Beyblade - X - 134. Bölüm

|METEHAN|

• *
  • Toplam İleti 36
  • BeyPuan 6
  • Swag
Ynt: Beyblade - X - 134. Bölüm
« Yanıtla #15 : Eylül 27, 2026, 19:57:34 »
Beyblade x serisinin en güzel bölümlerinden biriydi, hype ve visual baya güzeldi ama içimde kalan tek sınkıntı beybladelerin birer tekniği olmaması yani özel vuruş falan beyblade maçı namına birşey yoktu daha çok kiminki daha yeniyse o kazanıyor onun dışında 3.sezon izlemesi keyifliydi ama hikayeyi daha iyi ele alabilirlerdi.Uzun lafın kısası 4.sezonda görüşmek üzere  ;)
  • 2
  • 0
8)

« Yanıtla #16 : Eylül 28, 2026, 19:29:53 »
yaa hayır yaaa
Spoiler
Bird'in ilk galibiyetinin Xtreme finish olmasını çok istiyordum,i çok sinematik bir bitiş şekliydi

hee bir de sezon bitmedi mi,hani bu sezon Persona vs Pendragon görecektik

Spoiler
bir de Zero'nun benim daha önce aklıma gelen iki şeyi aynı anda yapması çok şaşırttı,birincisi infinity stadyumda dragonic break yaparsak ne olur,ve de dragonic break sonsuza dek yapılabilir mi

bence Zero,One'den bile çok daha güçlü,ve de umarım ileride tekrar görürüz

haa bir de Zero'ya yeni biri eklendi,ilk önce Diavolo'ydu,sonra Aizen oldu,sonra da Bipolar oldu, şimdi ise Dio,hee finalde ise üvey baba halil oldu :D
  • 1
  • 0

« Yanıtla #17 : Eylül 28, 2026, 20:02:41 »
1.sezon finalinden sonra en beğendiğim bölüm budur.O kadar uğraşıp kazanamadıktan sonra gelip tüm Beyblade i kurtarmak(ki anime için diyorum) gibi bir başarı haketti.Ama Xtreme Finish daha güzel olabilirdi yani animasyon güzeldi ama Xtreme Finish daha güzel olurdu.Bide sonda V2 dedi acaba ilk Beyblade lere upgrade gibi bisimi gelicek galiba öyledir.bide bu sezon pendragon resmen çöpe atılmış gibi oldu.Tek önemli yerleri Ünvan savaşı ve Ryugu Vs Ekusu maçı oldu onun haricinde çok bişi olmadı(he bide yeni Beyblade aldı Ryugu o var) ,sezon bide biraz kısa gibi oldu yani 34 bölüm bile değil daha az hissettik bence çünkü bazı bölümler bence gereken hissi bizde vermedi yani bence bu sezon bı 15 bölüm anca iyidir diğer bölümler öylesinedir(şuanlık salliyom bölümlere bakarım belki kararım değişir).Diyeceklerim bu kadar değil spoiler yazısını niyeyse bulamadım bulsam ordan yazacam biri yardım etsinde bişi yazacağım.4. Sezonda görüşmek üzere hoşçakalın
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 35
  • BeyPuan 2
  • The King of Amateurs 🧡⚡
« Yanıtla #18 : Eylül 28, 2026, 23:09:44 »
1.sezon finalinden sonra en beğendiğim bölüm budur.O kadar uğraşıp kazanamadıktan sonra gelip tüm Beyblade i kurtarmak(ki anime için diyorum) gibi bir başarı haketti.Ama Xtreme Finish daha güzel olabilirdi yani animasyon güzeldi ama Xtreme Finish daha güzel olurdu.Bide sonda V2 dedi acaba ilk Beyblade lere upgrade gibi bisimi gelicek galiba öyledir.bide bu sezon pendragon resmen çöpe atılmış gibi oldu.Tek önemli yerleri Ünvan savaşı ve Ryugu Vs Ekusu maçı oldu onun haricinde çok bişi olmadı(he bide yeni Beyblade aldı Ryugu o var) ,sezon bide biraz kısa gibi oldu yani 34 bölüm bile değil daha az hissettik bence çünkü bazı bölümler bence gereken hissi bizde vermedi yani bence bu sezon bı 15 bölüm anca iyidir diğer bölümler öylesinedir(şuanlık salliyom bölümlere bakarım belki kararım değişir).Diyeceklerim bu kadar değil spoiler yazısını niyeyse bulamadım bulsam ordan yazacam biri yardım etsinde bişi yazacağım.4. Sezonda görüşmek üzere hoşçakalın
Spoiler çizgisi emoji'in üstünde "Sp" yazan yer o iki kısım arasına yazacaksın. Ve yorumun hakkında bahsetmek gerekirse evt pendragon gerçekten sezonda pek bişi yapmadı ama bir araya gelmelerine çok sevindimm. Ve umarım trenle o yere gidiyorlardırr (bundan sonrası spoi)
Spoiler
yani beyblade krallığına ve persona ile orada karşılaşıcaklarını hissediyorum hehehe umarım bu S4 onlar için en iyisi olurr 🤲 (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶)
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

