Haberler:
Bu resimler dan benzeyen ama shun yok maruço yok hiç biri yok bi darkus çunun çizimi yeni ve güzel duruyor alice masqurade shadow gibi değiller ama izlemek istiyorum ne kadar kötü olacağını düşünsemde vazgeçemiyorum bakugan en sevdiğim animelerden ama böyle devam etmesin bnce bakuganı 4ün ilk sezonunda bitirmelilerdi (diğerini izleyemedim ama çok değişmişti) Her şeyi kabullendim de Shun un yerine o karakteri getirmek olmuşmu ya ne güzel sevinmiştim
Bence boşuna izleme zaten battı bakugan yeni seri resmen dalga geçmişler Beyblade Burst Serisi Bundan Daha İyidi Hiç Fiyasko Değildi Anime.
İzlenmeye değer olur umarım.
Çizimlere bakarak karar vermek doğru değil. Daha çıkmadı konusunu falan da bilmiyoruz, ön yargı'yla yaklaşmayın bence hemen.
Aslında haklısın ama sence eski serinin yerini tutar mı???
bence olur ama neden shun yerine o çocuğu koymuşlarki ve skayress yerine kaplumbağa mı ?
Henüz yayınlanmadı bro ne olur ne biter bilemeyiz yayına girsin daha doğru değerlendirmeler yaparız ama haklısın onu bende pek beğenmedim.
Eskinin yerini tutmaz ama yeni jenerasyonunda kendine göre bir tadı var bro bence.