Beyblade - X - 133. Bölüm

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1621
  • BeyPuan 18896
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Beyblade - X - 133. Bölüm
« : Eylül 20, 2026, 22:33:38 »
  • 0
  • 0

|METEHAN|

• *
  • Toplam İleti 35
  • BeyPuan 5
  • Swag
Ynt: Beyblade - X - 133. Bölüm
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2026, 23:23:03 »
Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi özellikle bol ters köşeli güzel bir kapışmaydı.
3. sezonun final bölümünü ve drake brave vs hells nether (zero vs bird) merak la bekliyoruz.
  • 3
  • 0
8)

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 30
  • BeyPuan 1
  • The King of Amateurs 🧡⚡
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2026, 23:30:06 »
Evettt, bölüm efsane ama son bölüm daha da efsane ve bunun için iki hafta bekleyeceğiz maalesef.. Ama ondan sonra S4 ile 1 hafta olarak alıcağız bölümleri artıkk çok şükürr!!  :D ;D Final bölümün çevirisi ve S4 bölümü için sabırsızlanıyorum o zamana kadar hadi eyvallah!! (˶ˆᗜˆ˵) ˃ 𖥦 ˂
  • 2
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2026, 23:33:21 »
Spoiler
ama X'in kaybedeceği vaadedilmişti bunu sevmedim, kendimi vaadedilmiş topraklarını isteyen yahudi gibi hissediyorum
:(
  • 1
  • 1

b2028

• *
  • Toplam İleti 1575
  • BeyPuan 5869
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2026, 23:52:12 »
Bölüm güzeldi de biraz daha altı boş "Mirai" kelimesini duyarsam kusacağım galiba. Ne kardeşim bu gelecek? Yenildin işte git.  :D
  • 2
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1370
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #5 : Eylül 21, 2026, 00:27:17 »
İzleyiciyi bu şekilde şakalamaya cüret edecek iyi niyeti tam olarak ne yaparak biriktirdiğini sanıyor bu seri? İyi olmamakla kalmayan ve Beyblade tarihinde ilk defa kötü bi animeye hepimizi mahkum eden illetin adı X. Benim tek izleme sebebim de adımın Penguen007 olması...
  • 3
  • 2

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1621
  • BeyPuan 18896
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #6 : Eylül 21, 2026, 12:16:44 »
X serisi kadar elindeki antagonistleri çarçur eden bir Beyblade jenerasyonu olmamıştır sanırım.
Spoiler
Yok geleceğin Beyblade'iymiş, falan filan. Eee sonuç? Adam yenildi. GloryValkyrie animede bir daha görmeyiz.
Burst serisi böyle değildi mesela. Antagonist yeni Beyblade aldığı zaman birkaç bölüm etrafa yargı dağıtır, izleyicilere ne kadar güçlü olduğunu gösterirlerdi. Biz izleyicilerin de aklında bir fikir oluşturdu "Hmm, bu adam bu kadar güçlü." diye.
  • 1
  • 0

HBK

• **
  • Toplam İleti 56
  • BeyPuan 302
« Yanıtla #7 : Eylül 21, 2026, 12:22:46 »
Kapışma güzeldi. X animesinin en sevdiğim yanı eski jenerasyonların maskot beastlerini X stilinde bir daha görebilmek. 1.sezon Kuromu vs Ekusu maçında Cobalt Dragoon'dan yükselen Dragoon avatarı. 2.sezonda Omega'nın Pegasus Blast'ından yükselen Pegasus. Ve son olarak bu maçta Glory Valkyrie'den yükselen Valkyrie. Sırf bu da değil, Pegasus'un maçlarında yıldız teması vardı, bu maçta da Burst'ün yeşil pikselleri.

Bu sezonun özel üstünlüklerinden biri de şu: Burst'ün kendisi Valkyrie'ye bound atak gimmickini başarılı bir şekilde uygulayamadı. 2 kere denemelerine rağmen. Ama X bunu başardı. Glory Valkyrie gördüğüm kadarıyla turnuvalarda derece yaptıracak güçte. Bu bölümde reklamını yaptıkları şey gerçek hayatta da harbiden oluyor yani. Bu durumun tersi olarak mesela Pegasus Blast'ın turbosu tam bir felaket. Ama Aero Pegasus var neyse ki. Cobalt da Elevate ile geçen yıllara rağmen gücünü koruyor. Bunun için teşekkürü hak ediyor X.