Kend

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #19 : Eylül 29, 2026, 18:04:18 »
Abi bu final mi
  • 1
  • 0

« Yanıtla #20 : Eylül 29, 2026, 18:31:56 »
Bir de Zero nun yüzünü göremedik ve ekasu
gerçekten onun oğlu mu?🧐
  • 1
  • 0

Megaking

• *
  • Toplam İleti 6
  • BeyPuan 1
  • Pikachu Z-move !
« Yanıtla #21 : Eylül 29, 2026, 19:45:32 »
Aslında artık Bird un önü fazlasıyla açıldı bu durumda senaristlerde inşallah adam akıllı bölümler yazacak
Spoiler
önceki yorumumda dediğim gibi Beyblade arc Kingdom ve artık x kulesi dışında olaylar devam edicek yeni yüzler yeni bladerler falan bu 99 prens olayına gelirsek bence tüm prens ler kiralık blader tutucak bana öyle geliyor belki evrenler birlesimide olur
herkese iyi günler dilerim
  • 2
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 35
  • BeyPuan 2
  • The King of Amateurs 🧡⚡
« Yanıtla #22 : Eylül 29, 2026, 23:51:34 »
Abi bu final mi
Hayır final değil S4'de giriceğiz haftaya cuma yani ayın 9'unda.
Bir de Zero nun yüzünü göremedik ve ekasu
gerçekten onun oğlu mu?🧐
Yüzü hiç gözükmüyor.. Acaba nasıl biri? Ve bu diğeri spoiler olabilir o yüzden spoilerlayacağım istersen oku
Spoiler
mangada maalesef onun oğlu olmadığını söylediler ama ben öyle olmadığını düşünüyorum bence zero güçlensin diye kandırdı (birkaç yorum daha görmüştüm bununla ilgili öyle hatırlıyorum)
Aslında artık Bird un önü fazlasıyla açıldı bu durumda senaristlerde inşallah adam akıllı bölümler yazacak
Spoiler
önceki yorumumda dediğim gibi Beyblade arc Kingdom ve artık x kulesi dışında olaylar devam edicek yeni yüzler yeni bladerler falan bu 99 prens olayına gelirsek bence tüm prens ler kiralık blader tutucak bana öyle geliyor belki evrenler birlesimide olur
herkese iyi günler dilerim
Spoiler
tek 99 prens yok prenseslerde var btw ve dima'nın yanındaki kızın pendragon ile birlikte çalıştığını düşünüyorum (öznel, eğer istersen mail ile teorilerimi atabilirim sorun olmayacaksa) hepsi tutmaz bence yaa güçlü olanlarda vardır teorilerim çok var zatenn hehee
sanada iyi günler dileriimm (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶)

Not:tek bir mesajı cevaplamak istemedim 3 mesajıda cevaplayıp tek bir mesaj olarak atmak istedim. Umarım uyarı vs almam sadece yardımcı olmayı seviyorum.. 🥺🫶 Ama silinirse sorun değil tek tek atarım.. Yinede hem teşekkür ederim hemde rica ederim!! 😊🫶
  • 1
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