Haberler:
Geçen hafta pazartesi ilk bölüm oynadı CN de başladı haftaiçi sabah saat 10:00da dünün tekrarı 18:00da yeni bölüm 21:40hafta sonu saat 15:30 da maskeli kötüde var ama çıkarıyor arada saçma biraz yaDikkatimi çeken olaylarilk bölümünde eski seri ile seslendirme olarak 2 isim tutuyor biri Drago ilk seride de dragoyu aynı kişi seslendiriyordu ikinciside ilk seride Shadowu seslendiren Fatih Özkul burdada yeşil saçlı çocuğu seslendiriyor4. bölümde ilk kısımda Danin anne ve babasını gördük seslendiren kişiler ilk sezondakiler fırıncıyı seslendirende İlham Erdoğan köpeğin bakuganı 3 başlı köpeği seslendirende mechtavius destroyerdan Coredegonu seslendiren kişi bu bölümün 2. kısmında hata farkettim ilk bölümde kız Pegatrixi kullanıyordu bu bölümde yeni aldı5. bölümde Shun neden kendini Shan diye tanıttı bu arada Shunu Ahmet Taşar seslendiriyor bu kimmi diyeceksiniz Pokemon da Ashi Bakugan sezon 2de Baron 3de Jessy 4de Shunu seslendiren kişi ayı bakuganin sahibinide sanırım Komba yi seslendiren kişi seslendirmiş strata diyince de aklıma Beyblade geldi
Ben izledim hiç ilgimi çekmedi eski seriler daha iyidi
bakkılab,l,r aslında keşke shun u 2.sezon seslendiren seslendirseydi ama böylesi daha iyi çünkü karakteri shun a bi ürlü benzeemiyorum ancak iyilerden favım darkus kullanmasıda bunu tetikliyor sadece kendini tanıtma kısmını izledim shunun oda ing olarak orda shun diyorlardı ilham erdoğan keşke ana karakterlerden birini seslendirseydi bide sence bölümler izlen meye değermi ? eskiler tabiki daha iyi tasarımlar çizimler ama bunu eskisine göre değerlendirmemeliyiz farklı bir seri olarak düşünmelisin beywarriors gibi
beywarrios da ilgimi çekmedi pek hem farklı seri olsa bile gine değiştirmez karakterleri pek ilgimi çekmedi bide konusuda yani sevmedim ben daha ciddi bi seri olabilirdi.
reboot sonuç olarak daha fazla bir şey bekleyemezsin şimdi winxi bile çizimi 7 sezondur değişmeyen grafiği çocuk ürünü olup çıkartılar üstelik araya zamanda girmemiş ama nesille böyle çıkartıyorlarsa eskiyle kıyaslanmamalı kıyaslanacak yanı yok eskisi daha iyi de neyse ... sözü getiremiyorum böyle olması gerekmiş yapmışlar ve shunun çizimini sevdim kıvırcıktan iyidir o olsaydı hiç izlemezdim ama bunu izlicem
bide sence bölümler izlen meye değermi ?
Benim vaktim var o sebeple izliyorum grafiklerine gelirsek acaba biz büyüdüğümüz için de bize değişik geliyor olabilir mi?
Eski serinin finalin de Dan Drago'ya "artık dinlenmemiz lazım, yerimizi yeni savaşçılara bırakma zamanı" tarzı bir şey söylemişti. Onun devamı olur arada sırada eski karakterler de gelip rehberlik eder diye düşünmüştüm. Ancak isim benzerliklerinden dolayı devam serisi olmayacağını sanıyorum.
Baş karakterin adı Dan Kuzo. Uzun süre düşünmüşlerdir herhalde.
Aynen çok düşünmüşler o yüzden aquos savaşçısını da Shun Kazami yapmışlar
Tekli paket 100TL pardon 99Tl 90kuruş kim alacaksa hevesim kaçtıhttp://www.samatli.com.tr/bakugan-oyuncaklari