Anime özelinde Nine Kurosu'nun bir bölümde karşı tarafa geçip diğer bölümde yine personaya dönme meselesi çok ayar ediciydi, dalga geçiliyor, hakarete uğruyormuş gibi hissettirdi. Ama bu bölüm Nine iyi açıkladı kendini. O başından beri kendi yolunda. Ne Persona'nın, ne de Klanın. Zero ise ne saçmalıyor hala belli değil.

Ekusu'nun yenilgisi yaklaşıyor olabilir. Önce Ryugu'ya arkadaşlarımın desteği olmasa sana kaybetmiştim dedi. Bu maçta da parça özelleştirme ile kazandı. Maçta One'dan saf güç bakımından daha üstünmüş gibi hissettirmedi. Peki ikisi de Glory Valkyrie kullansa kim kazanırdı?

Ayrıca bu maçın formatı, Burst 1.sezon takım şampiyonasının formatına net atıf. 3 blader teker teker karşılaşır. 3 maçın sonunda net kazanan olmazsa 4.maçtan itibaren biri net üstün gelene kadar serbest oyuncu gönderimi olur. 2.sezon da yıldız mücadelesi ile Fusion'daki 50.000 puan toplama meselesine atıftı. Bunlar da cidden hoş.

• 2
  • 0

Megaking

• *
  • Toplam İleti 5
  • BeyPuan 0
  • Pikachu Z-move !
« Yanıtla #8 : Eylül 21, 2026, 18:33:16 »
4. Sezonu iple çekiyorum bakalım umarım 4. Sezon güzel olur fragmanı fena değildi
Spoiler
Beyblade arc Kingdom prens i pek sevmedim ama olsun  ;D
  • 1
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 259
  • BeyPuan 159
  • The LEB
« Yanıtla #9 : Eylül 21, 2026, 20:45:58 »
Entrika desen var maç desen var son 2-3 bölüm baya iyiydi finali de merakla bekliyorum. Nine neden zırt pırt taraf değiştiriyor pek anlamadım. Ekususu'ya elevate verse ekusu bu sefer de onu takacakmış bunu da gördük, biraz da şansa bala bir zafer oldu. Maç güzeldi ama.

X kulesi tam bir iyi gün dostu, herkesi ezerlerken oturdunuz da asıl takım 2 tane maç kazanınca mı müdahaleye geldiniz omurganız mı oluyor şimdi bu :D bu kadar süre medyadan basından kaçıp planladığınız şey bu muydu gerçekten? X kulesi kapatılsın.

Velet nine kurosu çok tatlı bu arada  8)
  • 1
  • 0
𐰀 I-LX 𐰑𐰼𐰀𐰤 𐰋𐰆𐰽𐱃𐰅𐰼

« Yanıtla #10 : Eylül 21, 2026, 22:39:00 »
yorumda spoiler olabilir önce bölümü izleyin derim ben,haberiniz olsun yani

gerçekten çok iyi bir bölümdü, diğer boos fight'lerin aksine sadece Xtreme dash almadılar,normal çarpışmalar da oldu,ve bence one düşündüğümüz kadar güçlüymüş,ve de ben de nine gibi sürekli taraf değiştirip duruyorum ama önceki bölümde "bir önceki bölümde nine neden bu kadar tatlı yazmıştım,onu yazan ellerim kırılsın"demiştim ya hani,heh işte i yorumu yazan ellerim kırılsın,nine hala daha multiden bile çok daha tatlı bir karakter,hele hele çocuk hali, şu zero önce Diavolo'ydu,sonra Aizen oldu,şimdi fe Bipolar oldu.

net ve kısa yorumum,en güzel Beyblade animesinin en güzel sezonunun en güzel bölümüydü (kişisel tercih,sırf bu yüzden beni zorbalamayın lütfen)
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 30
  • BeyPuan 1
  • The King of Amateurs 🧡⚡
« Yanıtla #11 : Eylül 21, 2026, 23:06:36 »
4. Sezonu iple çekiyorum bakalım umarım 4. Sezon güzel olur fragmanı fena değildi
Spoiler
Beyblade arc Kingdom prens i pek sevmedim ama olsun  ;D
Bende sabırsızlanıyorum bir an önce gelsin derimmm  :D
Spoiler
ben sevdim ya tatlı bencee bide onunla ve yanındaki prensesle ilgili çok teori uydurdum istersen mail yada sohbet yazabilirim ve dediğim prenses de bu https://hizliresim.com/vxfhpwid (˶ˆᗜˆ˵)
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #12 : Eylül 21, 2026, 23:40:49 »
ya bak 2 dır bırısı spoıler tagı koymama ragmen yorumumu sılıyor söylesenız neden sildiniz a......
  • 0
  • 0