin parçalarını kullanmaları önemli değil. O bavuldaki bey bird'deki hells sytche değildir zaten. Onun bey'i orada ne arasın? Onun beyi kendindedir. Ona kalsa bavulda manju'nun beyinden de var, o gerçekten manju'nun beyi mi? (değil) Aynı beylerden birden fazla bulunabilir. Ayrıca Nanairo'nun bey zanaat makinesi var istese aynısından bir daha üretebilir.
  • 1
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 205
  • BeyPuan 159
  • Dran Buster🔥
Ynt: Beyblade - X - 110. Bölüm
« Yanıtla #16 : Ocak 17, 2026, 23:10:02 »
Bir kaç bölüm güzel gitti diye devamı da güzel olacak sanıyor insan. Ama değil ki, yine bozmuşlar. Ayrıca ben şunu farkettim. x; bir şeyi çıkartıyor, sonra bir şey daha çıkarıyor, ardından böyle bir kaç eklenti daha yapıyor ve bunların çoğunu adam akıllı tanıtmadan unutuyor. Bak mesela ilk sezonlarda bir kaç karakter tanıttılar, hikayeleri yarıda kaldı. geçen sezon solidus binası çıktı, ama hikayeyle iki gram bağlantısı ya vardı ya yoktu. Öylece animeye dahil oldu sadece. Bu süreçte birkaç Beyblade çıktı, onlar da büyük oranda es geçildi. CX sistemi çıktı, iki günde demode olmaya yüz tuttu. Bu sezon yeni bir x kulesi çıktı, o da es geçildi. Yeni karakterler çıkardılar, onlar da eskidi. Eee? Spire seni yuttu mantığı. Heart'a kadar geliyorsun sonra ölüyorsun. Madem bir işe başladınız, onu bitirin o zaman.
Spoiler
Manju da çıktı politikacılık yapıyor. %90 tokanlanacaksınız. Ayrıca ishiyama da gelmiş. Ulan sen daha knight shield kullanıyorsun ki o ilk çıkan 4 x beyinden biri. Sen o maçı alacağına inanıyor musun be NPC?
  • 3
  • 0
𐰀 I-LX 𐰑𐰼𐰀𐰤 𐰋𐰆𐰽𐱃𐰅𐰼