Beyblade - X - 131. Bölüm

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
  • The King of Amateurs 🧡⚡
Ynt: Beyblade - X - 131. Bölüm
« Yanıtla #15 : Ağustos 25, 2026, 22:53:50 »
Spoiler
S4'de belki yeraltı kralığı ile ilgili olarak king'in ailesi (manju ailesi yani) ilgisi çıkabilir. Lakin benim merak ettiğim bisey var bu x şehrinde beybladr baya önemli (Yuni'nin gecmisinde'ki flashback shnesinde iş görüşmesinde fln yuni kurtarıyordu 1.sezon 18 bölüm de olmasi lazim sahne yuni vs multi macindan) lakin biz bu önemi pek göremiyoruz'da. Ve zero'nun maskesiz halini veya onunda gecmisi görmek isterim açıkcası. Ve o tweet'i yorumu atabilirmisin merak etdimde...  Son olarak s4'de umarım doğru düzgün arasız bir yayın akışı ve saglam bir senaryo olur bana artık x serisi random yaziliyor gibi geliyor sezonlari fln hiç tutarlı değil ve muhtemelen zero'yu ve diger cross kardesleri iyi bir yaparlar omega'yı zodaic takımına yaptıklari gibi.
Spoiler
olabilir belkii manju ailesi gözükebilir sezonda (pendragon her halükarda olsun yeterli bana ve Kuromu takıma geri döndü ya ondanda biraz istiom takımın neler yaptığı vs, sonuçta Shieru ve Shiguru gördük pendragon içerisinde, kuromu ile nasıl olucak merak ediyorum o yüzden.d) bide X şehrinde beyblade'in önemi konusunda haklısın (bide pendragon'ununda şirkette toplantı yapıldığı bölüm vardı Bi iki kere daha gördük glb onlarda iş fln diodu (Giganati hatta Shieru'ya laf ettiği bölümde de vardı s2 deydi ama glb s3'de de olmuştu glb emin değilim). Zero mangada maskesini göstermedi inş animede çıkarır ama emin değilim olucak mı olmayacak mı diye.. https://x.com/marukrawler/status/2091965437424579046 yorum da bu bahsettiğim yorum (altada konuşmalar vardı yorumda bide), umarım yaa bende daha yeni girdim fandoma o yüzden yayın akışı fln daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum, yer altını sağlam şekilde işlerse müq olur söyliyim sana yani düşündüğüm gibi (daha anlatmadığım var ama) (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶), random gibi çok bakmadım ama iyi gibi konular (bazen karışıo ama iyi gibi bana göre ve Kuromu gene takımı terk etmezse müq olur benim için 2 sezondur bunu gösterdiler umarım gene olmaz.. Onun yerine takımıyla beraber olsunlar daha iyi persona gibi) ve son olarak dediğin gibi zero ve cross ailesi iyi biri olurlar ve muhtemelen s4'de yardıma gelirler bence  :D
Yorumlarıma yanıt ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim!! ˃ 𖥦 ˂ teori vs yapmayı seviyorum ve böyle tartışmayı  :d
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #16 : Ağustos 27, 2026, 12:21:07 »
Yeni bölüm ne zaman gelecekkk
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #17 : Ağustos 27, 2026, 14:43:47 »
Yeni bölüm ne zaman gelecekkk
132. Bölüm çıktıda şuan çeviriliyordur ne zaman gelir emin değilim belki haftaya ama umarım yeni bölüm çıkmadan çevrilmiş olur çünkü o bölümü daha çok izlemek istiyorumm!!  :D
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #18 : Ağustos 27, 2026, 16:04:49 »
Spoiler
olabilir belkii manju ailesi gözükebilir sezonda (pendragon her halükarda olsun yeterli bana ve Kuromu takıma geri döndü ya ondanda biraz istiom takımın neler yaptığı vs, sonuçta Shieru ve Shiguru gördük pendragon içerisinde, kuromu ile nasıl olucak merak ediyorum o yüzden.d) bide X şehrinde beyblade'in önemi konusunda haklısın (bide pendragon'ununda şirkette toplantı yapıldığı bölüm vardı Bi iki kere daha gördük glb onlarda iş fln diodu (Giganati hatta Shieru'ya laf ettiği bölümde de vardı s2 deydi ama glb s3'de de olmuştu glb emin değilim). Zero mangada maskesini göstermedi inş animede çıkarır ama emin değilim olucak mı olmayacak mı diye.. https://x.com/marukrawler/status/2091965437424579046 yorum da bu bahsettiğim yorum (altada konuşmalar vardı yorumda bide), umarım yaa bende daha yeni girdim fandoma o yüzden yayın akışı fln daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum, yer altını sağlam şekilde işlerse müq olur söyliyim sana yani düşündüğüm gibi (daha anlatmadığım var ama) (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶), random gibi çok bakmadım ama iyi gibi konular (bazen karışıo ama iyi gibi bana göre ve Kuromu gene takımı terk etmezse müq olur benim için 2 sezondur bunu gösterdiler umarım gene olmaz.. Onun yerine takımıyla beraber olsunlar daha iyi persona gibi) ve son olarak dediğin gibi zero ve cross ailesi iyi biri olurlar ve muhtemelen s4'de yardıma gelirler bence  :D
Yorumlarıma yanıt ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim!! ˃ 𖥦 ˂ teori vs yapmayı seviyorum ve böyle tartışmayı  :d
Spoiler
Benim merak ettigim başka olayda bu CrocTread'ı tanıtdıkları poster veya dergi şeyinde yeni sponsor fln yaziyordu ve ekusu'nun yeni bey'i diyordu artık ekusu dark arc gelir belki. Benim fikrim tabi zaten seride villain dediklerimiz çogunluk iyi karakter çıkıyor veya oluyor. (Poster'de jurrasicpark gibi yerdelerdi bakalım nasıl bir sezon yapacaklar...) 
