olabilir belkii manju ailesi gözükebilir sezonda (pendragon her halükarda olsun yeterli bana ve Kuromu takıma geri döndü ya ondanda biraz istiom takımın neler yaptığı vs, sonuçta Shieru ve Shiguru gördük pendragon içerisinde, kuromu ile nasıl olucak merak ediyorum o yüzden.d) bide X şehrinde beyblade'in önemi konusunda haklısın (bide pendragon'ununda şirkette toplantı yapıldığı bölüm vardı Bi iki kere daha gördük glb onlarda iş fln diodu (Giganati hatta Shieru'ya laf ettiği bölümde de vardı s2 deydi ama glb s3'de de olmuştu glb emin değilim). Zero mangada maskesini göstermedi inş animede çıkarır ama emin değilim olucak mı olmayacak mı diye..
https://x.com/marukrawler/status/2091965437424579046 yorum da bu bahsettiğim yorum (altada konuşmalar vardı yorumda bide), umarım yaa bende daha yeni girdim fandoma o yüzden yayın akışı fln daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum, yer altını sağlam şekilde işlerse müq olur söyliyim sana yani düşündüğüm gibi (daha anlatmadığım var ama) (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶), random gibi çok bakmadım ama iyi gibi konular (bazen karışıo ama iyi gibi bana göre ve Kuromu gene takımı terk etmezse müq olur benim için 2 sezondur bunu gösterdiler umarım gene olmaz.. Onun yerine takımıyla beraber olsunlar daha iyi persona gibi) ve son olarak dediğin gibi zero ve cross ailesi iyi biri olurlar ve muhtemelen s4'de yardıma gelirler bence

Yorumlarıma yanıt ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim!! ˃ 𖥦 ˂ teori vs yapmayı seviyorum ve böyle tartışmayı