Haberler:
SpoilerBuluşma mekanının "gerçek" X-Kulesi'nin zirvesi olmasının sebebi neydi ki? Bu yerin Ekusu ve Kuromu için sentimentalitesi ne olabilir de "o yer" dendiği zaman Ekusu direkt anlasın? Katılıyorum. Buluşacakları yerin geçen sezon Kuromunun "yenildiğini görmek istemediğim için seninle kapışmayacağım" dediği yer olduğunu düşünmüştüm. Gerçek X kulesi ne alaka bari normal X kulesi olsaydı.
Sezon başında Ekusu'yla berabere kalıp sonra da sapır sapır maç kaybederek Nine, güç sıralamamı altüst etti...SpoilerBuluşma mekanının "gerçek" X-Kulesi'nin zirvesi olmasının sebebi neydi ki? Bu yerin Ekusu ve Kuromu için sentimentalitesi ne olabilir de "o yer" dendiği zaman Ekusu direkt anlasın?İç karartıcı bişey söyliycem... Tenka'nın gözükmesi önemli bir an olduğu için çizim ve animasyonlara biraz daha özendikleri belli oluyor. Ve... Bence sonuç berbat olmuş. Yani sanırım bu bölüm, animasyonu yapan sanatçıların kısık bir ücret ve süre ile çalıştırıldıkları, imkan verilse daha iyi eserler ortaya çıkarabilecekleri teorimi çürütüyor olabilir. Sanırım bütçeden iyice kısarak, özense bile güzel animasyon yapamayan kişileri işe almışlar. Ya da belki de daha özenli bi iş talep etmelerine rağmen daha iyi şartlar sağlamadıkları için böyle bir sonuç doğmuştur?Ya da tamamen yanlış bakıyorumdur ve her türlü animasyondan aynı kişiler sorumlu olmamalıdır. Yani özenli bir eser isteniyorsa, özenli animasyonu yapmak için özel olarak o tür animasyon yapan bir ekibe sorumluluk verilmeli, ve onlarla aynı seviyede bir performans, sıradan konuşma ve yürüme falan animasyonu yapan ekipten beklenmemeli.Neyse, demem o ki, Tenka'nın yüzü falan bi garip olmuş bu bölümde...
Ben de öyle sanmıştım
21 Mart Beyblade günü vardı malum. 4.sezonu duyuracaklarını düşünüyordum.
Zero'nun herşeyi ama herşeyi tam şekilde tahmin etmesi artık iyice saçma gelmeye başladı. Sonuçta epitaph değil kendisi, sadece zengin bir iş adamı.
Iyi de zaten orijinal X kulesindeler şuan. Hatta Rantz kendisi demedi mi "Bu kuleyi hacklediler, biz de kontrolün bir kısmını geri aldık." diye?
Ne? Ciddi misin