  • 2
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #19 : Ağustos 27, 2026, 18:03:01 »
Spoiler
Benim merak ettigim başka olayda bu CrocTread'ı tanıtdıkları poster veya dergi şeyinde yeni sponsor fln yaziyordu ve ekusu'nun yeni bey'i diyordu artık ekusu dark arc gelir belki. Benim fikrim tabi zaten seride villain dediklerimiz çogunluk iyi karakter çıkıyor veya oluyor. (Poster'de jurrasicpark gibi yerdelerdi bakalım nasıl bir sezon yapacaklar...) 
Spoiler
aa çok merak ettim link varsa atma şansın varmı acaba? Ekusu dark arc olursa güzel olur (sonra Multi ile bird onu kurtarır ama Kuromu onu kurtaramaz (genelde böyle oluyo diye biliom)) aynen bence kötülerin iyi olmaları güzel zaten s1'den beri böyle Pendragon (onlar hep iyiydi zaten ama belki rövanşta gene kötü olabilirler bence hatta kötülerin en kötüsü çok güçlü olabilirler, nihehe), Zodiac ve Cross ailesi (belki Zero hariç olabilir idk) ama bu sezon nasıl olucak idk muhtemelen yer altıyla alakalı olur beyblade yer altı krallığı diye geçip beyblade savaşları yapılan bir şey olur ve dünyayı beyblade ile fethetmeye çalışanlar gibi bir hikaye olur (az önce reditte yorum okumuştum beyblade savaşları ile karar verilen bi krallık diyorlardı ama bence yer altıyla ilgi çok bahsettikleri için) eğer böyle olursa Baito'nun gerçek güçünu ve Giganati'nin Pendragon'dan intikam almasını görürüz (Kuromu ile maça çıkıp kaybetti ya geri dönüp o ve diğerleriyle kapışabilir ve benim istediğim şey şimdiki pendragonun gelişimini,  nasıl güçlendiklerini ve dostluklarını görmek istiyorum genellikle yani persona gibi, Zooganic ve Yggdrasil'I biliyoz zaten genel olarak söylememe gerek yok) Ve son olarak bahsettiğin posteri merak ediyorum atabilir misin? (bence ya sezonun başında tatile gitmişlerdir ondandır yada birilerinden hediye gelmiştir ama bence tatil o kadar çok şey yaptılar ki kesinlikle tatile çıkmaları lazım, hehe)
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #20 : Ağustos 27, 2026, 18:07:53 »
Spoiler
Spoiler
eklemeyi unutmuşum kb yeni bey sponsoru derken? Acaba pendragon ile alakalı olabilir mi? Çünkü Giganati sponsprluktan atıldı ya Bi tek böyle bişi düşünüyorum (düzenleyemedim o yüzden başka yazıyorum)
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #21 : Ağustos 27, 2026, 19:25:34 »
Spoiler
eklemeyi unutmuşum kb yeni bey sponsoru derken? Acaba pendragon ile alakalı olabilir mi? Çünkü Giganati sponsprluktan atıldı ya Bi tek böyle bişi düşünüyorum (düzenleyemedim o yüzden başka yazıyorum)
Spoiler
Resim linki https://hizliresim.com/ofqvihdl ve posterde "Team Persona'nın sponsoru Bey!!" Diyor. Extra karakter repliklerinden bird "burası korkunç" demekle beraber multi işler ilginçleşiyor diyor (google çeviri hatalı çevirdi muhtemelen) ve postere bakarsak bird yine 4.sezonda yine maclar kaybetcek gibi ama posterle 4.sezon çelişiyor (poster bu bölümlerden ve manga chapter 39'dan önce çıktı)
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #22 : Ağustos 27, 2026, 20:51:50 »
Spoiler
Resim linki https://hizliresim.com/ofqvihdl ve posterde "Team Persona'nın sponsoru Bey!!" Diyor. Extra karakter repliklerinden bird "burası korkunç" demekle beraber multi işler ilginçleşiyor diyor (google çeviri hatalı çevirdi muhtemelen) ve postere bakarsak bird yine 4.sezonda yine maclar kaybetcek gibi ama posterle 4.sezon çelişiyor (poster bu bölümlerden ve manga chapter 39'dan önce çıktı)
Spoiler
hmm bence alakasız gibi ya çünkü hem 2025 diyor hemde s1'deki beylerden var bence tanıtım amaçlı yapılmış olabilir ve site çok iyi bir site işime yarayabilir tşkk ^^
  • 1
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #23 : Ağustos 29, 2026, 20:40:54 »
Spoiler
hmm bence alakasız gibi ya çünkü hem 2025 diyor hemde s1'deki beylerden var bence tanıtım amaçlı yapılmış olabilir ve site çok iyi bir site işime yarayabilir tşkk ^^
Spoiler
Rampart Aegis'diye bi bey çıkarmışlar yılanlı sence alakası varmıdır s4 yer altı krallığıla fln :?
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #24 : Ağustos 29, 2026, 22:18:24 »
Spoiler
Rampart Aegis'diye bi bey çıkarmışlar yılanlı sence alakası varmıdır s4 yer altı krallığıla fln :?
Spoiler
olabilir bence yaa bende seride daha yeni olduğum için farklı animede görmediğim beylerden görüyorum sahipleri varmı acaba bilmiom ama belki senin dediğin olabilirrr
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